Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 20, 2016 10:38 am

Ovo je cist penal. Sreca nasa pa smo pobijedili, a Jakupovic Zrinjskom svira svaki sumnjiv pogled u kaznenom.

avlami97
Kontakt:

ned mar 20, 2016 10:42 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:slika
Ni korner nije suđen, što implicira da ovaj krkan nije dirao loptu. Ako nije dirao loptu onda je definitivno Bekrića.
Krkan ga počistio, k'o gastarbajter mečku :cigara:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Okolele
Kontakt:

ned mar 20, 2016 10:45 am

Al bas se vidi fino kako je Bekrić poskocio od udarca..Nije ono klasika da i igrac koji je fauliran malo odreauguje dok pada..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

storm_raider
Kontakt:

ned mar 20, 2016 10:49 am

Tuce je nakon ovoga pogledao ovog sudiju iza gola, nasmijao mu se, vratio se na teren i nastavio svoju igru. Neka smo mi dobili, ali uprava mora zastitit Zelju od ovih stvari. Jakupovic je i pored ovoga bio fenomenalan, kakav zna biti.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hadzijalagic
Kontakt:

ned mar 20, 2016 10:56 am

Ne treba zaobilaziti cinjenicu da smo igrali sa dosta kvalitetnom ekipom i ovoj pobjedi sigurno ne treba traziti mane.. Ja bih volio kad bi mi mogli dovesti Veselinovica, Efendica i Ahmetovica.. Po meni strasni igraci.. I onaj Ivetic je dobar ali je postar..

Ne treba ni previse potencirati greske koje su neki igraci juce pravili.. Prije svega mislim na Hodzurdu.. U nekim dijelovima utakmice nasa odbrana je bila pod velikim pritiskom pogotovo lijeva strana po kojoj je Sloboda napravila 70% napada tako da se neke greske moraju napraviti.. Opet ponavljam, igrali smo sa ekipom koja je prva na tabeli i koja je do nas bila dominantna na svom terenu..

Ja sam prije nego sto je ovo nase proljece pocelo prognozirao ovakve utakmice u kojima se nece umirati u ljepoti ali u kojima cemo ostavljati srce na terenu.. Ovakav start ni najveci optimisti nisu ocekivali i ono sto su momci predvodjeni Edisom obecavali to i ispunjavaju..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned mar 20, 2016 10:57 am

Nek nam nije svirao penal jer da sno dosli do 0.2 onda bi se opustili kao u par prethodnih meceva, a njihov jedan gol bi im dao samo takav vjetar u ledja.. Svejedno , je.bem mater sudijama :DD:

salle86
Kontakt:

ned mar 20, 2016 11:00 am

DerekDuval je napisao/la:Malo me iznervirala izjava Husrefa Musemica.Razumijem da pokusava da odbrani sebe i svoje igrace nakon poraza, ali ovo je previse
arogancije. Da ne znam protiv koga je igrao i kakvu su partiju na terenu pruzili njegovi igraci pomislio bih da je danas iz Tuzle
bodove odnio Radnik iz Hadzica u utakmici u kojoj je Sloboda bila superiorna a ovi dali nekakav gol iz neke frljoke.Generalno
vidim da svi koji imaju neke veze sa Slobodom,to se cak moze cuti i na ovom snimku gdje on daje izjavu,imaju slicno razmisljanje.
Daleko je to od stvarnog stanja stvari.
vuna vuna brate moj
puno su oni poletili, kontali razbili kone na paramparčad i sad daleko najjači u državi
a pogotovo boli kad te na tvom kućnom pragu neko išamara qrcem po čelu i dokaže ti da si qrina ko što si vazda i bio
još im je ova sezona prilika da nešto ugrabe, onda opet Boga pitaj kad će biti u sličnoj situaciji

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

salle86
Kontakt:

ned mar 20, 2016 11:06 am

Plava Porodica je napisao/la:23. 02.04.16. ŽELJEZNIČAR OLIMPIC - Pobjeda.Ko plitak potok.
po meni, ne treba ovako razmišljati
vidjeli smo i protiv Veleža, a koji je opet trenutno 3 klase ispod Olimpica, da nema te ekipe protiv koje možeš reći da će se skloniti da ih pobjediš
istina, imamo nevjerovatno dobru seriju protiv olimpica u međusobnim, i mora doći i tome kraj, a nadam se da neće sad
oni se moraju vaditi, svaki meč za njih je ko finale lige šampiona, i vjerujem da će ostati u ligi, zato trebamo na ovaj meč gledati kao na onaj protiv širokog, i struka, i igrači, i mi navijači.
samo tako možemo nastaviti niz...

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

salle86
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

ned mar 20, 2016 11:10 am

AsharaK je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la: Bilo tih scena milion :D
hahha, kad je bio dio ko je skace mrzi tuzlu ja zasjeo i jos nas tu par, kad samo cujes iza mene tapse ne neki ciko , sad znamo da ste iz sarajeva..sve u svemu odlican dan i nastavljen niz..
Ja sam imao osjecaj da je trecina na onoj tribini bilo manijaka, ja sam samo prepoznao dosta svoje raje, a kamoli drugi ...
vidjelo se na kraju koliko je naših bilo među tuzlacima
onaj aplauz na kraju sigurno nije bio od fukara :ganja:
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

diego1921
Kontakt:

ned mar 20, 2016 11:21 am

http://livestream-l.info/video/378052.html" onclick="window.open(this.href);return false; link za u 17 ,znam da nema veze s nama,al ima par nasi kadeta sto igraju !!

Kapiten
Kontakt:

ned mar 20, 2016 11:26 am

Hadzijalagic je napisao/la:Ne treba zaobilaziti cinjenicu da smo igrali sa dosta kvalitetnom ekipom i ovoj pobjedi sigurno ne treba traziti mane.. Ja bih volio kad bi mi mogli dovesti Veselinovica, Efendica i Ahmetovica.. Po meni strasni igraci.. I onaj Ivetic je dobar ali je postar..

Ne treba ni previse potencirati greske koje su neki igraci juce pravili.. Prije svega mislim na Hodzurdu.. U nekim dijelovima utakmice nasa odbrana je bila pod velikim pritiskom pogotovo lijeva strana po kojoj je Sloboda napravila 70% napada tako da se neke greske moraju napraviti.. Opet ponavljam, igrali smo sa ekipom koja je prva na tabeli i koja je do nas bila dominantna na svom terenu..

Ja sam prije nego sto je ovo nase proljece pocelo prognozirao ovakve utakmice u kojima se nece umirati u ljepoti ali u kojima cemo ostavljati srce na terenu.. Ovakav start ni najveci optimisti nisu ocekivali i ono sto su momci predvodjeni Edisom obecavali to i ispunjavaju..

Ne znam, ovaj Efendic je talasika bio prije. Mozda mu je ova dobra partija samo "incident". A ova dvojica su odlicni bas, ali kad pogledam koga smo mi sve dovodili ove zime ne vjerujem da bi zeljeli Ahmetovica. Ima on godina dosta, nije zalog za buducnost, a mi imamo finih opcija tu sada.

Veselinovica bih i ja volio vidjeti u nasem dresu.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned mar 20, 2016 11:30 am

Ko su sve nasi momci u kadetima?
Željezničar ante portas !

exbabilon
Kontakt:

ned mar 20, 2016 11:32 am

Veselinovic je igrac koji bi nam fakat legao ko budali samar.

storm_raider
Kontakt:

ned mar 20, 2016 11:33 am

diego1921 je napisao/la:http://livestream-l.info/video/378052.html link za u 17 ,znam da nema veze s nama,al ima par nasi kadeta sto igraju !!
Ne znam ko je igrac sa brojem 8, ali nevjerovatan je talenat.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

diego1921
Kontakt:

ned mar 20, 2016 11:35 am

storm_raider je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:http://livestream-l.info/video/378052.html link za u 17 ,znam da nema veze s nama,al ima par nasi kadeta sto igraju !!
Ne znam ni ja,samo znam Velica,fino promjeni stranu kog gola..a ovo je nas sastav : Vasilj, Beširević, Čeliković, Velić, Resić, Kovač, Veladžić, Hadžić, N. Hadžić, Sadiku, Vladić

SWRA_1921
Kontakt:

ned mar 20, 2016 11:36 am

Mi trazimo mane u pobjedi protiv ekipe koja nema poraza ove sezone kuci, a i ko zna od kad iz prosle sezone, igrali pred 10.000 navijaca, prvoplasirana ekipa koja ima motiv da se pred njima pokaze a jos su plus uvijek dodatno nalozeni protiv nas, falila su nam 2,3 igraca, a Aco kapiten najvise Hodzurda je sasvim zadovoljavajuce odigrao, jer se borio sa prejakim Ahmetovicem, covjek je na nogama tenk, a i svi nasi su bili na nivou osim tek pokoju situaciju ali to se u ovakvim tekmama podrazumijeva. Bravo Željo!!! Bravo Edise! Bravo navijaci! Moramo nastaviti sa uclanjivanjem, donacijama i protiv Olimpica napuniti stadion!

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

irfo

ned mar 20, 2016 11:39 am

diego1921 je napisao/la:
Ne znam ni ja,samo znam Velica,fino promjeni stranu kog gola..a ovo je nas sastav : Vasilj, Beširević, Čeliković, Velić, Resić, Kovač, Veladžić, Hadžić, N. Hadžić, Sadiku, Vladić
Nasi su Velic i Besirevic, brojevi 5 i 3 , desni bek i centralni defanzivni, inace vrlo dobri za sada bice nesta od njih

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned mar 20, 2016 11:40 am

Ma mislite sta vi sta god hocete, nas je Pofalicki dosta namucio...

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned mar 20, 2016 11:40 am

Hadzijalagic je napisao/la:Ne treba zaobilaziti cinjenicu da smo igrali sa dosta kvalitetnom ekipom i ovoj pobjedi sigurno ne treba traziti mane.. Ja bih volio kad bi mi mogli dovesti Veselinovica, Efendica i Ahmetovica.. Po meni strasni igraci.. I onaj Ivetic je dobar ali je postar..

ja sam iskreno ocekivao ovakav start, i dalje ocekujem sve pobjedimo na kraju, mozda u kupu se desi kiks pa odigramo nerjeseno, ali u prvenstvu mislim da imamo potencijala da sve pobjedimo...
100/94/37/34 - i to je to!

Grbavica
Kontakt:

ned mar 20, 2016 11:50 am

Osmica je Kovač iz Zvezde, a naši su lijevi bek Beširević (3) i štoper Velić (5).
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava