Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Tryg
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 19, 2016 6:50 pm

Hvalaa :)
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Leon_Professional
Kontakt:

sub mar 19, 2016 6:51 pm

Je li po vama ono na Bekricu bio penal? Ja mislim da jest, jer onakvi penali se sviraju u Evropi konstantno.

Sve cestitke Edisu, igracima, Manijacima. Nek smo dobili Slobodu, digli su se previse. Tvrda tekma, sto sam i ocekivao jer to je Slobodina igra. Dobro je sto im nismo dozvolili kontre i Zebe nije bilo nigdje, a to je kljuc igre. Veca :klanjase2: :klanjase2:

Slijede nam 3 "lakse" tekme, mada Olimpic sa Odom je kvalitetna ekipa.

BHDragons
Kontakt:

sub mar 19, 2016 6:53 pm

Evo jedan moj jaran, Tuzlak, kaže da smo zasluženo dobili i da smo klasa za njih...
Zadnja izmjena: BHDragons, dana/u sub mar 19, 2016 6:54 pm, ukupno mijenjano 1 put.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Elegant
Kontakt:

sub mar 19, 2016 6:54 pm

Kroz ove tri utakmice se treba cuvati zutih i povreda, da pred dva derbija budemo kompletni a tu je i kup.

Ima jos puno posla ali kako vrijeme odmice mi smo sve bolja ekipa, taman sad ide pauza da svi odmore, Tiago se vraca a Aco jos malo pauzira.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ivicahuljev
Kontakt:

sub mar 19, 2016 6:57 pm

Okolele je napisao/la:
Veteran je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Dobro je sto je Borac dobio,u sljedecem kolu ce zapeti protiv Sarajeva i mislim da cak mogu i dobiti ali izgubti ne vjerujem da ce..
Borac ostaje u ligi sigurno. I za to im trebaju sve pobjede kod kuće i na još nekim gostovanjima. Tako da protiv malenih uzimaju 100%. Vidiš malih drago im što smo mi dobili Slobodu, kao mogu se uključiti u borbu za titulu :DD: :DD: :DD: a nisu svjesni da niti Europe neće vidjeti.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ali fakat su smijesni..Gledam anamo na onoj im temi likovi se vise nafurali od nas ko da su oni dobili danas..Pa vece sanse mi imamo za titulu nego oni..Borca sigurno nece dobiti u narednom kolu..
A tuzlacima sad nevalja ni Zeba ni Husref :rofl1:

diego1921
Kontakt:

sub mar 19, 2016 6:58 pm

Ko je danas sve dobio karton kod nas,sjecam se Hodzurda i Stanic,Veca ,ko jos ?

Kapiten
Kontakt:

sub mar 19, 2016 7:01 pm

Ja se te sumnjive situacije s Bekricem i ne sjecam :r Koja je minuta bila moze li neko napisati ? Da pogledam...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Leon_Professional
Kontakt:

sub mar 19, 2016 7:04 pm

Kapiten je napisao/la:Ja se te sumnjive situacije s Bekricem i ne sjecam :r Koja je minuta bila moze li neko napisati ? Da pogledam...
67. ili 68. Po meni penal cist al eto, hvala Bogu pa nam nije ni trebao.

blueheart
Kontakt:

sub mar 19, 2016 7:05 pm

Edis iz kola u kolo baca rukavicu u lice svima koji su sumnjali u njegovo znanje o taktici... Fino on to postavi i zamisli, pravovremeno reaguje kada uoci da negdje skripi... slijedeca ce biti opet jako teska utakmica...
DRZAVA ZELJO

Kapiten
Kontakt:

sub mar 19, 2016 7:09 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:Ja se te sumnjive situacije s Bekricem i ne sjecam :r Koja je minuta bila moze li neko napisati ? Da pogledam...
67. ili 68. Po meni penal cist al eto, hvala Bogu pa nam nije ni trebao.
Boga mi ga je pokupio, nije lopte ni vidio. Metar ispred onog sudije iza gola... odavno ja govorim da oni ni za sta ne sluze.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Hadzijalagic
Kontakt:

sub mar 19, 2016 7:23 pm

Vedran :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Jovan :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
I ostalima kapa do poda ali njih dvojica su bili impresivni..

Edis :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Manijaci :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:

Sada dvije hefte zasluzenog odmora posle kojeg cemo biti jos jaci..
Pocetak ove godine na svim frontovima je toliko nestvaran i bajkovit :zeljeznicar1:
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Dolina
Kontakt:

sub mar 19, 2016 7:27 pm

Čudna utakmica, Hodzurda mi je skratio pola života u prvom poluvremenu, Veci skidam kapu do poda, sa svojom visinom čuda je radio, Zaha glavom na kopačku... Elem imali smo malo i sreće jer je evidentno Sloboda bila preumorna a sad se vidilo koliko nam je kapiten falio, sa njim bi ova utakmica otišla u skroz drugom pravcu.
Postajemo prava ekipa, iz malo šansi zabijamo golove što prije nije bio slučaj. Bogi me je najviše oduševio, bio sam protiv njegovog dolaska ali me je danas razuvjerio.

PS. Bio sam na putu 10-ak dana, mrsko mi sada vraćati sve postove, kakve su to tajne forumske grupe? Jesam li šta propustio? :-)
Zadnja izmjena: Dolina, dana/u sub mar 19, 2016 7:36 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub mar 19, 2016 7:29 pm

Slo slo slobodo ...
Željezničar ante portas !

Elegant
Kontakt:

sub mar 19, 2016 7:30 pm

Rudar pruza dobar otpor Zrinjskom !

Okolele
Kontakt:

sub mar 19, 2016 7:31 pm

Stativa Zrinjski,Rudar uopste nije los..

2:1
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cikazubo
Kontakt:

sub mar 19, 2016 7:32 pm

Ispalo se bas nekorektno prema manijacima TK, kao da nismo navijaci istog kluba, tacno me stid onih momaka koji svaki vikend prelaze kilometre igrali mi domace ili gostujuce utakmice.. Jos se ovi usude nesto svadjat na fb grupi s momcima glume neki lokalpatriotizam, svakakvih kretena..

teteac8684
Kontakt:

sub mar 19, 2016 7:35 pm

Cestitke svima, idemo dalje, hrabro i ponosno...Edis opravdava svaku sekundu povjerenja Uprave, svaka cast...VOLIM TE ZELJO!!! P.S. Pozdrav iz Kaknja, ide se zaliti ovo, nema smisla :ganja: I opet VOLIM TE ZELJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ivicahuljev
Kontakt:

sub mar 19, 2016 7:36 pm

Okolele je napisao/la:Stativa Zrinjski,Rudar uopste nije los..

2:1
Ovdje je nerealno ocekivati da se Rudar odbrani,ja kikseve odnosno X-eve ocekujem sutra,za ostanak na 3.mjestu :shisha:

SWRA_1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub mar 19, 2016 7:39 pm

cikazubo je napisao/la:Ispalo se bas nekorektno prema manijacima TK, kao da nismo navijaci istog kluba, tacno me stid onih momaka koji svaki vikend prelaze kilometre igrali mi domace ili gostujuce utakmice.. Jos se ovi usude nesto svadjat na fb grupi s momcima glume neki lokalpatriotizam, svakakvih kretena..
"Hvala Bogu pa nas ima toliko da ne mozemo stati. I u Mariboru je isto toliko ljudi ostalo. Ja sam ponosan sto imamo najjace podgrupe u BiH i ne do vam Bog da pomislite da vas iko drugacije gleda!!! Samo se sa grupom bolje dogovoriti. Samo je Željo bitan!
Druze... izboriti se da udju? Ovo je bila utakmica visokog rizika. Stadion ko sibica pun. I ja sam sto puta odvojen od grupe bio, prskan suzavcem, tucen pendrekom, potezali nozeve... sa kupljenom kartom stajao pored stadiona. I sta sam trebao reci? Hajte vi izadjite picke??? Braca navijaju. Navijam i ja pa makar s brda kakvog. Ne kvarite atomsferu i ne rusite trud koji su momci iz grupe dali da se dignemo na noge! Samo Željo!"

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

Elegant
Kontakt:

sub mar 19, 2016 7:39 pm

phpBB [video]

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava