A tuzlacima sad nevalja ni Zeba ni HusrefOkolele je napisao/la:Ali fakat su smijesni..Gledam anamo na onoj im temi likovi se vise nafurali od nas ko da su oni dobili danas..Pa vece sanse mi imamo za titulu nego oni..Borca sigurno nece dobiti u narednom kolu..Veteran je napisao/la:Borac ostaje u ligi sigurno. I za to im trebaju sve pobjede kod kuće i na još nekim gostovanjima. Tako da protiv malenih uzimaju 100%. Vidiš malih drago im što smo mi dobili Slobodu, kao mogu se uključiti u borbu za tituluOkolele je napisao/la:Dobro je sto je Borac dobio,u sljedecem kolu ce zapeti protiv Sarajeva i mislim da cak mogu i dobiti ali izgubti ne vjerujem da ce..![]()
![]()
a nisu svjesni da niti Europe neće vidjeti.
![]()
![]()
67. ili 68. Po meni penal cist al eto, hvala Bogu pa nam nije ni trebao.Kapiten je napisao/la:Ja se te sumnjive situacije s Bekricem i ne sjecamKoja je minuta bila moze li neko napisati ? Da pogledam...
Boga mi ga je pokupio, nije lopte ni vidio. Metar ispred onog sudije iza gola... odavno ja govorim da oni ni za sta ne sluze.Leon_Professional je napisao/la:67. ili 68. Po meni penal cist al eto, hvala Bogu pa nam nije ni trebao.Kapiten je napisao/la:Ja se te sumnjive situacije s Bekricem i ne sjecamKoja je minuta bila moze li neko napisati ? Da pogledam...
Ovdje je nerealno ocekivati da se Rudar odbrani,ja kikseve odnosno X-eve ocekujem sutra,za ostanak na 3.mjestuOkolele je napisao/la:Stativa Zrinjski,Rudar uopste nije los..
2:1
"Hvala Bogu pa nas ima toliko da ne mozemo stati. I u Mariboru je isto toliko ljudi ostalo. Ja sam ponosan sto imamo najjace podgrupe u BiH i ne do vam Bog da pomislite da vas iko drugacije gleda!!! Samo se sa grupom bolje dogovoriti. Samo je Željo bitan!cikazubo je napisao/la:Ispalo se bas nekorektno prema manijacima TK, kao da nismo navijaci istog kluba, tacno me stid onih momaka koji svaki vikend prelaze kilometre igrali mi domace ili gostujuce utakmice.. Jos se ovi usude nesto svadjat na fb grupi s momcima glume neki lokalpatriotizam, svakakvih kretena..