Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

voltron30
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 19, 2016 10:18 pm

Najjača mi je scena, sjedi lik do mene i govori ''Bolje da nas je Mladost iz Obarske dobila 7-0 nego ovi''. :rofl1: Ja govorim, jest jest jarane, tako je, a u sebi mislim, mezi bijele bubrege. :karanje:

Tryg
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:18 pm

Neki ovdje ne shvataju poentu a storm ju je napisao a i ja prije, pod manijaci svi smo isti i svi smo jedno, ne moze jedan biti vredniji od drugog, i to je to. Ne bi ja usao na tribinu da smo sa Realom igrali, kad to shvatimo reci cemo da smo napredovali.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Jaozinho22

sub mar 19, 2016 10:20 pm

Svaka čast momcima na pobjedi ujedno i stručnom štabu koji ne broji mnogo osoba ali se dobro držimo i vidi se da ljudi imaju volju da napreduju sto je najbitnije i bolje gledat jednog Edisa koji je 90 minuta s igračima nego nekog Ala stranog stručnjaka koji spava na klupi i nema ni sekunde srcanosti! Edis je Zeljo i svaka mu čast na tome. Zao mi je momaka koji su izvisili i ostali napolju i dobili su zvanično izvinjenje na orgu,ovo ne treba da nas sputava počeli smo da napredujemo u svim segmentima i treba da idemo dalje a ne da nazadujemo i usput ne razumijem kako oni misle osposobiti onu baraku od stadiona za Evropu :r
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

storm_raider
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:23 pm

Tryg je napisao/la:Neki ovdje ne shvataju poentu a storm ju je napisao a i ja prije, pod manijaci svi smo isti i svi smo jedno, ne moze jedan biti vredniji od drugog, i to je to. Ne bi ja usao na tribinu da smo sa Realom igrali, kad to shvatimo reci cemo da smo napredovali.

Ovo nije navijacki forum i hajdemo ovdje da zavrsimo ovu pricu. Kao sto rece @Ajzera, organizatori su debelo zajebali. Momci ce to interno rijesiti za dobrobit svih siguran sam, a nase je da napunimo Grbavicu protiv Olimpica! 7000 navijaca mora biti minimalno!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

salle86
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:24 pm

Tryg je napisao/la:Neki ovdje ne shvataju poentu a storm ju je napisao a i ja prije, pod manijaci svi smo isti i svi smo jedno, ne moze jedan biti vredniji od drugog, i to je to. Ne bi ja usao na tribinu da smo sa Realom igrali, kad to shvatimo reci cemo da smo napredovali.

OK drug
no svaka medalja ima dvije strane
meni lično je glupa priča svi ili niko
jer igračima je sigurno dalo dodatni motiv kad su vidjeli Manijake
ko zna kako bi završilo da ih (nas) nije nikako bilo, da niko nije ušao

a kad se već selekcija pravila, nekako logičnije je bilo da uđe ta ekipa koja je trenutno "glavna"
iako je ružno ali realno je
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub mar 19, 2016 10:26 pm

voltron30 je napisao/la:Najjača mi je scena, sjedi lik do mene i govori ''Bolje da nas je Mladost iz Obarske dobila 7-0 nego ovi''. :rofl1: Ja govorim, jest jest jarane, tako je, a u sebi mislim, mezi bijele bubrege. :karanje:
Bilo tih scena milion :D
Željezničar ante portas !

Ajzea
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:28 pm

Zaboravih reći, ČIST PENAL NAM NIJE SVIRAN !

Hurmasica
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:37 pm

Hoće li nama Azmir kakvog punca izvući? :ganja: :ganja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

godrina
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:39 pm

skroo pio pice ( koje sam zasluzio opkladom :ganja: ) sa jednim tuzlakom, kaze onaj celo vam je beton dobar, golman i zahirovic.. Zeljo kaze ima bolje igrace, takticki odigrali odlicno i svaka cast na pobjedi
e kad on to kaze znaj da je tako, super bitna pobjeda, steta za sve te momke koji nisu mogli uci.. ali to je problem organizator puno i njih nije imalo mjesta na zapadu iako su imali kartu
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: pauza pa nastavak serije
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Plavi orkestar
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:46 pm

voltron30 je napisao/la:Najjača mi je scena, sjedi lik do mene i govori ''Bolje da nas je Mladost iz Obarske dobila 7-0 nego ovi''. :rofl1: Ja govorim, jest jest jarane, tako je, a u sebi mislim, mezi bijele bubrege. :karanje:
:palacgore:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

BlueIsTheColor
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:48 pm

hocel se sutra primati uplate za stolicu? i ako hocve koje je radno vrijeme ako neko zna...

Plava Porodica
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:50 pm

Ništa nisam čitao do sad, rekoh da se osvrnem dok mi nije izašlo iz glave.Sad ću uz još jednu kaficu, sa merakom da pročitam.
Eh ovako..kako opisat dan,nego standardno perfektan i savršen sa našim Željom.Dovoljno mi je samo da znam da on igra, da bi moja duša bila sretna,a sad opet pauza.
O utakmici ste vjerovatno svi već sve rekli, samo da pohvalim Vedrana Kjosevskog, za koju godinu prvog golmana A repke, da pohvalim Zahirovića koji je igrao na dvije pozicije(Hodžina i njegova),da pohvalim Stanića, da pohvalim Lendrića, i ako sam koga zapostavio to je što nisam upratio cijelu utakmicu..
Manijaci,porodico,još jednom smo pokazali zašto smo bili i ostali najbolji! Žao mi je onih momaka haos, ali jbg takav je dopis bio za Tuzlansku policiju,a znamo i svi sami kakva su govna.Bez ikakvih problema, sve vrijeme podrška, i nosili smo Plave sve do pobjede! To je naš Željo,to je porodica plava.Volim vas.
Tu ljubav,spojenost,familijarnu atmosferu vidjeli smo svi nakon proslavljenog gola kada su Karić i Sablja doletili da proslave sa igračima.
Da pohvalim i Tuzlansku publiku vidim sad na snimcima da su dali aplauz nakon pobjede.
I još mnogo toga bih napisao,ali ne mogu više..jednostavno samo uživam u svemu ovome,uživajte i vi..OVO JE ATOMSKI ŽELJO! Kako na terenu,tako i van njega!Od sljedeće sezone smo opet na mjestu gdje i trebamo biti,a znate i sami koje je to mjesto.
Žao mi je što nisam znao za doček, 3G mi isteko, kad sam došao kući tek saznao..
Malo je nakaradno,skačem sa teme na temu,ali vjerujte da još ne znam ni sam šta pišem. POZDRAV PORODICO!
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
p.s. Grbavica ako ne bude puna protiv Olimpika,je.bo me svak!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Ajzea
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:54 pm

Uprava Zelje - mentalita ultras. :kafa:

dell21
Kontakt:

sub mar 19, 2016 11:01 pm

Prema mojoj nekoj ludoj računici sve kad bi do kraja pobijedili mogli bi biti prvaci :rofl1: .
Slobodi smo skinuli 5 bodova za 4 kola u naredna 5 možemo to skinuti i zrinjskom (oni igraju radnik,borac,slavija,vitez) pa nama dolaze i onda bi preostala 4 kola bilo totalno ludilo u ligi :rofl: . zadnje kolo igraju zrinjski i sloboda i tu remi i mi prvaci :rofl1: . Ali pod uslovom da mi sve pobijedimo do kraja :o
Zadnja izmjena: dell21, dana/u sub mar 19, 2016 11:04 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Grbavica
Kontakt:

sub mar 19, 2016 11:03 pm

Ajzea je napisao/la:Uprava Zelje - mentalita ultras. :kafa:
Amar B. ima pofin broj utakmica na jugu, piso je i na orgu. Tako da se niko ne čudi i nek niko ne sumnja u ovu upravu. To su pravi momci/ljudi koji žive Željezničar.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Jaozinho22

sub mar 19, 2016 11:04 pm

Kako niko da spomene Jogeta :lol: :lol: Zvali su ga naši na kafu u Sarajevo,kakva je ono legenda :rofl1:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Ajzea
Kontakt:

sub mar 19, 2016 11:04 pm

Grbavica je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Uprava Zelje - mentalita ultras. :kafa:
Amar B. ima pofin broj utakmica na jugu, piso je i na orgu. Tako da se niko ne čudi i nek niko ne sumnja u ovu upravu. To su pravi momci/ljudi koji žive Željezničar.
Hajde, prozbori koju o sebi kad neće niko. Pohvali se da si pravi momak Amare. :kafa:

Grbavica
Kontakt:

sub mar 19, 2016 11:05 pm

:shisha:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sub mar 19, 2016 11:06 pm

Baš mi je žao tih momaka koji nisu mogli ući pogotovo raje iz drugih gradova. Mi ovdje Želju gledamo puno češće i jeftinije. Oni imaju puno manje prilike i kad im se ukaže prilika da je relativno blizu, ispuše foru. Nadam se da se niko neće previše naljutiti, ali nam ovo mora biti škola. Željo je sigurno klub sa najviše navijača van matičnog grada i nikad nije bio loko priča i to se mora ispoštovati. Ovo je baš mrlja na veliku pobjedu danas i baš mi je krivo.

Plavi orkestar
Kontakt:

sub mar 19, 2016 11:06 pm

Jedne godine smo igraci u Banovicima,Buducnost bila jaka,tada bila neka nestašica goriva i Svak na svoju ruku krene bez ikakvog dogovora.Kad smo stigli najmanje je bilo 200 auta i kasnije dodje 4 autobusa prepuna jer se peti negdje pokvario pa oni ostali pokupili raju.Na stadionu napravili nekakav kavez za 300-400 ljudi a nas preko 1000.Specijalnu TK poslali na nas ali mi ih nismo zarezivali ni 2%,kazemo im da cemo mi uci a oni ako misle da ce nas sprijeciti imat ce belaj,bilo dosta stare raje koja je prošla sito i rešeto i ovi valjda procjene da je bolje da nas puste i mi zauzmemo cijelu tribinu.Izgubili smo 1:0.Jednom se mora napraviti belaj ako ova tortura ne prestane.Nisam za to ali ne treba ni pustiti da nas bilo ko handri bilo gdje.Danas mi je zao momaka koji nisu ušli ali ako naši nisu mogli izdejstvovati više mjesta za nas moglo se to i na drugi nacin odraditi ali u dogovoru.Naša podrška igracima je danas znacila puno i da ostali nisu ušli samo bi sami sebi naškodili.Ovo nek bude škola za ubuduce.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.

Prijava