Dajte pustite levate, ovo su im zadnji trzaji i pokušaji da se domognu para i ništa drugo.
Ali neće više biti šuplje preko Zelje sigurno.
storm_raider je napisao/la:Jedini zbog koga bi ova uprava podnijela neopozive ostavke smo mi, navijaci. I to se zna, zato se i cilja na nas. Moramo edukovati, upozoravati nas navijace na ovakve pokusaje. Ako ovo danas nekome nije otvorilo oci, da smo na pravom putu i da ce se ciniti sve da se razjedinimo, onda nikada nece otvoriti. Pojacat cemo malo moderaciju kapacitetom, pa bujrum. Zeljo se ne da, a mi stojimo ispred.
Posto ce neprijatelji kluba pokusavati na sve moguce nacine da sruse stranicu prozivanjem po forumima, mogu im ovako javno poruciti da se ne igraju, Mirsad Siljak lopov, kriminalac i grobar kluba je forumasima portala sport1.ba podijelio po 50 KM da na sve moguce nacine pokusa sacuvati svoju stolicu i ulogu direktora kluba, ovako javno im porucujem : NECETE MOCI !!! ILI VI ILI ZELJO !!!
Ajzea je dobio 100km, obecao je tebi dati pola...Grbavica je napisao/la:ovo nisu istine![]()
![]()
![]()
![]()
Posto ce neprijatelji kluba pokusavati na sve moguce nacine da sruse stranicu prozivanjem po forumima, mogu im ovako javno poruciti da se ne igraju, Mirsad Siljak lopov, kriminalac i grobar kluba je forumasima portala sport1.ba podijelio po 50 KM da na sve moguce nacine pokusa sacuvati svoju stolicu i ulogu direktora kluba, ovako javno im porucujem : NECETE MOCI !!! ILI VI ILI ZELJO !!!
đe meni petoba???
ni meni jos nije leglo na racun.Grbavica je napisao/la:ovo nisu istine![]()
![]()
![]()
![]()
đe meni petoba???
A znao sam da će to tako završiti. Vidim ja ubih se od posla a para nigdje... On i cwilla su u talu 100%.storm_raider je napisao/la:Ajzea je dobio 100km, obecao je tebi dati pola...Grbavica je napisao/la:ovo nisu istine![]()
![]()
![]()
![]()
đe meni petoba???
Jbga hocemo i mi finansiski da napredujemofk1921 je napisao/la:" Posto ce neprijatelji kluba pokusavati na sve moguce nacine da sruse stranicu prozivanjem po forumima, mogu im ovako javno poruciti da se ne igraju, Mirsad Siljak lopov, kriminalac i grobar kluba je forumasima portala sport1.ba podijelio po 50 KM da na sve moguce nacine pokusa sacuvati svoju stolicu i ulogu direktora kluba, ovako javno im porucujem : NECETE MOCI !!! ILI VI ILI ZELJO !!! "![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fakat, dajte petobu. Ja se dzaba nameracio da nekoga skrsim, a vama placaju za pisanje.diego1921 je napisao/la:Posto ce neprijatelji kluba pokusavati na sve moguce nacine da sruse stranicu prozivanjem po forumima, mogu im ovako javno poruciti da se ne igraju, Mirsad Siljak lopov, kriminalac i grobar kluba je forumasima portala sport1.ba podijelio po 50 KM da na sve moguce nacine pokusa sacuvati svoju stolicu i ulogu direktora kluba, ovako javno im porucujem : NECETE MOCI !!! ILI VI ILI ZELJO !!!![]()
![]()
![]()
Gdje je meni 50 KM, ?