Pa dobro, svako ima svoj način razmišljanja, djelovanja,ponašanja.
niko ovdje nike reko 'što on, što nisam ja' i niko ne umanjuje ono sto je uradio, samo se zezamo u vezi toga sto se eksponira na racun drugih ljudi, sta si se uznemiriosalle86 je napisao/la: ↑sri mar 29, 2017 11:42 am5-6 vas smara sa ovom pričom. Kome dotični smeta ima opciju da uradi isto ono što se predlagalo da se uradi na jugu, odeš i u facu kažeš. Ovako ubiste u pojam.
Isto ljubomorne bivše, 'što on, što nisam ja'.
Koliko uspjedoh upratiti sprema se nešto fino, cijeli stadion će igrati ulogu. I nije samo bakljada koju su neki prozivali već će biti svega, i to ekstra urađeno. A i to mora neko 'organizovati'.
Najlakše je ovako po forumu pisati.
Svi, ali svi imaju tu opciju da učestvuju ili preuzmu na sebe organizaciju. Sad je drugo što je lakše mlatiti po tastaturi nego zasukati rukave.
Libo mene lično jel neko uz Želju od juče ili od 43-e...
U kost..19adi21 je napisao/la: ↑sri mar 29, 2017 11:44 amniko ovdje nike reko 'što on, što nisam ja' i niko ne umanjuje ono sto je uradio, samo se zezamo u vezi toga sto se eksponira na racun drugih ljudi, sta si se uznemiriosalle86 je napisao/la: ↑sri mar 29, 2017 11:42 am5-6 vas smara sa ovom pričom. Kome dotični smeta ima opciju da uradi isto ono što se predlagalo da se uradi na jugu, odeš i u facu kažeš. Ovako ubiste u pojam.
Koliko uspjedoh upratiti sprema se nešto fino, cijeli stadion će igrati ulogu. I nije samo bakljada koju su neki prozivali već će biti svega, i to ekstra urađeno. A i to mora neko 'organizovati'.
Svi, ali svi imaju tu opciju da učestvuju ili preuzmu na sebe organizaciju. Sad je drugo što je lakše mlatiti po tastaturi nego zasukati rukave.
Ama nije ništa zasro nego je smiješno. Ako neko treba da vodi navijanje zna se i ko treba, sigurno ne neko ko nije nikad vodio.mula je napisao/la:Pa dobro, svako ima svoj način razmišljanja, djelovanja,ponašanja.
Mislim da nije lijepo čovjeka prozivati i šprdati ( pogotovo po forumu), ako pozitivno doprinosi klubu. Realno nije to zaslužio.
Eh sad ako je bas nešta dobro zasro, onda OK
Ne mlatara se samo na ovom forumu nego i na svim ostalim tako da....salle86 je napisao/la: ↑sri mar 29, 2017 11:42 am5-6 vas smara sa ovom pričom. Kome dotični smeta ima opciju da uradi isto ono što se predlagalo da se uradi na jugu, odeš i u facu kažeš. Ovako ubiste u pojam.
Jest, umjesto u klub pare davati oni njemu a on mjesto na Istoku sebi, pametno nema sta! Iskusan navijač19adi21 je napisao/la: ↑sri mar 29, 2017 11:44 amniko ovdje nike reko 'što on, što nisam ja' i niko ne umanjuje ono sto je uradio, samo se zezamo u vezi toga sto se eksponira na racun drugih ljudi, sta si se uznemiriosalle86 je napisao/la: ↑sri mar 29, 2017 11:42 am5-6 vas smara sa ovom pričom. Kome dotični smeta ima opciju da uradi isto ono što se predlagalo da se uradi na jugu, odeš i u facu kažeš. Ovako ubiste u pojam.
Ja mislim da on sam sebe persira.Evo ga i na ja stavio veliko slovo
Evo primjer, jedan "Odani" koji nije uplatio za istocnu tribinu, pozvan je na onu "Plavu vecer" koja je organizovana proslog mjeseca. Razlog? Ugovor na njegovom imenu, ulaznica na njegovom imenu.
Eh to mene ubija u pojam. Stotine ljudi su tu ucestvovale sa marku, dvije, pet, deset itd. a odabrana ekipica ce uzivati privilegije narednih 10 godina.