Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Neandertalac
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 26, 2016 5:42 pm

Bravo @Sergejevic.

Tacno tako kako kazes, previse nekih nepotrebnih stvari, pa cak i sam ponekad u njima ucestvujem.

Kada vec spomenu trenera, ja nisam za Smajica, al nikako. Nije da nece od mene podrsku, ali vracanje igraca u zivot je jedno a sa njim postajemo i poligon za trenere.

Mislim ne znamo jos ko je, samo dajem mislhenje o mogucim kandidatima.
Željeznicar za život cijeli!

teteac8684
Kontakt:

čet maj 26, 2016 5:46 pm

storm_raider je napisao/la:Inace, nisam vidio prije, sada mi javise. Nemojte prozivati ni vlasnika ni moderatora/e onog tamo foruma. Nemamo nikakvih saznanja da su oni ili da nisu, necemo se baviti time. Postoje ip-ovi (ne ovi koji su preko proxy-a) u bazi i bice proslijedjeni nadleznima. Takodjer, bez dokaza nemojte ni prozivati ljude iz SD-a. Ako to radite, radite na vlastitu odgovornost, to nije stav administracije ni moderacije ovog foruma.

Uzivajte u ovome sto dolazi, a mnogo toga dobrog nam dolazi. Naravno da nije ni slucajno sto se ovo sve desava bas sada. Ali, polako, proci ce i to.

Normalno da necu banovati nikoga ko reaguje ljudski na ove natpise, jasno je da su takvi tu cisto da isprovociraju. Ali ne podrzavam.
:zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

čet maj 26, 2016 5:47 pm

Neandertalac je napisao/la:Bravo @Sergejevic.

Tacno tako kako kazes, previse nekih nepotrebnih stvari, pa cak i sam ponekad u njima ucestvujem.

Kada vec spomenu trenera, ja nisam za Smajica, al nikako. Nije da nece od mene podrsku, ali vracanje igraca u zivot je jedno a sa njim postajemo i poligon za trenere.

Ne bih ja baš tako rekao da bismo Smajića vraćali u život. Za čovjeka koji je u Sionu obavljao razne funkcije koje se tiču sportskog dijela, a i danas ih obavlja, možemo reći da sigurno ima iskustvo koje nam može dobro doći. :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

pile87
Kontakt:

čet maj 26, 2016 5:50 pm

Ucesvuju svi u tim nepotrebnim stvarima ali razlika je kad ti pises o necem ili Sergejevic pa taman se ja i ne slagao sa tim, mogu da uvazim i da postujem. Ali kad vidim supka koji ascare dodje da nesto rovari i to pod laznom krinkom e jebi ga onda.
Od trenera u uzem izboru mislim da su svi napredak u odnosu na Edisa ali isto tako da nije samo do trenera nego strucnog staba kompletnog jer tu moras imati kvalitet da nesto napravis od ekipe.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

cikazubo
Kontakt:

čet maj 26, 2016 5:51 pm

Smajic je mozda znanjem i najkvalitetniji, ali osjetljivo je sa njim to sto je 10 godina pauzirao, i oni svicarci pisu da jos nije prezvakao psihicki tu nesrecu i nagli pad u karijeri..

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet maj 26, 2016 5:51 pm

o Smajicu generalno malo znam. ali ovo sto sam citao o njemu na svicarskim portalima uljeva neku nadu.
iz procitanog sam ga dozivio kao svojevrsnog osobenjaka, fudbalskog stratega, radoholicara...
na momenat sam ga vidio na klupi i svidjelo mi se....
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

manijak_do_kraja
Kontakt:

čet maj 26, 2016 5:52 pm

@Neandertalac Ko bi za tebe bio idealno rjesenje za nasu klupu, ne racunajuci Osima? Mogu biti i neki drugi treneri koji nisu u opticaju trenutno. :D
Mi smo Željini, Željo je naš!

Neandertalac

čet maj 26, 2016 5:53 pm

Hurmasica je napisao/la:

Ne bih ja baš tako rekao da bismo Smajića vraćali u život. Za čovjeka koji je u Sionu obavljao razne funkcije koje se tiču sportskog dijela, a i danas ih obavlja, možemo reći da sigurno ima iskustvo koje nam može dobro doći. :D
Tanak mu jarane cv ko baslija. Na nama ga deblja, a nije trenutak, treba neko malo ozbiljnije rjesenje, bar u ovom trenutku.
Cak nista ni ne znamo o njemu, ama bas nista validno sto bi nas obradovalo kako dolazi neko jako kompetentan.

DR.HOUSE
Kontakt:

čet maj 26, 2016 5:56 pm

evo mi se ovdje tesko slozimo oko jednog ne bi ja bio u nekim tim komisijama .....
ja ne znam isto kao neandratalac nisam nesto za ovog ,ali vidicemo
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Hurmasica
Kontakt:

čet maj 26, 2016 5:57 pm

Neandertalac je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:

Tanak mu jarane cv ko baslija. Na nama ga deblja, a nije trenutak, treba neko malo ozbiljnije rjesenje, bar u ovom trenutku.
Cak nista ni ne znamo o njemu, ama bas nista validno sto bi nas obradovalo kako dolazi neko jako kompetentan.
Ono što sam ja uspio pročitati od sportskih novinara iz Švice ulijeva mi nadu. Trenutno je tamo zadužen za dovođenje mladih fudbalera. Vidjećemo, svakako od samog šefa nema ništa ako oko sebe ne okupi kvalitetan stručni štab. Ko god da dođe ima podršku, rezultati će najbolje reći :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet maj 26, 2016 5:57 pm

Hurmasica je napisao/la:

ni Ivica Osim 1978. godine nije imao bolji pa je napisao istoriju.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Neandertalac

čet maj 26, 2016 5:59 pm

manijak_do_kraja je napisao/la:@Neandertalac Ko bi za tebe bio idealno rjesenje za nasu klupu, ne racunajuci Osima? Mogu biti i neki drugi treneri koji nisu u opticaju trenutno. :D
Ako nije Amar, onda niko od domacih.
Bio je cv onog Norvezanina, znao sam za njega jos kad je ponudjen, ima dvadeset dana, on mi je nekako najblizi nekom mom razmisljanju. Jeste zara skup ali sa njim dobijas jednu novu dimenziju.
Eh sada, koliko su takvi spremni za nase blato, to je drugi par rukavica.

I dalje stojim pri tvrdnji, komplet uprava Amaru na noge, izvinu se fino, predaju sportski segment u njegove ruke i posvete poslu koji oni najbolje rade. I svi zadovoljni, fuzija iz snova.
Da ne elaboriram sto izvini itd, duga tema, dusmana puna kuca.

neroazzuro
Kontakt:

čet maj 26, 2016 6:05 pm

Stvarno ne kontam vas nekoliko koji, kao, hoce da pauziraju od foruma. Pa covjece, meni je citanje foruma dio svakondevice da malo pobjegnem od svakodnevnih gluposti.
Sama cinjenica da je sad, u sklopu ovih ocajnickih pokusaja destabilizacije kluba, ovom liku ovoliko stalo da nam svima "otvori oci" vam valjda nesto govori o velicini niihovog ocaja. Nemaju vise nikakve ideje kako zaustavit klub u postizanju ciljeva i onemogucavanju njih u njihovim rabotama (amko-poligon, ovo ono).
Ohanite vi, a ovi iz admunistracije ce, ako vec nisu, uradit svoje.

Plavo - Bijeli

čet maj 26, 2016 6:08 pm

manijak_do_kraja je napisao/la:@Neandertalac Ko bi za tebe bio idealno rjesenje za nasu klupu, ne racunajuci Osima? Mogu biti i neki drugi treneri koji nisu u opticaju trenutno. :D
Ako nije Amar, onda niko od domacih.
Bio je cv onog Norvezanina, znao sam za njega jos kad je ponudjen, ima dvadeset dana, on mi je nekako najblizi nekom mom razmisljanju. Jeste zara skup ali sa njim dobijas jednu novu dimenziju.
Eh sada, koliko su takvi spremni za nase blato, to je drugi par rukavica.

I dalje stojim pri tvrdnji, komplet uprava Amaru na noge, izvinu se fino, predaju sportski segment u njegove ruke i posvete poslu koji oni najbolje rade. I svi zadovoljni, fuzija iz snova.
Da ne elaboriram sto izvini itd, duga tema, dusmana puna kuca.
Kad bi amar dosao ja bih mu licno prvu platu platio pa kolika god da je
BOG BOSNA I BOSNJACI

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet maj 26, 2016 6:09 pm

Plavo Bijeli, ja bih jagnjetine sad malo, pa ako ti nije problem ...
Željezničar ante portas !

sergejevic

čet maj 26, 2016 6:12 pm

Ja sam bio najvise za Velica, ali eto izgleda nema nista od njega. Zanimljivoi je sto je bas Smajic, po meni, na drugom mjestu. Ja gledam stvari da mozemo naci loseg trenera koji ne trazi puno para, dobrog koji trazi previse para, i na kraju taj neki rizik koji moze otici na obje strane. Taj zadnji i ne trazi puno para. Mi realno ove poput tog Norvezanina tesko mozemo placati, a ovi jeftini nam nece donjeti kvalitet. Zato mislim da ne bi bilo lose dati sansu Smajicu, koji realno ima veliki potencijal da postane dobar trener, mada opet niko ne garantuje nista. Izgleda da je bas zanimljiv lik, karizmatican, zna mnogo o fudbalu. Inace volim trenere koji donesu neki sarm ekipi, strast u igri, mnogo vise nego neke perfektne takticare i strucnjake koji ce vise unistavati igru protivnika nego li graditi svoju.

Mada shvatam i tvoje razloge, ali opet smatram da ce biti tesko placati nekog ekstra trenera. Sto se mene tice bolje dati dobru platu onda takvom treneru s mozda nesto losjim igrackim kadrom, nego da bude obratno. Vidjecemo za sta ce nasi odluciti.

storm_raider
Kontakt:

čet maj 26, 2016 6:17 pm

Jedini zbog koga bi ova uprava podnijela neopozive ostavke smo mi, navijaci. I to se zna, zato se i cilja na nas. Moramo edukovati, upozoravati nas navijace na ovakve pokusaje. Ako ovo danas nekome nije otvorilo oci, da smo na pravom putu i da ce se ciniti sve da se razjedinimo, onda nikada nece otvoriti. Pojacat cemo malo moderaciju kapacitetom, pa bujrum. Zeljo se ne da, a mi stojimo ispred.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

delinjo
Kontakt:

čet maj 26, 2016 6:18 pm

ma bolje vojska magaraca koju predvodi lav nego vojska lavova koju predvodi magarac uvijek bilo....ako treba neke igraci otjerati da se oslobodi budjet za novog trenera nemam nista protiv...danas je trener 50 % ekipe ...ostalih 50 % cine igraci na terenu ...a sta znaci los trener vidjeli smo na primjeru Sablje jbg
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

manijak_do_kraja
Kontakt:

čet maj 26, 2016 6:19 pm

Mi smo Željini, Željo je naš!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet maj 26, 2016 6:27 pm

Znaci opstina nam dodje 500milja, a para nigdje?
Željezničar ante portas !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava