Ma od ponedeljka radna akcija na Grbavici..Elegant je napisao/la:Vidjet cete sad za vrijeme pauze kad krenu radovi oko stadiona.
Bilo je kontakata i svi su nam govorili ucemo svi ne sikirajte se takve su riječi bile. Pa onda zula na megafon koj iz sarajeva nek digne rukubaxuz87 je napisao/la:Nismo proslavili s njima u TZ, zato ćemo sad.
Što se tiče 'ostavljenih', da ste htjeli mogli ste se informisat oko karata, ovo se dešava kad svi rade nešto na svoju ruku. Niko nije važniji od grupe.
damirfile je napisao/la:Bilo je kontakata i svi su nam govorili ucemo svi ne sikirajte se takve su riječi bile. Pa onda zula na megafon koj iz sarajeva nek digne rukubaxuz87 je napisao/la:Nismo proslavili s njima u TZ, zato ćemo sad.
Što se tiče 'ostavljenih', da ste htjeli mogli ste se informisat oko karata, ovo se dešava kad svi rade nešto na svoju ruku. Niko nije važniji od grupe.![]()
, mene jug neće vise vidjeti.
Isto to su dozivjeli momci koji imaju 50+ gostovanja, momci koji rade mnoge akcije u Klubu a iz Sa su.. niste samo vi u pitanju prijatelju, nemoj to misliti..damirfile je napisao/la:Što smo doživjeli mi sa tk bili su momci i iz visokog i vogošće je sramota, smo ću to reći.![]()
Nije samo TK !AsharaK je napisao/la:Ako je ovo istina za bracu sa TK ... Ne znam ljudi, ali da danas nisam odveo djevojku, vjerovatno bih se jako ljutio, jer bi bio sa tim ljudima i u potpunosti ih razumijem.
Zao mi je momci zaista, ne znam sta bih rekao. Jedno je najvaznije, dokazali smo da smo najveca skupina u Bosni i Hercrgovini.miretm je napisao/la:Nije samo TK !AsharaK je napisao/la:Ako je ovo istina za bracu sa TK ... Ne znam ljudi, ali da danas nisam odveo djevojku, vjerovatno bih se jako ljutio, jer bi bio sa tim ljudima i u potpunosti ih razumijem.