FKZ1921 je napisao/la:Par ljudi,sve skupa, vrti negativnu pricu...Ne govorim o kritikama koje svjedoce o nezadovoljstvu nekim stvarima u klubu,vec o evidentno narucenim pricama. Ja ne vidim razloga da se imalo opterecujeemo tim stvarima. Naprotiv,ignorisati i svoj poso.
Izbor trenera...vjerovatno veceras. Ko god bio izabran,uprava mu mora prepustiti struku i prestati se baviti tim poslom. Nosi to svojevrsni rizik,ali mora tako.
Ostaje nam da se nadamo i molimo Boga da ce taj koga izaberu znati odgovoriti svom zadatku.
Jbg sa trenerima nikad ne znaš. Murinjo prvak Europe sa Interom, a sa Realom ćorak, Simeone ubi sa Atletikom, a ko zna šta će biti kada negdje drugo ode. I da ne nabrajam mnogo je primjera, i mnogo stvari treba da se poklopi. Tu su uz preduslove trenerskog znanja, iskustva, neke karme koju on razvija jako bitni budgeti i VRIJEME. Namjerno pišem vrijeme velikim slovima, jer tim je nešto što se gradi, i ne može preko noći ništa. Ključno pitanje je koliko ćemo mi biti strpljivi, i prateći i čitajući velika su nam očekivanja, a ne znam koliko su realna. U svakom slučaju želim nam svima zajedno mnogo sreće i sabura, a trebaće nam i jedno i drugo.