ChWilla je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:FKZ1921 je napisao/la:Par ljudi,sve skupa, vrti negativnu pricu...Ne govorim o kritikama koje svjedoce o nezadovoljstvu nekim stvarima u klubu,vec o evidentno narucenim pricama. Ja ne vidim razloga da se imalo opterecujeemo tim stvarima. Naprotiv,ignorisati i svoj poso.
Izbor trenera...vjerovatno veceras. Ko god bio izabran,uprava mu mora prepustiti struku i prestati se baviti tim poslom. Nosi to svojevrsni rizik,ali mora tako.
Ostaje nam da se nadamo i molimo Boga da ce taj koga izaberu znati odgovoriti svom zadatku.
To to, sta zna Neandertalac, laje, pljuje, pise gluposti.
Ne repliciram tebi, nego ovim pametnjakovicima od juce, prepoznace se.
svi to znamo. ali ono što ti tvrdiš juče i danas, na razne načine, jeste da uprava to ili ne shvata ili neće da shvati, nego da hoće da se igra FM. jel nešto lažem ili krivo interpretiram?
a nije tako. eto vidjećeš.
Rekao sam; ovako bukvalno ispada kao da se neko igra FM.
Imas post pa provjeri, nadovezao se na jedan citat.
Je li ja lazem ili govorim neistine, ili je istina da se preko int programa (zaboravih ime), znas vec ko, sa znas vec kim trazi pojacanja.
I ja sam govorio o tome u smislu neozbiljnosti, kako bi to moglo biti pogubno jer se pitaju ljudi koji o sportu blage veze nemaju a ne kao nesto gdje se neko tali ili bilo sta u tom fazonu.
A kao sto vidis i dalje stojim iza svojih rijeci