Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri mar 29, 2017 2:19 pm

(FOTO) Manijaci pozivaju na utakmicu: Na Grbavici sve spremno za spektakl

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/foto ... takl/78802
Željezničar ante portas !

cikazubo
Kontakt:

sri mar 29, 2017 2:21 pm

Ajzea je napisao/la:
sri mar 29, 2017 2:15 pm
Nije donio devet desetogodisnjih u klub. Ne pripisujte individui zasluge velikog broja ljudi.
Eto nek bude on i njegova fb raja koja je njega prihvatila kao lidera.
Bezveze se dijelimo, i meni smeta ali ne toliko, na početku mi je bio sumnjiv ali kasnije shvatim da sve što radi ustvari pomaže i klubu i navijačima, tako da mogu progutat to eksponiranje na uštrb toga, a ko ne može eto ima čovjek fb profil, stalno je dole na stadionu, dođeš mu hej Sanele de malo smiri druže itd...

Model1964

sri mar 29, 2017 2:33 pm

Bio je neki lik pocetkom osamdesetih na jugu. Donese svoj neki kao trans i mrtav hladan ga kaco tamo gdje su bili vec drugi. u blizini je sjedila ekipa iz nadrealista. Kada je raji puko film dogovorila se da ga Nele provocira. SkociJo on na Neleta... a raja njega istamburala :D
Nije se nikada više pokazao u našem videokrugu :ganja:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Hadzijalagic
Kontakt:

Je li neko od vas bio na istoku kako su stavljena imena? Ako jeste jel upratio odakle krecu ova slova koja oznacavaju redove? Ima li kakva slika tog sektora sa zalijepljenim imenima?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Elegant
Kontakt:

sri mar 29, 2017 2:35 pm

Kakvo je stanje sa igracima nista nas ne obavjestavaju, jesu li dosli sebi od trovanja ? Trening ?

Nadam se da ce danas biti nekih slika radova iza istoka.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u sri mar 29, 2017 2:36 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri mar 29, 2017 2:36 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Je li neko od vas bio na istoku kako su stavljena imena? Ako jeste jel upratio odakle krecu ova slova koja oznacavaju redove? Ima li kakva slika tog sektora sa zalijepljenim imenima?
Sta ima ispred istoka?
Željezničar ante portas !

dell21
Kontakt:

Elegant je napisao/la:
sri mar 29, 2017 2:35 pm
Kakvo je stanje sa igracima nista nas ne obavjestavaju, jesu li dosli sebi od trovanja ? Trening ?
Trenira se punom parom, vidjecemo protiv slobode jel' ostavilo traga hehe

igla
Kontakt:

sri mar 29, 2017 2:37 pm

Inače ljudi dobronamjerno shvate to kad im nešto kažeš u lice. Baš bih volio vidjeti nekog npr ko će otići i reći ili grupi ili bilo kome nešto dobronamjerno, a da ne bude ismijan, dočekan odbrambenim stavom ili napadnut. Malo je ljudi koji kritiku shvate dobronamjerno.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri mar 29, 2017 2:47 pm

AsharaK je napisao/la:
Sta ima ispred istoka?
Ne znam.. Pretpostavljam da je kao prethodnih dana, po ustaljenoj proceduri..

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

sri mar 29, 2017 2:50 pm

cikazubo je napisao/la:
sri mar 29, 2017 2:03 pm
Čovjek je poslan ispred tih momaka sa juga da po njihovim instrukcijama na istoku pomogne u organizovanju tih pripremljenih "dekora", nit će on vodit neko navijanje nit išta, samo će pomoći da se to uradi kako treba.
Mrzim i ja eksponiranje, koja je bit dobrog djela ako ga svima trpaš u facu nakon toga, i on stvarno pretjeruje u tome i šteta je što sebi to radi. Ali, činjenica je da je donio 9 desetoogodišnjih u klub, a ustvari radi po šablonu naše uprave, znači evo me pišem u svesku i na tu grupu koju imaju a raja koja me poznaje ako želi nek dođe pa da skupimo pare znači dolazio je onaj ko ga gotivi i poznaje nije vama niti meni ništa izbio iz džepa. A s obzirom da ga dosta raje ima na fb vidim da je svaki put sve zamjenske ulaznice za sjever dijelio, znači nije ih on koristio već ih podijelio raji koja se prva javi da im treba, pošlu tekmu je kupio 10 karata za jug i podijelio onima kojima treba a isto će raditi i sada kada istok bude otvoren s obzirom da je on sa tim svojim kako sam vidio uvijek u A sektoru na jugu, a pored toga pomaže i momcima s juga tj pogura nekog kome treba za gostovanja i slično, a momci iz grupe ga cijene kao i ljudi iz kluba, koliko god mene i vas iritiralo iskakanje iz paštete i šetanje po terenu nakon pobjede i konstantno bacanje rukavce u lice kako on živi Željezničar a mi kao da eto ne živimo, ali za dobro sviju nas nemojmo se sad dijeliti i tražiti sitne probleme bespotrebno, i ako ga neko s foruma dobro poznaje nek mu jednostavno prenese da smiri objave po fb kako bi se stvarno počeo cijeniti i taj njegov trud..
Sve cu to Ja voditi. Sve ovo Ja sam :violina:

ChWilla
Kontakt:

sri mar 29, 2017 2:51 pm

ali stvarno zvuči kao neumjesna šala, nije čudo što je neko to pomislio...
gradi željo boli te *****

psihopata
Kontakt:

sri mar 29, 2017 2:53 pm

evo imas na ovom linku stolice sa imenima,samo odi dole na slike.

http://fkzeljeznicar.ba/navijaci-zelje- ... ona/24843/
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Hadzijalagic
Kontakt:

sri mar 29, 2017 2:55 pm

90% nas ne bi ni culo za njega da se ovdje nisu pocele lijepiti njegove slike i objave.. Nemam fb niti sam ga kad imao i sto se tice promocije ovog lika, bar sto se mene tice, nju rade oni koji ovdje lijepe bilo sta vezano za njega..

@psihopata :palacgore:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri mar 29, 2017 3:03 pm

On ne postoji za mene. Za mene ce postojati samo Zeljo, Grbavica, Manijaci, Jug, Istok. Ni jedna jedina jedinka mi nije bitna. Pogotovo sad u subotu.
Dobro, osim ako Adrijana ne dodje :DD:

vrbanjusa
Kontakt:

sri mar 29, 2017 3:04 pm

Sastav u subotu? Moja očekivanja su sljedeća: Veca- S.Stevanović, Stojanović, Kerla, Bogičević- Marković, Blagojević, Zeba, Zakarić, M.Stevanović- Lendrić. Rekao bih već standardna prva postava. Očekujem u kombinaciji i Musu, Stanića, Crnova, Radinovića pa i Hasanovića.
Volio bih vidjeti tandem na lijevoj strani Stanić- Zakarić ili Stojanović- Musa

P.S. Dini Hasanoviću halaliti jedan crveni i nekad pred kraj da uleti klizeći Jagodiću :ganja:
21 10 4

Petrović Slavko

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri mar 29, 2017 3:11 pm

Gledam ovaj live video što je zvanična fb stranica objavila i zamišljam takav jug, 5 redova visočiji. Jezivo... :r
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Jaozinho22

sri mar 29, 2017 3:12 pm

Dino crveni čuva za guzatu primadonu kad se počne valjat na derbiju zbog svakog kontakta :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

cikazubo
Kontakt:

sri mar 29, 2017 3:14 pm

Koju tačno primadonu jer ima ih više, jel ona što je i zovu "guza" i koja je legenda kluba ili ona lezba što ponekad gleda repku s tribina ?

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri mar 29, 2017 3:36 pm

chile je napisao/la:
sri mar 29, 2017 2:18 pm
Da on ne dobije preko zuba na istoku slika
Nebitan lik koga su forumasi napravili i od njega prave pricu.
Molim te da nastaviš pisati na opštim diskusijama.
slika
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

boccaccio
Kontakt:

sri mar 29, 2017 3:44 pm

Trebamo gledati Zelju a ne pojedince. Pojedinci izadju na povrsinu i postanu i legende, jer ih je Zeljo izbacio tako. Uvijek je tako bilo i bilo je to na pravi nacin. Oko ovog lika je postavljena pogresna slika od pocetka. Njega Zeljo nije izbacio u eter kao pojedinca, niti su to uradili navijaci. To je on sam uradio. I to je to sto je od pocetka pogresno postavljeno.
Lijepo je pomoci klubu, to mi svi pokusavamo da radimo na neki svoj nacin, dajuci podrsku, dajuci novac, dajuci svoj glas. Ovaj lik se odjednom pojavio, iz nicega, nikad ga niko prije nije vidio na utakmicama, a frajer vidi se vec ima i godina dobrih. Ne smeta taj dio nikome, sasvim sam siguran. Zasto bi nekome smetao neki pojedinac koji je poslije mnogo godina svog zivota osjetio povezanost sa klubom i odlucio aktivno da dolazi na utakmice, pa i da pomogne Zelji kroz neke akcije koje pravi na drustvenim mrezama. To je cak i pohvalno. Medjutim, on je to malo pogresno postavio. Pogresno je postavio filozofiju kluba sa svojim djelovanjem. Da bi on ovako nastupao , morao bi prvo znati kakva je filozofija kluba. Kada bi on to znao, sasvim sigurno ne bi ni nastupao na ovaj nacin. Jer ovako nesto navijac Zelje ne radi. To je sustina svega. To je sustina i revolta koji se javlja u raji. Postigao je kontraefekat. Pomaze Zelji, a raja ga ne gotivi. I tu , vjerujte, nije problem u raji.
Svako u zivotu ko pomogne dobije od raje aplauz na sceni. Ovde je upitno nepoznavanje sustine onoga sto se zove Zeljo. Pokret, porodica, filozofija, svaki vid skromnosti , pomoc a da je prikazana samo kroz srce i da u svom djelovanju znas da si kroz jedan vid pomogao. Ovaj lik to nije naucio, a da bi uopste postao takvim clanom porodice, osnova je da zna te stvari.
Uvijek uzmem primjer nekog takvog djelovanja, pa mi namah udje u misao raja iz Konjica. Dosli ljudi, kupili 16 desetogodisnjih karata, uslikali se za svoju dusu i otisli zadovoljni kucama. Pomogli su. Dobili su ogroman aplauz od raje, dobili su naklon iz kluba i oni ce dolaziti kroz deset godina na svoja mjesta i bodriti svog Zelju. Takvih primjera ima ogroman broj. Pa cak i nas forum je to uradio sa dvije karte, i te karte su pokonjene, prica je zavrsena, a raja sa ovog foruma je ponosna. A to je prepoznato kao rezultat jedne filozofije, skromnosti, nesebicnosti i svega onoga sto cini svaki navijac za svoj klub. To je sustina svega.

Nazalost, u navijackom smislu, ovaj lik je jako mlad i trebace puno nauciti. Iako se istice svim mogucim i prosao je mnogo stepenica previse ubrzano, da bi to proslo uspjesno i bilo prihvaceno. To jednostavno nije problem raje, nego njegov. Dakle ima likova i ovde koji to sve podrzavaju, ali i oni bi u tom slucaju mogli malo da sagledaju prvo sta je to Zeljo, da sagledaju nacine na koji su zeljini navijaci djelovali kroz istoriju kluba, da malo vide sve ljepote tog navijanja i da spoznaju da nije pomoc kao pomoc bitna ako ces djelovati u vidu bilo kakve samopromocije. Ako si legenda, raja ce te sama izbaciti u eter, postajes glavni, to je karizma koju neko moze nositi i ima je oduvijek. Postovanje koje ce ti uslijediti vremenom jer si napravio neke poteze za klub i za raju a da to nisi isticao. Prepozna se to.
Ovo je malo na kontraefekat i na pogresnu procjenu o tome kako Zeljo zivi vec stotinu godina. Lik to prosto ne zna. Nazalost.
Dakle nije upitna pomoc, upitno je nepoznavanje sustine onoga sto pravi navijac spozna jos u ranom djetinjstvu.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.

Prijava