pon mar 27, 2017 6:54 pm
Ovo mi je hiljaditi post pa bi trebalo nešto smisleno napisati a ne ide mi od ruke nešto.Svašta se nekad napiše,pogotovo kad Zeljo loše odigra,krivo covjeku bude ali nikada nisam opsovao ni jednom igracu u zivotu ni jednom našem navijacu a evo ovom prilikom se izvinjavam ako mi je neko nešto zamjerio ili sam nekad nekoga povrijedio na neki nacin.Trebamo se uvijek drzati zajedno,mladji,stariji,ne gledati vjerska opredjeljenja,nacionalnost,nivo obrazovanja itd,pomagati jedni drugima u svakoj prilici poznavali se licno ili ne.Dovljno je reci plavi i da to bude dovoljan razlog za pomoc bilo koje vrste,finu rjec,savjet,druzenje...Cjeli sam zivot uz Zelju i tako sam se ponašao cjeli zivot.Zeljo je institucija sa bogatom i casnom istorijom sa armijom casnih,poštenih i kao nigdje odanih navijaca koji su zajedno satkali to istorijsko štivo.Zadnjih desetak mjeseci ponovo zajedno pišu nova poglavlja istorije na koja smo i bit cemo ponosni i mi a i naša pokolenja.Zato da pozelim svima sretan i bericetan Istok,da nam se Zeljo vrati na stare staze slave i uspjeha a svoj plavoj braci zelim puno zdravlja,uspjega i srece u zivotu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".