Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Neandertalac
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 26, 2016 6:30 pm

delinjo je napisao/la:ma bolje vojska magaraca koju predvodi lav nego vojska lavova koju predvodi magarac uvijek bilo....ako treba neke igraci otjerati da se oslobodi budjet za novog trenera nemam nista protiv...danas je trener 50 % ekipe ...ostalih 50 % cine igraci na terenu ...a sta znaci los trener vidjeli smo na primjeru Sablje jbg
Sta ces jarane otjerat? Kako, da isplacujemo tuzbe ponovo?

Pa ja vam pricam juce citav dan sta se radi, da je to lose, da je neselektivno dovodjenje igraca problem, napadate me, a danas bi tjerali igrace koji imaju pravo masne ugovore.

Ne mogu da vjerujem :-)
Željeznicar za život cijeli!

delinjo
Kontakt:

čet maj 26, 2016 6:43 pm

Neandertalac je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ma bolje vojska magaraca koju predvodi lav nego vojska lavova koju predvodi magarac uvijek bilo....ako treba neke igraci otjerati da se oslobodi budjet za novog trenera nemam nista protiv...danas je trener 50 % ekipe ...ostalih 50 % cine igraci na terenu ...a sta znaci los trener vidjeli smo na primjeru Sablje jbg
Sta ces jarane otjerat? Kako, da isplacujemo tuzbe ponovo?

Pa ja vam pricam juce citav dan sta se radi, da je to lose, da je neselektivno dovodjenje igraca problem, napadate me, a danas bi tjerali igrace koji imaju pravo masne ugovore.

Ne mogu da vjerujem :-)
a jebi ga nek ponude obostrani raskid ugovora Bekricu i jos nekim igracima ili nek sjede na tribinama...sta ja znam jebi ga slazem se sa tobom bila je greska sa njim potpisati na toliko vremena ali svi smo ocekivali da on bude glavni igrac a on je najgori igrac sta ces...to je fudbal greske se desavaju...zato i jeste sve nepredvidljivo ....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

sofronije
Kontakt:

čet maj 26, 2016 6:45 pm

Kako je ljepse prije bilo pratiti voljeni klub. Nemas pojma ni ko je u upravi ni koliki je budzet , ko su "neprijatelji " kluba, ko dovodi igrace, kolika mu je plata , kako se zove cija ljubavnica , da li pusi dal pije....Odes na tekmu gledas , navijas , pobijedis slavis ..... Nije ovo dobro za zdravlje nikako.
:zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

čet maj 26, 2016 6:49 pm

niko nikoga ne tjera da prati i to. ovo samo ispunjava potrebe koje su ljudi oduvijek i imali...
gradi željo boli te *****

sofronije
Kontakt:

čet maj 26, 2016 6:51 pm

chwila, u svoje ime govorim, i ja sam radoznao....samo govorim da mi je ljepse bilo kad nisam znao te stvari :)

Okolele
Kontakt:

čet maj 26, 2016 6:57 pm

30 strana price koja vodi u Banoviće aferim...Ostavim vas pola dana same i vi odmah zakuhate hahaha :rofl: :rofl: :ganja:

Kakvi su se ovo paraagladeri nakotili.. :rofl1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet maj 26, 2016 6:58 pm

doci ce opet takvo vrijeme. ne beri brigu.
kada jednom stvorimo sistem u koji ce ljudi imati povjerenje onda ce biti manje vazno kako se zove jedan njegov mali kotacic ili koliko on kosta.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Grbavica
Kontakt:

čet maj 26, 2016 6:59 pm

Očekivo sam napade, ali ovo je ozbiljno. Počeli su podmetati i udarati na najsvetije i najdraže.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

čet maj 26, 2016 7:01 pm

evo kopirani dio iz "mirsinog" posta postavlja "ena" na fejsbuku.

Okolele
Kontakt:

čet maj 26, 2016 7:01 pm

Hahhaha ne vjerujem oformili svoju fb stranicu :rofl: :rofl1: :klanjase2:

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hurmasica
Kontakt:

čet maj 26, 2016 7:02 pm

ChWilla je napisao/la:evo kopirani dio iz "mirsinog" posta postavlja "ena" na fejsbuku.
Ma jedni te isti vrte priču, glupo se i obazirati na to. Napravili više profila i udri.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Leo Messi
Kontakt:

čet maj 26, 2016 7:04 pm

Senad Misimovic !!!!!!

ChWilla
Kontakt:

ali mrsko ljudima i red riječi promijeniti...

sofronije
Kontakt:

Uglavnom lazni profili laju a pravi brane upravu :)

fk1921

čet maj 26, 2016 7:06 pm

idemo svi prijaviti ovu stranicu :palacgore:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Eisenbahner1921
Kontakt:

Samo mi članovi uprave ili plaćenici uprave branimo istu, a svi ostali protiv nje :shisha:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Ajzea
Kontakt:

Ma ako su ne mogu izboriti protiv neobrazovanih i nepismenih parazita ciji je nivo inteligencije i elokvencije ravan nuli, mogu se vala i pokupiti. Inat u meni bi, povodom ovoga, bio podstrijek za mnogo vece stvari, i navelo bi me da, kurcenja radi, na istok dovucem tri kamiona, jedan kran, sedam bagera, dva valjka, cetrnaest mjesalica te bi rentao devedeset gradjevinskih radnika da ispijaju klipace i muhabete vazdan. Cisto eto, da ovima oci iskrvare dok ih gledaju.

Okolele
Kontakt:

čet maj 26, 2016 7:08 pm

fk1921 je napisao/la:idemo svi prijaviti ovu stranicu :palacgore:
Tako je vec obavljeno.. :palacgore:

AnelZ
Kontakt:

čet maj 26, 2016 7:11 pm

AsharaK je napisao/la:Znaci opstina nam dodje 500milja, a para nigdje?
300.000 KM, 200.000 KM za terene sa vjestackom travom su vlasnistvo Opcine. Sto se tice ovih 300.000 KM, ne mozemo ni ocekivati iste za izgradnju stadiona dok onda ne dobijemo urbanisticku i gradjevinsku dozvolu jer su sredstva ocigledno namjenska. Nadam se da cemo do kraja prve sedmice juna dobiti napokon tu urbanisticku sto bi znacilo da gradjevinska ne bi trebala biti upitna i ona dolazi 2-4 sedmice nakon toga.

Leon_Professional
Kontakt:

čet maj 26, 2016 7:13 pm

Neandertalac je napisao/la: Tanak mu jarane cv ko baslija. Na nama ga deblja, a nije trenutak, treba neko malo ozbiljnije rjesenje, bar u ovom trenutku.
Cak nista ni ne znamo o njemu, ama bas nista validno sto bi nas obradovalo kako dolazi neko jako kompetentan.
Mozda smo previse ocekivali od novog sefa?! Takodjer, mogu reci da sam i ja hajmo reci "nezadovoljan" uzim krugom kandidata, jer niti jedan nema neki CV jak. Za onog Norvezanina nemamo pare, bas me zanima sta je bilo sa Prasnikarom, da li je i on skup za nas?!
Novi trener ce imati moju podrsku, zelim mu srecu. Ako to bude Smajic najvise bi volio da se na osnovu njegovog CV-a grdno zaje.bem i da bude bolji trener od Amara.

Zelim da se ogradim malo od foruma ali kad se pise normalno onda ne mogu a da ne kazem svoje misljenje, jbg Zeljo iznad svega i ovaj period je najbitniji za nas! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

P.S. Ovo pravljenje stranice na fb je smijesno, ne razumijem ko je to mogao napraviti a da nisu dusmani, jer ja ne poznajem navijaca Zelje koji bi tjerao upravu. :r

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava