Jel moguce da niko ne zna postavljaju li se klupe na zapadu
Sent from my C5303 using Tapatalk
Upravo tako, kontam da sam rahatniji bio prije ali treba ovo malo staviti na stand by. Odmorit cu sljedecih par dana od ovoga, sefu sve najbolje ko god da bude.sergejevic je napisao/la:Ma realno je najbolje odmoriti s ovih foruma neko vrijeme. Tacno je najbolje onima koji nemaju pojma o ovakvim vidovima komunikacije medju ljudima. Stvarno je tuga na sta je nase drustvo spalo, a realno i ne zasluzujemo nista bolje.
Sanel brat se nudi samo tako, upravo potpisujte ga ne mora sef ni doci.LARS1921 je napisao/la:
I sta je sa onim rupama na istoku?MrRiccoli je napisao/la:Jel moguce da niko ne zna postavljaju li se klupe na zapadu
Svakako bi pisao i pisao i pisao, dzaba to je neka bolest ili neki interes, pa ista stvar kao sto se tamo desavala...Vrag je napisao/la:Ne kontam kako vas uspije 1 lik isprovocirati.
PostavljajuMrRiccoli je napisao/la:Jel moguce da niko ne zna postavljaju li se klupe na zapadu
Kada skontas onda ga ignorises. I kada bi ga svi ignorisali moze on kasnije svirati kurcu. Ali neda vam djavo mira. Vama i treba jedan kontras, zeljni rasprave ili sta vec.kb80 je napisao/la:Svakako bi pisao i pisao i pisao, dzaba to je neka bolest ili neki interes, pa ista stvar kao sto se tamo desavala...Vrag je napisao/la:Ne kontam kako vas uspije 1 lik isprovocirati.
Raja odgovori na prvu, drugu jer ne znaju u startu sa kim pisu, a kada skontaju, pa red je da mu se kaze koja
kredibilnost > kredibilitetpile87 je napisao/la:A muslimanski narod u nestanakBukii je napisao/la:E jeste shega u pm.![]()
Ovakvim ponasanjem na forumu dovodite cijeli portal i sam forum u kredibilnost
HAHA nije mi niko rekao decko ima 30 godina.storm_raider je napisao/la:Samo ga nemoj gledati u oci i pricati sa njim. Neki su se tako zaebali...rodrigo87 je napisao/la:Ako to kazes, imas i kafu kod Siljkakontranogama je napisao/la: Hocel pomoc ako kazem da me Nerminka poslala
Hajde, je li neko moze pomoci decku?
Ne znam kako je ljudima tesko shvatiti sta je forum. Ja nemam pojma sta se desava u klubu, znam samo ono sto procitam na zvanicnoj i sto sam zakljucim. Napisem nesto na osnovu toga, ali se odmah uhvate likovi nekim doskocicama, ono u fazonu ja znam tacno sta se desava, a ti ne znas. Neke informacije iz satro prve ruke, niko nista vise ne moze napisati. Postoje izgleda dvije vrste ljudi. Oni koji su vezani za upravu i kao sve znaju(pored njih ne smijes nista napisati, niti sam zakljuciti jer oni znaju bolje i imaju informacije), te ova druga koju je neko potplatio da pisu protiv uprave(pored njih nista ne smijes napisati jer oni isto tako znaju bolje i imaju neke informacije).Neandertalac je napisao/la:Sto posto si u pravu. Stvarno, drustvo je krivac, citavo okruzenje je bukvalno kreirano u cilju stvaranja ovakvih obrazaca ponasanja, strasno pogodno tlo za manipulaciju i upravljanje velikim masama ljudi. Slabo ljudi mozak koriste.sergejevic je napisao/la:Ma realno je najbolje odmoriti s ovih foruma neko vrijeme. Tacno je najbolje onima koji nemaju pojma o ovakvim vidovima komunikacije medju ljudima. Stvarno je tuga na sta je nase drustvo spalo, a realno i ne zasluzujemo nista bolje.
Ne vide ocite stvari.
Pa nije dzaba Torabi deset, dvadeset puta Zetru napunio, kud ces egzaktniji primjer niovao svijesti i inteligencije.
Hvala bratevrbanjusa je napisao/la:PostavljajuMrRiccoli je napisao/la:Jel moguce da niko ne zna postavljaju li se klupe na zapadu
Sent from my C5303 using Tapatalk, VIP stolice su vrh.
Ti nisi smješan nego jadan.Te osobe koje štitiš,a štitiš i sebe jer si jedan od njih,su,da ima trunka prava i zakona u ovoj drzavi,tebali vec odavno biti iza rešetaka gdje im je i mjesto i sad se nebi pricalo i pisalo o njima nego o uradjenim radovima na stadionu,o narednim koracima koji ce se poduzeti,novim sponzorima koji ce pomoci izgradnju...Ovdje nisu djeca od 5-6 godina da ih neko hajca,ovdje su ljudi koji vide,cuju i koji imaju glavu i nešto u glavi da sami zakljuce ko koci izgradnju,zbog cega to radi i da ti koji to rade niti su a niti ce ikada doprinjeti nešto dobro ni Zelji ni SD ni društvenoj zajednici.Buki3 je napisao/la:![]()
E jeste shega, prozivate neke ljude bezveze pa ce vas na kraju i tuziti![]()
A ne kontate da znam da su pojedinci uzeli sicu da bi navukli ostale, a ostali se primili pa poletili ko siroce na napolitanku, uz to zaboravljate kako ste hajcali raju, prijetli ljudima i pozivali na fizicka obracune, sta mislite da se ne zna i da ste provaljeni imenom i prezimenom?