sergejevic je napisao/la:Svaka cast momcima i strucnom stabu s Edisom. Veika pobjeda. Bilo je ocekivano da jedan potez rijesi utakmicu, mislim da mi imamo bolje pojedince i to je odlucilo da taj potez bude nas. Vedran skida zicer protiv Sirokog kod 0-0, odbrana onom protiv Mladosti kod 2-1, danas nekoliko sjajnih intervencija i moze se izracunati koliko nam je momak direktno donio bodova. Svaka cast Vedrane. Vidi se odmah koliko znaci kada imas pravog golmana koji aktivno ucestvuje u rezultatima, a ne lika koji je uvijek na liniji i ako ga sta pogodi, pogodi. Svaka cast i Lendricu, sada je jasno koliko bi mi imali vise bodova da smo imali covjeka koji zna zabiti gol i kome je dovoljna jedna polusansa da rijesi derbi, a ne napadac kojem trebaju tri zicera da zabije jedan gol. Uz sve to momak gine za plavi dres, igra i lijevo i desno, skace, cupa, a opet ima snage i mirnoce da pospremi loptu u mrezu. Svaka cast i ostalim momcima, svi su dali sve od sebe i na kraju zasluzeno pobjedili. Znali su sta hoce i to su uzeli. Bravo.
kaže Lendra neku večer u onoj emisij na OBN-u da jedva čeka meč u Tuzli
i Boga mi milog im ga i zabiberi
alal mu vjera

Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍