Ništa nisam čitao do sad, rekoh da se osvrnem dok mi nije izašlo iz glave.Sad ću uz još jednu kaficu, sa merakom da pročitam.
Eh ovako..kako opisat dan,nego standardno perfektan i savršen sa našim Željom.Dovoljno mi je samo da znam da on igra, da bi moja duša bila sretna,a sad opet pauza.
O utakmici ste vjerovatno svi već sve rekli, samo da pohvalim Vedrana Kjosevskog, za koju godinu prvog golmana A repke, da pohvalim Zahirovića koji je igrao na dvije pozicije(Hodžina i njegova),da pohvalim Stanića, da pohvalim Lendrića, i ako sam koga zapostavio to je što nisam upratio cijelu utakmicu..
Manijaci,porodico,još jednom smo pokazali zašto smo bili i ostali najbolji! Žao mi je onih momaka haos, ali jbg takav je dopis bio za Tuzlansku policiju,a znamo i svi sami kakva su govna.Bez ikakvih problema, sve vrijeme podrška, i nosili smo Plave sve do pobjede! To je naš Željo,to je porodica plava.Volim vas.
Tu ljubav,spojenost,familijarnu atmosferu vidjeli smo svi nakon proslavljenog gola kada su Karić i Sablja doletili da proslave sa igračima.
Da pohvalim i Tuzlansku publiku vidim sad na snimcima da su dali aplauz nakon pobjede.
I još mnogo toga bih napisao,ali ne mogu više..jednostavno samo uživam u svemu ovome,uživajte i vi..OVO JE ATOMSKI ŽELJO! Kako na terenu,tako i van njega!Od sljedeće sezone smo opet na mjestu gdje i trebamo biti,a znate i sami koje je to mjesto.
Žao mi je što nisam znao za doček, 3G mi isteko, kad sam došao kući tek saznao..
Malo je nakaradno,skačem sa teme na temu,ali vjerujte da još ne znam ni sam šta pišem. POZDRAV PORODICO!
p.s. Grbavica ako ne bude puna protiv Olimpika,je.bo me svak!