Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 19, 2016 9:32 pm

Nemojte se ljutiti, jer organizator je prodao mnogo vise ulaznica od onog sto prima. Tako da su neki i navijaci Slobode ostali bez mjesta. Lopovi uzeli pare sebi, boli njih briga za narod. Ne treba nam sad neka podjela ili tako nesto slicno, treba i vas shvatiti ali sad kad sve ide dobro treba ostati skupa. Samo nastaviti niz . . . :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Elegant
Kontakt:

sub mar 19, 2016 9:40 pm

Nesto razmisljam za kup koga cemo dobiti pa sve mislim da kad bi ponovo bila Sloboda bilo bi tesko i jednim i drugima, valja nama opet u Tuzlu a i oni nama u Sarajevo ili obrnuto. Opet tu je Siroki koji je nepredvidiva ekipa a Radnik kao da je malo oslabio.

:r
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Charlie Sheen
Kontakt:

sub mar 19, 2016 9:41 pm

I mi iz Sarajeva koji smo auttom isli ostali smo bez karte tako da nije samo vi braco,Sloboda je seljacka ekipa i oni su jedini krivac.Dobra zajebancija u zivinicama nas 30 tak sjeli u kafic i pratili na mobitelu :rofl:

Hurmasica
Kontakt:

sub mar 19, 2016 9:42 pm

Charlie Sheen je napisao/la:I mi iz Sarajeva koji smo auttom isli ostali smo bez karte tako da nije samo vi braco,Sloboda je seljacka ekipa i oni su jedini krivac.Dobra zajebancija u zivinicama nas 30 tak sjeli u kafic i pratili na mobitelu :rofl:
Jel larsonov stream? :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

salle86
Kontakt:

sub mar 19, 2016 9:43 pm

ovo nek nam bude škola za ubuduće
jasno je da ne dolaze željini navijači samo iz sarajeva
zato treba napraviti sastanak negdje pred ulazak u grad gdje se igra tekma, pa svi zajedno onda ka stadionu
a ne ovako
šteta zbog momaka koji su ostali vani
znam kako bih se ja osjećao
ali prvo ako ćemo tražiti krivca onda je to organizator
pa tek onda dalje ići

sabura braćo
i u pobjedama i u porazima (u svim segmentima) trebamo biti složni

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

storm_raider
Kontakt:

sub mar 19, 2016 9:44 pm

Sad' smo i boccaccio i ja zeleni. SDA!

:rofl: :rofl: :rofl:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Charlie Sheen
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:
Charlie Sheen je napisao/la:I mi iz Sarajeva koji smo auttom isli ostali smo bez karte tako da nije samo vi braco,Sloboda je seljacka ekipa i oni su jedini krivac.Dobra zajebancija u zivinicama nas 30 tak sjeli u kafic i pratili na mobitelu :rofl:
Jel larsonov stream? :mrgreen:
jeste hvala mu do neba

salle86
Kontakt:

Elegant je napisao/la:Nesto razmisljam za kup koga cemo dobiti pa sve mislim da kad bi ponovo bila Sloboda bilo bi tesko i jednim i drugima, valja nama opet u Tuzlu a i oni nama u Sarajevo ili obrnuto. Opet tu je Siroki koji je nepredvidiva ekipa a Radnik kao da je malo oslabio.

ovaj sad radnik i ovaj sad željo su nebo i zemlja
njih bi prošli lakše nego borac
zato ja biram njih
:titula:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Plavi orkestar
Kontakt:

sub mar 19, 2016 9:48 pm

salle86 je napisao/la:ovo nek nam bude škola za ubuduće
jasno je da ne dolaze željini navijači samo iz sarajeva
zato treba napraviti sastanak negdje pred ulazak u grad gdje se igra tekma, pa svi zajedno onda ka stadionu
a ne ovako
šteta zbog momaka koji su ostali vani
znam kako bih se ja osjećao
ali prvo ako ćemo tražiti krivca onda je to organizator
pa tek onda dalje ići

sabura braćo
i u pobjedama i u porazima (u svim segmentima) trebamo biti složni

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
:palacgore:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Tryg
Kontakt:

sub mar 19, 2016 9:50 pm

Sto me vuku ovi ultra fol nastrojeni za jezik sa pricom niko nije vazniji od grupe. A STA SU TO OVI STO SU BILI DOLE PA IZVISILI? Karine obicne?
Nemojte ba suplje, izvinuo se momak u ime svih tamo zbog propusta bas vas koji se predstavljate kao grupa a u biti ne shvatate da smo svi isto, u biti vi jer ja se ne podrazumjevam vise od kada nisam dole. A danas kada sam citao i vidjeo one momke koji su ostali ispred stadiona tacno me dusa zabolila, ja ne bi usao na tribinu radi njih nikad pa makar orilo gorilo. Jer se uvijek znalo i bilo da sva dalja gostovanja po Bosni upravo su uvijek podruznice najvise podrzavale i obavljale, napisao bih svasta nije navijacki forum.Samo me dusa zabolila kad sam ih vidio da su ostali ispred, na slikama. A ovim usljama Tuzlanskim koji su dali 300 karti nabijem od do. Po svim mogucim kriteririjima nama je trebalo biti dato vise od 300 karti, al hajd ti to usljama smrdljivim objasni.

Zeljo je bio i uvijek ce biti ispred lokal patriotizma.
Zadnja izmjena: Tryg, dana/u sub mar 19, 2016 9:54 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Elegant
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub mar 19, 2016 9:53 pm

salle86 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Nesto razmisljam za kup koga cemo dobiti pa sve mislim da kad bi ponovo bila Sloboda bilo bi tesko i jednim i drugima, valja nama opet u Tuzlu a i oni nama u Sarajevo ili obrnuto. Opet tu je Siroki koji je nepredvidiva ekipa a Radnik kao da je malo oslabio.

ovaj sad radnik i ovaj sad željo su nebo i zemlja
njih bi prošli lakše nego borac
zato ja biram njih
:titula:
Bice yebeno u svakom slucaju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hurmasica
Kontakt:

sub mar 19, 2016 9:53 pm

Taman će nam ova pauza doći dobro da se ovi povrijeđeni oporave. Bilo bi dobro kada bi kroz ove 3 naredne tekme očistili kartone, pa da u završnicu prvenstva uđemo kompletni :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

CARSONIO
Kontakt:

sub mar 19, 2016 9:54 pm

exbabilon je napisao/la:Na zvanicnoj pozivaju na docek ispred Grbavice, ja sam totalno protiv toga. Mi najtrofejniji klub u drzavi da slavimo pobjedu i docekujemo ekipu koja je pobijedila Slobodu, koja nema nijednog trofeja od svog osnivanja. Da smo ovim mi izasli na prvo mjesto, uzeli kup ili titulu pa hajd, ovako mi je skroz viska.
Joj sta tebi smeta, bitno nam je da ostane ova pozitiva znam ja sta ti govoris ali mi nemamo 10 000 ljudi koji vole zelju kao mi i ovo je po meni dobro da se i dalje prica nastavi sa clanskim,stolicama itd. Zadnju godinu dana sam pisao protiv Antolovica ovu polusezonu nam je kjosevski donio minimalno 5 bodova kapa do poda majstore jos kad nam se aco vrati to ce biti druga prica. I samo jos da dodam svaka cast za onaj aplauz
Zadnja izmjena: CARSONIO, dana/u sub mar 19, 2016 9:56 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Charlie Sheen
Kontakt:

sub mar 19, 2016 9:56 pm

Tryg je napisao/la:Sto me vuku ovi ultra fol nastrojeni za jezik sa pricom niko nije vazniji od grupe. A STA SU TO OVI STO SU BILI DOLE PA IZVISILI? Karine obicne?
Nemojte ba suplje, izvinuo se momak u ime svih tamo zbog propusta bas vas koji se predstavljate kao grupa a u biti ne shvatate da smo svi isto, u biti vi jer ja se ne podrazumjevam vise od kada nisam dole. A danas kada sam citao i vidjeo one momke koji su ostali ispred stadiona tacno me dusa zabolila, ja ne bi usao na tribinu radi njih nikad pa makar orilo gorilo. Jer se uvijek znalo i bilo da sva dalja gostovanja po Bosni upravo su uvijek podruznice najvise podrzavale i obavljale, napisao bih svasta nije navijacki forum.Samo me dusa zabolila kad sam ih vidio da su ostali ispred, na slikama. A ovim usljama Tuzlanskim koji su dali 300 karti nabijem od do. Po svim mogucim kriteririjima nama je trebalo biti dato vise od 300 karti, al hajd ti to usljama smrdljivim objasni.

sto je najtuznije govori lik koji je od juce poceo po utakmicama hodati

Ajzea
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:01 pm

Kratki osvrt..
Manijaci izdominirali, iako mi je strašno zao momaka koji su izvisili. Kreteni su pustili da ostane 200 naših navijača ispred stadiona, j.ebo im ja mrtve u usta. Fuj..

Utakmica dosadna, mi napadali, oni se branili, napravili smo 15 fenomenalnih akcija, trebali smo 6:0 dobiti, nisam zadovoljan rezultatom, Fukarama kao da su urednici Palčića pjesme pisali, ubili smo hljeb u njima, ne shvatam kako su prvi na tabeli, i tako.. :kafa:

storm_raider
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:02 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
Tryg je napisao/la:Sto me vuku ovi ultra fol nastrojeni za jezik sa pricom niko nije vazniji od grupe. A STA SU TO OVI STO SU BILI DOLE PA IZVISILI? Karine obicne?

sto je najtuznije govori lik koji je od juce poceo po utakmicama hodati
:palacgore: Polako, sve je to lekcija. Sl. put kada se ponovi, a ponovice se jer ce opet dati manje mjesta, znace se sta raditi. Zajednickim dogovorom jedino. Ja sam uvijek za opciju: ili svi ili niko. Hladne glave to rijesiti kao i inace, ipak smo mi institucija.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ajzea
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:04 pm

OSTALO JE MOMAKA IZ SARAJEVA VAN TRIBINE !!!!
ORGANIZATOR JE RETARDIRAN, TO JE TO..

Charlie Sheen
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:10 pm

:zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: Charlie Sheen, dana/u sub mar 19, 2016 10:32 pm, ukupno mijenjano 4 puta.

Ivicahuljev
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:12 pm

Organizator je napravio strasnu glupost,izgleda kao da je bio cilj tusnuti sto vise karti dok se policija potrudila da sto manje ljudi udje na stadion,nadam se da ce ovo iduci put biti bolje,ide liga 12 vise ovakvih utakmica

ChWilla
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:15 pm

slo slo slobodo...

sad je sve otvoreno. i sve se malo okrenulo. i svima je sad vuna :kafa:
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.

Prijava