Krkan ga počistio, k'o gastarbajter mečkuRodom s mejtaša je napisao/la:Ni korner nije suđen, što implicira da ovaj krkan nije dirao loptu. Ako nije dirao loptu onda je definitivno Bekrića.avlami97 je napisao/la:
vuna vuna brate mojDerekDuval je napisao/la:Malo me iznervirala izjava Husrefa Musemica.Razumijem da pokusava da odbrani sebe i svoje igrace nakon poraza, ali ovo je previse
arogancije. Da ne znam protiv koga je igrao i kakvu su partiju na terenu pruzili njegovi igraci pomislio bih da je danas iz Tuzle
bodove odnio Radnik iz Hadzica u utakmici u kojoj je Sloboda bila superiorna a ovi dali nekakav gol iz neke frljoke.Generalno
vidim da svi koji imaju neke veze sa Slobodom,to se cak moze cuti i na ovom snimku gdje on daje izjavu,imaju slicno razmisljanje.
Daleko je to od stvarnog stanja stvari.
po meni, ne treba ovako razmišljatiPlava Porodica je napisao/la:23. 02.04.16. ŽELJEZNIČAR OLIMPIC - Pobjeda.Ko plitak potok.
vidjelo se na kraju koliko je naših bilo među tuzlacimaAsharaK je napisao/la:Ja sam imao osjecaj da je trecina na onoj tribini bilo manijaka, ja sam samo prepoznao dosta svoje raje, a kamoli drugi ...pintol_TM87 je napisao/la:hahha, kad je bio dio ko je skace mrzi tuzlu ja zasjeo i jos nas tu par, kad samo cujes iza mene tapse ne neki ciko , sad znamo da ste iz sarajeva..sve u svemu odlican dan i nastavljen niz..AsharaK je napisao/la: Bilo tih scena milion
Hadzijalagic je napisao/la:Ne treba zaobilaziti cinjenicu da smo igrali sa dosta kvalitetnom ekipom i ovoj pobjedi sigurno ne treba traziti mane.. Ja bih volio kad bi mi mogli dovesti Veselinovica, Efendica i Ahmetovica.. Po meni strasni igraci.. I onaj Ivetic je dobar ali je postar..
Ne treba ni previse potencirati greske koje su neki igraci juce pravili.. Prije svega mislim na Hodzurdu.. U nekim dijelovima utakmice nasa odbrana je bila pod velikim pritiskom pogotovo lijeva strana po kojoj je Sloboda napravila 70% napada tako da se neke greske moraju napraviti.. Opet ponavljam, igrali smo sa ekipom koja je prva na tabeli i koja je do nas bila dominantna na svom terenu..
Ja sam prije nego sto je ovo nase proljece pocelo prognozirao ovakve utakmice u kojima se nece umirati u ljepoti ali u kojima cemo ostavljati srce na terenu.. Ovakav start ni najveci optimisti nisu ocekivali i ono sto su momci predvodjeni Edisom obecavali to i ispunjavaju..
Ne znam ko je igrac sa brojem 8, ali nevjerovatan je talenat.diego1921 je napisao/la:http://livestream-l.info/video/378052.html link za u 17 ,znam da nema veze s nama,al ima par nasi kadeta sto igraju !!
Ne znam ni ja,samo znam Velica,fino promjeni stranu kog gola..a ovo je nas sastav : Vasilj, Beširević, Čeliković, Velić, Resić, Kovač, Veladžić, Hadžić, N. Hadžić, Sadiku, Vladićstorm_raider je napisao/la:Ne znam ko je igrac sa brojem 8, ali nevjerovatan je talenat.diego1921 je napisao/la:http://livestream-l.info/video/378052.html link za u 17 ,znam da nema veze s nama,al ima par nasi kadeta sto igraju !!
Nasi su Velic i Besirevic, brojevi 5 i 3 , desni bek i centralni defanzivni, inace vrlo dobri za sada bice nesta od njihdiego1921 je napisao/la:Ne znam ni ja,samo znam Velica,fino promjeni stranu kog gola..a ovo je nas sastav : Vasilj, Beširević, Čeliković, Velić, Resić, Kovač, Veladžić, Hadžić, N. Hadžić, Sadiku, Vladićstorm_raider je napisao/la:Ne znam ko je igrac sa brojem 8, ali nevjerovatan je talenat.diego1921 je napisao/la:http://livestream-l.info/video/378052.html link za u 17 ,znam da nema veze s nama,al ima par nasi kadeta sto igraju !!
ja sam iskreno ocekivao ovakav start, i dalje ocekujem sve pobjedimo na kraju, mozda u kupu se desi kiks pa odigramo nerjeseno, ali u prvenstvu mislim da imamo potencijala da sve pobjedimo...Hadzijalagic je napisao/la:Ne treba zaobilaziti cinjenicu da smo igrali sa dosta kvalitetnom ekipom i ovoj pobjedi sigurno ne treba traziti mane.. Ja bih volio kad bi mi mogli dovesti Veselinovica, Efendica i Ahmetovica.. Po meni strasni igraci.. I onaj Ivetic je dobar ali je postar..
Ne treba ni previse potencirati greske koje su neki igraci juce pravili.. Prije svega mislim na Hodzurdu.. U nekim dijelovima utakmice nasa odbrana je bila pod velikim pritiskom pogotovo lijeva strana po kojoj je Sloboda napravila 70% napada tako da se neke greske moraju napraviti.. Opet ponavljam, igrali smo sa ekipom koja je prva na tabeli i koja je do nas bila dominantna na svom terenu..
Ja sam prije nego sto je ovo nase proljece pocelo prognozirao ovakve utakmice u kojima se nece umirati u ljepoti ali u kojima cemo ostavljati srce na terenu.. Ovakav start ni najveci optimisti nisu ocekivali i ono sto su momci predvodjeni Edisom obecavali to i ispunjavaju..
Osmica je Kovač iz Zvezde, a naši su lijevi bek Beširević (3) i štoper Velić (5).storm_raider je napisao/la:Ne znam ko je igrac sa brojem 8, ali nevjerovatan je talenat.diego1921 je napisao/la:http://livestream-l.info/video/378052.html link za u 17 ,znam da nema veze s nama,al ima par nasi kadeta sto igraju !!