Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Pinkii
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 04, 2017 7:49 pm

Kako su mu nasi psovali u subotu kad se zagrijavao ne vjerujem.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

uto apr 04, 2017 7:50 pm

Pinkii je napisao/la:
uto apr 04, 2017 7:49 pm
Kako su mu nasi psovali u subotu kad se zagrijavao ne vjerujem.
Pa naši psuju našim igračima i šta to znači ? Da bi svi trebali otići

Pinkii
Kontakt:

uto apr 04, 2017 7:51 pm

Nije bilo lijepo ono slusati,a momak im nista nije uradio. Kad njemu istice ugovor sa Partizanom ?

Plava Porodica
Kontakt:

uto apr 04, 2017 7:52 pm

Pa u tome i jeste problem.. Slicno kao i Memija. Davno su se oni noge trebali uhvatit da bi nesto naknadno i naucili u boljim ligama od nase.
Zato po mom misljenju od svih igraca Amir ima najveci potencijal da postane klasan igrac. Na vakat prekuco nasu ligu, na vakat i otisao :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Amar927
Kontakt:

uto apr 04, 2017 7:52 pm

Moje mišljenje je da će Slavko forsirati Crnova i da od njega očekuje baš puno...kad govori o njemu uvijek govori sa riječima hvale i kako nedavno reče za vrlo kratak period postat će veoma važan igrac

Plava Porodica
Kontakt:

uto apr 04, 2017 7:53 pm

Pinkii je napisao/la:
uto apr 04, 2017 7:51 pm
Nije bilo lijepo ono slusati,a momak im nista nije uradio. Kad njemu istice ugovor sa Partizanom ?
Jun 2019.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

uto apr 04, 2017 7:54 pm

memija je tek napunio 21 i za njega možda neke šanse i ima još. možda. dok amir sa 20 igra stalno u neuporedivo jačem takmičenju i on nije više u tim pričama uopšte...
gradi željo boli te *****

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto apr 04, 2017 7:55 pm

Polako, eto procitajte kako nas je pohvalio vezano za prosli mec.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

cikazubo
Kontakt:

uto apr 04, 2017 7:56 pm

Za lijevog beka nije loš onaj Stipo Marković iz ŠB, baš onako atletičan i jak,igra bez kalkulacija i naprijed i nazad podsjeća na Sinišu malo stilom igre samo što je fizički možda još bolji a prilično je mlad 21-22 nisam siguran, uglavnom mislim da mu na ljeto ističe ugovor..

Plava Porodica
Kontakt:

uto apr 04, 2017 7:57 pm

Nadam se za Memiju, ali iskreno tesko. Ono sto je Amir naknadno radio za ovih malo jace od godinu sa boljim trenerima i u boljoj ligi na Memiji je tek sad. Idu godine polahko, dok je Amir mlad igrac i za Europu, a standardan u ekipi koja je u vrhu turskog fudbala koji je 7.u Europi.
18-19 godina i bjezi odavde najbolji recept :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto apr 04, 2017 8:00 pm

Bio je to fantastičan susret, pravi derbi. Daj Bože da je još više takvih utakmica i pred odličnom publikom kakva je bila na Grbavici. Što se tiče rezultata, mislim da nismo zaslužili takav poraz. Pri rezultatu 3:2 smo mogli možda i do poravnanja, ali je taj gol u kojem je nedostajalo fair-playa presudio”, rekao je brzonogi fudbaler Slobode.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

chile
Kontakt:

uto apr 04, 2017 8:02 pm

Ne znam ja mislim da cemo mi postati veoma pozeljna destinacija kao odskocna stanica. Iz ovog razloga bas puno ocekujem od Lendrica tj da ode u ozbiljan klub i ostane tu te odigra dobro. To bi bila najbolja reklama i preporuka. Strasan posao je Baja odradio za Tursko trziste sad oni nas pomno prate. Odlicno bi bilo da se i u zapadnom djelu slicno desi. Fale nam 2-3 uspjesna transfera, tj da se igrac kada ode pokaze kao ojacanje novoj ekipi. Ne samo radi novca nego i budicih nasih igraca jer ce se onda svi nuditi prvo nama i gledati ka Cenanu i skautima kluba. Mislim da je to jedini put ka naprijed uz dovodjenje mladjih igraca.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Pinkii
Kontakt:

uto apr 04, 2017 8:07 pm

slika

LARSSON
Kontakt:

uto apr 04, 2017 8:09 pm

Sta im je sa onim strašnjim pojačanjem Kukočem

Plava Porodica
Kontakt:

uto apr 04, 2017 8:11 pm

chile je napisao/la:
uto apr 04, 2017 8:02 pm
Ne znam ja mislim da cemo mi postati veoma pozeljna destinacija kao odskocna stanica. Iz ovog razloga bas puno ocekujem od Lendrica tj da ode u ozbiljan klub i ostane tu te odigra dobro. To bi bila najbolja reklama i preporuka. Strasan posao je Baja odradio za Tursko trziste sad oni nas pomno prate. Odlicno bi bilo da se i u zapadnom djelu slicno desi. Fale nam 2-3 uspjesna transfera, tj da se igrac kada ode pokaze kao ojacanje novoj ekipi. Ne samo radi novca nego i budicih nasih igraca jer ce se onda svi nuditi prvo nama i gledati ka Cenanu i skautima kluba. Mislim da je to jedini put ka naprijed uz dovodjenje mladjih igraca.
Pa trebalo bi biti to tako. Svi pisu i hvale nacin rada kluba, tj. to su zdravi temelji, dalje klub u usponu, najtrofejniji klub sa najvise publike, prijasnji transferi mladih igraca . Polahko treba dolaziti u poziciju da kupimo najbolje igrace iz nase lige, ili mlade potencijale a mislim da bi od ljeta moglo biti par takvih transfera.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

uto apr 04, 2017 8:12 pm

LARS1921 je napisao/la:
prno u fenjer :lol: , izgleda da još vuče onu povredu od početka ovog dijela .
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

SanMan
Kontakt:

uto apr 04, 2017 8:36 pm

reflektori je napisao/la:
uto apr 04, 2017 7:41 pm
Pozdrav porodici
Nostalgija,zajedno,dobra utakmica,zauvjek,čudo...prošlo je nekoliko dana a u glavi još uvjek odzvanjaju Švabine rječi.
Rahmetli djeda nisam zapamtio.Preselio je dvadesetak dana nakon mog rođenja.Pamtim ga samo preko nekoliko fotografija.Na jednoj od tih fotografija je moja mama kao mala curica sa svojim ocem.Stara crno bijela fotka je snimljena nedugo poslije onog rata, na nekom stadionu na kojem je igrao Željo.Zadnje dvije-tri godine kad god krenem na Grbavicu moja desetogodišnja djevojčica me munta da je povedem. I došla je i ta subota. Ona i ja na sjeveru.Kada smo se vračali kući kaže : Tata u životu mi nisu brže prošla tri sata. Ljubavi tata u životu nije proživio ljepša tri sata,a majka i djed su to sasvim sigurno odozgo sa osmjehom gledali.
Nostalgija,zajedno,dobra utakmica,zauvjek,čudo...odzvanjaju u glavi još uvjek rječi gospodara familije.
P.S. Da pitam ove đuturume,kakav sam i sam,je li prva naša utakmica na Grbavici pod reflektorima bili protiv Iskre iz Bugojna.
Mislim da smo jednom "otvarali" reflektore protiv Čelika, sad jel prije ili poslije rata ....

chile
Kontakt:

uto apr 04, 2017 8:50 pm

LARS1921 je napisao/la:
Suta basketa slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

hardwell
Kontakt:

uto apr 04, 2017 9:03 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
uto apr 04, 2017 7:45 pm
Ja mislim da ces nasi pokusati Subica dovesti, i po njegovo nekoj prici odnosno kako o nama prica ne bi me iznenadilo da dodje.
+ nije slavio gol protiv nas
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

cikazubo
Kontakt:

uto apr 04, 2017 9:11 pm

E baš nije slavio go jer nešto osjeća prema Želji, uozbiljite se.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava