Kulturno od tebe nema sta, za ostalo je tu administracija, ne vlada jednoumlje, kritikovanje koliko znam nije zabranjeno niti da izneses svoje misljenje, ali vama ocito smeta kritika prema upravi, ko god ne misli kao vi dusman je, jeli tako?pile87 je napisao/la:Odlicno si ovo saznao sa zvaniceEuharistije je napisao/la:Mozete pisati i misliti sta hocete, ali ja u ovu upravu i ljude u klubu nemam niti mogu imati povjerenja, pocev od Siljka pa nadalje.
Ako cemo konkretno o Siljku, covjek je sve do poslije rata bio na nekoj funkciji u Sipad Komercu, gdje je 1997. klepio 50.000 DM i zbog toga imao i sudjenje, a u Quatru je dobio otkaz zbog maliverzacija sa nekim masinama za automehanicare, i kao takav je dosao u klub, ko garantuje da takve stvari ne radi ili nece raditi i kod nas?
Uostalom zasto je dobio poziv za sudjenje u slucaju ubistva rahmetli Mirze Rascica, to on nesto zna? nebi ga dzabe pozvali, i to ga je tuzilastvo pozvalo, i kada je dolazio svi u klubu znajuci ko je i sta je su bili protiv njegovog dolaska koliko se sjecam po pricama.
Sa druge strane prica o nekoj stabilizaciji kluba evo vec cetvrtu zaredom meni iskreno ne pije vode, para ima a ustvari se prikazuje kao da para nema, sada slijedi i snizavanje placa igracima, pojedinci prikazuju kao da se dva miliona maraka posudilo a ne pola miliona, pa je sve sto je doslo od para otislo je kao na vracanje dugova.
Ako cemo jos o nekim stvarima onda da napomenem da jedan Dinamo nabavi stolicu za 3.90 eura a Zeljo posto je Zeljo za 6.50 eura, iskreno se bojim da ce jos mnogo negativnih stvari izaci na vidjelo, pojedinci i sada sa izgradnjom stadiona ugradjuju sebe, postali smo ko komsije, na svaku negativnu vijest odmah reaguje zvanicna sa clankom i "pozitivnim" pricama da umiri navijace, i evo na kraju sada su i svi radovi na istoku stali, malo bager, malo kamion, slikaj za javnost i dostaDa ti odmah kazem da mi popusis ***** jel valja da skratimo pricu