salle86 je napisao/la:Hadzijalagic je napisao/la: ↑sri mar 29, 2017 4:10 pm
DANAN je napisao/la: ↑sri mar 29, 2017 4:05 pm
Nisi
Pa zasto nas ne uputis posto vjerujem da vecina raje ovdje ne zna dubinu ove price..
Baš tako, hajmo otvoriti onda karte i argumentovano nekog odstraniti, a ne pričom 'on uzima te desetogodišnje sebi, bla bla' a niđe veze to sa istinom.
Svi smo mi na istoj deredži, nije Sanel veći Željovac od mene, tebe...to što neko koristi fb da piše po svom profilu šta želi, hajca raju, ma radi šta hoće boli me iskreno tuki. Privatni profil, privatna stvar.
Sve dok nije na štetu kluba i navijača odlično.
Piše se o ličnoj promociji, koristi. Kakvoj? Ali konkretno, a ne okolo kole pisati. Ja ne vidim da dotični ima neku korist od Želje koju nemamo svi mi.
Ulazi na teren? Frajer je svaki dan bio na istoku, nosio kafu, hranu, piće butmircima. Naravno da će ga ljudi zgotiviti i pustiti da uđe malo bliže od mene koji je iz prikrajka to sve posmatrao, koji nijednom nije prišao da kaže 'kako ste ljudi ima li umora'
Šta je on dobio time? Priliku da bude uvijek u centru događaja, da slika radove i objavljuje na grupi. Gdje je opet obična raja gledala slike kao što ovde gleda i divila im se.
Kaže se obična raja sakupljali pare, 9 stolica. Jeste ali i to treba organizovati. Sakupiti po marku, dvije, pet, deset, pedeset. I tako 9 milja pa ih uplatiti u klub. Neke karte su već predate u ruke čini mi se dječijem selu (dvije), ostale čovjek dijeli onima koji su učestvovali bar sa 1km. U toj grupi. Napiše javno dijeli karte, ko se javi i dobije. Transparentno rekli bi. Što se niko iz te grupe ne buni? Ali se bune ti koji u tih 9 stolica nisu marke dali.
Sakupljali se pare još za 2 akcije, evo sad sakuplja za koreografiju, a nedavno baš ovde bio prijedlog za to. Jer bi ono bilo lijepo vidjeti koreografiju al se nema para a sramota da klub dadne. Pa evo rješenja.
Lik je jednostavno tu, vrti se, pomaže. I slika se usput
Naravno da će klub, pa eto i vodstvo manijaka prije reći 'sanele hoćeš i ovo pomoći' nego salle oš ti
Njega zna hiljadu ljudi, mene deset hhh
I onako razmišljam crnogorski bolje on nego ja

Nek se lijepe stvari dešavaju u i oko kluba a ko ih započinje nebitno. Ja učestvujem koliko mogu i kad mogu. Nisam za organizatora već donatora, nisam za vođu navijača već sam neko ko će iz sveg glasa otpjevati Grbavicu i ponekad se u tekmi uključiti. Ko šta voli nek izvoli, sve dok klub nema štete od toga