Pa trebalo bi biti to tako. Svi pisu i hvale nacin rada kluba, tj. to su zdravi temelji, dalje klub u usponu, najtrofejniji klub sa najvise publike, prijasnji transferi mladih igraca . Polahko treba dolaziti u poziciju da kupimo najbolje igrace iz nase lige, ili mlade potencijale a mislim da bi od ljeta moglo biti par takvih transfera.chile je napisao/la: ↑uto apr 04, 2017 8:02 pmNe znam ja mislim da cemo mi postati veoma pozeljna destinacija kao odskocna stanica. Iz ovog razloga bas puno ocekujem od Lendrica tj da ode u ozbiljan klub i ostane tu te odigra dobro. To bi bila najbolja reklama i preporuka. Strasan posao je Baja odradio za Tursko trziste sad oni nas pomno prate. Odlicno bi bilo da se i u zapadnom djelu slicno desi. Fale nam 2-3 uspjesna transfera, tj da se igrac kada ode pokaze kao ojacanje novoj ekipi. Ne samo radi novca nego i budicih nasih igraca jer ce se onda svi nuditi prvo nama i gledati ka Cenanu i skautima kluba. Mislim da je to jedini put ka naprijed uz dovodjenje mladjih igraca.
prno u fenjer
Mislim da smo jednom "otvarali" reflektore protiv Čelika, sad jel prije ili poslije rata ....reflektori je napisao/la: ↑uto apr 04, 2017 7:41 pmPozdrav porodici
Nostalgija,zajedno,dobra utakmica,zauvjek,čudo...prošlo je nekoliko dana a u glavi još uvjek odzvanjaju Švabine rječi.
Rahmetli djeda nisam zapamtio.Preselio je dvadesetak dana nakon mog rođenja.Pamtim ga samo preko nekoliko fotografija.Na jednoj od tih fotografija je moja mama kao mala curica sa svojim ocem.Stara crno bijela fotka je snimljena nedugo poslije onog rata, na nekom stadionu na kojem je igrao Željo.Zadnje dvije-tri godine kad god krenem na Grbavicu moja desetogodišnja djevojčica me munta da je povedem. I došla je i ta subota. Ona i ja na sjeveru.Kada smo se vračali kući kaže : Tata u životu mi nisu brže prošla tri sata. Ljubavi tata u životu nije proživio ljepša tri sata,a majka i djed su to sasvim sigurno odozgo sa osmjehom gledali.
Nostalgija,zajedno,dobra utakmica,zauvjek,čudo...odzvanjaju u glavi još uvjek rječi gospodara familije.
P.S. Da pitam ove đuturume,kakav sam i sam,je li prva naša utakmica na Grbavici pod reflektorima bili protiv Iskre iz Bugojna.
Suta basketa
+ nije slavio gol protiv nasSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto apr 04, 2017 7:45 pmJa mislim da ces nasi pokusati Subica dovesti, i po njegovo nekoj prici odnosno kako o nama prica ne bi me iznenadilo da dodje.