Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

MrRiccoli
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 26, 2016 4:53 pm

Jel moguce da niko ne zna postavljaju li se klupe na zapadu

Sent from my C5303 using Tapatalk

Leon_Professional
Kontakt:

čet maj 26, 2016 4:53 pm

sergejevic je napisao/la:Ma realno je najbolje odmoriti s ovih foruma neko vrijeme. Tacno je najbolje onima koji nemaju pojma o ovakvim vidovima komunikacije medju ljudima. Stvarno je tuga na sta je nase drustvo spalo, a realno i ne zasluzujemo nista bolje.
Upravo tako, kontam da sam rahatniji bio prije ali treba ovo malo staviti na stand by. Odmorit cu sljedecih par dana od ovoga, sefu sve najbolje ko god da bude.
LARS1921 je napisao/la:slika
Sanel brat se nudi samo tako, upravo potpisujte ga ne mora sef ni doci.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u čet maj 26, 2016 4:54 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Neandertalac

čet maj 26, 2016 4:54 pm

MrRiccoli je napisao/la:Jel moguce da niko ne zna postavljaju li se klupe na zapadu

I sta je sa onim rupama na istoku?
Željeznicar za život cijeli!

Hurmasica
Kontakt:

čet maj 26, 2016 4:54 pm

Savo Milošević: Za FK Željezničar navijam od rođenja

http://ba.n1info.com/a97547/Sport-Klub/ ... jenja.html" target="_blank

:zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

kb80
Kontakt:

čet maj 26, 2016 4:55 pm

Vrag je napisao/la:Ne kontam kako vas uspije 1 lik isprovocirati.
Svakako bi pisao i pisao i pisao, dzaba to je neka bolest ili neki interes, pa ista stvar kao sto se tamo desavala...
Raja odgovori na prvu, drugu jer ne znaju u startu sa kim pisu, a kada skontaju, pa red je da mu se kaze koja

cikazubo
Kontakt:

čet maj 26, 2016 4:57 pm

Vec sam jutros pitao, zna li neko kad ce postavljanje stolica na zapadu i zasto nema bagera na istoku ?

vrbanjusa
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet maj 26, 2016 4:57 pm

MrRiccoli je napisao/la:Jel moguce da niko ne zna postavljaju li se klupe na zapadu

Postavljaju :-), VIP stolice su vrh.
21 10 4

Petrović Slavko

delinjo
Kontakt:

čet maj 26, 2016 5:06 pm

ma ljudi ignorisite ovog padobranca ne spustaj se na taj nivo Ace placenika .....

Savo Milosevic jedan je od nas :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Vrag

čet maj 26, 2016 5:07 pm

kb80 je napisao/la:
Vrag je napisao/la:Ne kontam kako vas uspije 1 lik isprovocirati.
Svakako bi pisao i pisao i pisao, dzaba to je neka bolest ili neki interes, pa ista stvar kao sto se tamo desavala...
Raja odgovori na prvu, drugu jer ne znaju u startu sa kim pisu, a kada skontaju, pa red je da mu se kaze koja
Kada skontas onda ga ignorises. I kada bi ga svi ignorisali moze on kasnije svirati kurcu. Ali neda vam djavo mira. Vama i treba jedan kontras, zeljni rasprave ili sta vec.

omladina1921zeljina
Kontakt:

čet maj 26, 2016 5:11 pm

pile87 je napisao/la:
Bukii je napisao/la:E jeste shega u pm. :rofl:

Ovakvim ponasanjem na forumu dovodite cijeli portal i sam forum u kredibilnost
A muslimanski narod u nestanak :rofl:
kredibilnost > kredibilitet

Ignore, ignore, ignore.
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

kontranogama
Kontakt:

čet maj 26, 2016 5:14 pm

storm_raider je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:
kontranogama je napisao/la: Hocel pomoc ako kazem da me Nerminka poslala
Ako to kazes, imas i kafu kod Siljka
Samo ga nemoj gledati u oci i pricati sa njim. Neki su se tako zaebali...

Hajde, je li neko moze pomoci decku?
HAHA nije mi niko rekao decko ima 30 godina.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

sergejevic

čet maj 26, 2016 5:18 pm

Neandertalac je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:Ma realno je najbolje odmoriti s ovih foruma neko vrijeme. Tacno je najbolje onima koji nemaju pojma o ovakvim vidovima komunikacije medju ljudima. Stvarno je tuga na sta je nase drustvo spalo, a realno i ne zasluzujemo nista bolje.
Sto posto si u pravu. Stvarno, drustvo je krivac, citavo okruzenje je bukvalno kreirano u cilju stvaranja ovakvih obrazaca ponasanja, strasno pogodno tlo za manipulaciju i upravljanje velikim masama ljudi. Slabo ljudi mozak koriste.
Ne vide ocite stvari.

Pa nije dzaba Torabi deset, dvadeset puta Zetru napunio, kud ces egzaktniji primjer niovao svijesti i inteligencije.
Ne znam kako je ljudima tesko shvatiti sta je forum. Ja nemam pojma sta se desava u klubu, znam samo ono sto procitam na zvanicnoj i sto sam zakljucim. Napisem nesto na osnovu toga, ali se odmah uhvate likovi nekim doskocicama, ono u fazonu ja znam tacno sta se desava, a ti ne znas. Neke informacije iz satro prve ruke, niko nista vise ne moze napisati. Postoje izgleda dvije vrste ljudi. Oni koji su vezani za upravu i kao sve znaju(pored njih ne smijes nista napisati, niti sam zakljuciti jer oni znaju bolje i imaju informacije), te ova druga koju je neko potplatio da pisu protiv uprave(pored njih nista ne smijes napisati jer oni isto tako znaju bolje i imaju neke informacije).
Opet ponavljam ja pisem ono sto sam zakljucim iz informacija koje su mi dostupne, zelim da pisem o igracima koje mogu gledati na terenu, o trenerima ciji rad vidim na terenu, o atmosferi na stadionu koje sam bio dio. Mogu raspravljati je li bolje ovo ili ono, igrac "A" ili igrac "B", trener "1" ili trener "2". Forum uopste nije mjesto za informacije iz prve ruke, za raspravljanje o prama u klubu(za koje 99% nas ovdje ne zna), o Misimovicu, njegovom sinu, o eventualnim kriminalnim aktivnostima Mirsada Siljka i tako dalje.
Ovo je mjesto gdje mozemo komentarisati nasu ekipu, nase igrace, trenere, omladinski pogon, a sve to iz informacija koje su dostupne sirim narodnim masama, dakle portali, novine, zvanicna stranica kluba, a ne da se konstatno pojavljuju likovi koji znaju bolje i koji imaju najtacnije informacije, ili da trpimo neka individualna prepucavanja kao ovo danas.

delinjo
Kontakt:

čet maj 26, 2016 5:18 pm

ajde zvanicnaaaaaaaa....f5 kdo mene na aparatima ccc.....AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEE :zeljeznicar1:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet maj 26, 2016 5:19 pm

vrbanjusa je napisao/la:

Postavljaju :-), VIP stolice su vrh.
Hvala brate

Blackadder
Kontakt:

čet maj 26, 2016 5:30 pm

Kompaktna plava porodica 1921 8-) Kako nam je lijepo, čisto i kako miriše ovdje na forumu dokazuje i činjenica da se mali prdež osjeti kao septička jama. @storm zalij malo Domestosom i pusti vodu - živjelo jednoumlje :zeljeznicar1:

Plavi orkestar
Kontakt:

čet maj 26, 2016 5:32 pm

Buki3 je napisao/la::lol:

E jeste shega, prozivate neke ljude bezveze pa ce vas na kraju i tuziti :lol:
A ne kontate da znam da su pojedinci uzeli sicu da bi navukli ostale, a ostali se primili pa poletili ko siroce na napolitanku, uz to zaboravljate kako ste hajcali raju, prijetli ljudima i pozivali na fizicka obracune, sta mislite da se ne zna i da ste provaljeni imenom i prezimenom?

:lol:
Ti nisi smješan nego jadan.Te osobe koje štitiš,a štitiš i sebe jer si jedan od njih,su,da ima trunka prava i zakona u ovoj drzavi,tebali vec odavno biti iza rešetaka gdje im je i mjesto i sad se nebi pricalo i pisalo o njima nego o uradjenim radovima na stadionu,o narednim koracima koji ce se poduzeti,novim sponzorima koji ce pomoci izgradnju...Ovdje nisu djeca od 5-6 godina da ih neko hajca,ovdje su ljudi koji vide,cuju i koji imaju glavu i nešto u glavi da sami zakljuce ko koci izgradnju,zbog cega to radi i da ti koji to rade niti su a niti ce ikada doprinjeti nešto dobro ni Zelji ni SD ni društvenoj zajednici.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

vrbanjusa
Kontakt:

čet maj 26, 2016 5:37 pm

A sto su sa supaksupak.ba popizdili pa se poceli registrovati ovdje :-). Kakvi pacenici
21 10 4

Petrović Slavko

manijak_do_kraja
Kontakt:

čet maj 26, 2016 5:37 pm

Ne znam sto se supustate na njegov nivo i odgovarate mu, vidite da mu to godi i da jedva ceka da ga neko citira, samo da bi napisao neku glupost. Na ignor i nek pise koliko hoce, dosadit ce mu za 2min. Ovako samo radite sto on zeli, biti isprovocirani glupostima.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Mi smo Željini, Željo je naš!

storm_raider
Kontakt:

čet maj 26, 2016 5:39 pm

Inace, nisam vidio prije, sada mi javise. Nemojte prozivati ni vlasnika ni moderatora/e onog tamo foruma. Nemamo nikakvih saznanja da su oni ili da nisu, necemo se baviti time. Postoje ip-ovi (ne ovi koji su preko proxy-a) u bazi i bice proslijedjeni nadleznima. Takodjer, bez dokaza nemojte ni prozivati ljude iz SD-a. Ako to radite, radite na vlastitu odgovornost, to nije stav administracije ni moderacije ovog foruma.

Uzivajte u ovome sto dolazi, a mnogo toga dobrog nam dolazi. Naravno da nije ni slucajno sto se ovo sve desava bas sada. Ali, polako, proci ce i to.

Normalno da necu banovati nikoga ko reaguje ljudski na ove natpise, jasno je da su takvi tu cisto da isprovociraju. Ali ne podrzavam.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hadzijalagic
Kontakt:

čet maj 26, 2016 5:42 pm

Navijaci su trazili pojacanja, pojacanja smo zimus dobili i to bolja nego sto smo se nadali s obzirom na pauzu proslog ljeta.. Trazili smo da evropu mozemo igrati na Grbavici i to smo dobili.. Trazili smo transparentno i zakonito poslovanje, te finansijsku stabilizaciju i to smo dobili.. Trazili smo da otjeraju parazite i to smo dobili.. Svako grijesi pa je tako i ova uprava grijesila ali njihov nijet je jasan.. Fali jos konkretan rezultat na terenu da bi prica bila potpuna i taj rezultat cu traziti u iducoj sezoni..

Osim terena, koji je ruku na srce meni najbitniji, sve ostalo zasluzuje veliku pohvalu..

Sve dok je tako nama niko nece moci nametati neke druge price i ovakvi poput ovog danasnjeg padobranca mogu samo qrcu svirati..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u čet maj 26, 2016 5:42 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava