Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Neandertalac
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 26, 2016 2:28 pm

Ovo oko posudbe se zna odavno. Pisao_li sam o tome u trenutku kada se to desavalo i drago mi je da su ta dokumenta, bar neki od njih izasli u javnost. Eto, kada ja kao zestoki kriticar za neke stvari vjerujem da je sve ok u vezi tih posudbi, nema potrebe dalje o tome naglabat :-)
Željeznicar za život cijeli!

vrbanjusa
Kontakt:

Neandertalac je napisao/la:Ovo oko posudbe se zna odavno. Pisao_li sam o tome u trenutku kada se to desavalo i drago mi je da su ta dokumenta, bar neki od njih izasli u javnost. Eto, kada ja kao zestoki kriticar za neke stvari vjerujem da je sve ok u vezi tih posudbi, nema potrebe dalje o tome naglabat :-)
Ne mogu da vjerujem :mrgreen: , ovaj post treba uokviriti :ganja:
21 10 4

Petrović Slavko

Tryg
Kontakt:

Nista ja ne kontam, ime mu Mirso Bezdrob, a nick Euharistije. :mrgreen:
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Ajzea
Kontakt:

čet maj 26, 2016 2:29 pm

Neandertalac je napisao/la:Ovo oko posudbe se zna odavno. Pisao_li sam o tome u trenutku kada se to desavalo i drago mi je da su ta dokumenta, bar neki od njih izasli u javnost. Eto, kada ja kao zestoki kriticar za neke stvari vjerujem da je sve ok u vezi tih posudbi, nema potrebe dalje o tome naglabat :-)
Vidjet cemo snijeg u maju. :ganja:

Plavo - Bijeli

čet maj 26, 2016 2:31 pm

Omar500 je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Nisi ti drug violina, pogotovo ako si u stanju napisati dvije recenice sam bez icije pomoci. Ali postavljas pitanje na pogresnom mjestu ovo nije uprava kluba niti neko ima te inforamacije iz prve ruke niti treba da ima. Znaci stadion Grbavica plavi salon i bilo koga da sretnes iz kluba sigurno ce odgovoriti na tvoja pitanja bez imalo dvoumljenja samo se lijepo predstavi da si navijac Zelje. Ako budes imao bilo kakav problem evo nudim se da odem sa tobom.
Oplakao sam na ovo :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Ono kad krenes citati Violinin SMS

PS: +18

https://i.imgur.com/AeQjYq8.gifv
Zadnja izmjena: Plavo - Bijeli, dana/u čet maj 26, 2016 2:34 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
BOG BOSNA I BOSNJACI

ChWilla
Kontakt:

čet maj 26, 2016 2:31 pm

kako ste vi prije ove garniture navijali za želju ako mislite da se to mora znati? :rofl:
gradi željo boli te *****

fk1921

čet maj 26, 2016 2:34 pm

ChWilla je napisao/la:kako ste vi prije ove garniture navijali za želju ako mislite da se to mora znati? :rofl:
Bas....kazem nisam ja dzaba napisao onako, odma u startu sam burno reagovao :cigara:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

nookey
Kontakt:

čet maj 26, 2016 2:36 pm

ChWilla je napisao/la:kako ste vi prije ove garniture navijali za želju ako mislite da se to mora znati? :rofl:
Jarane ja nisam znao '97 kad je tekma pa hodao ko budala oko stadiona hoce li ko reci je li subota ili nedjelja a ne ove informacije :roll:

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet maj 26, 2016 2:36 pm

Veteran je napisao/la:
Izlija je napisao/la:Nesmijemo dozvoliti ni po koju cijenu osipanje ključnih igrača ako mislimo išta raditi u slijedećoj sezoni. Kakav ba milion eura, nedat Lendrića ispod 5, nije da na tržištu vrijedi tih para ali nama vrijedi.
Lendrić ima ugovor još godinu, i ako neće da produži moraš razmišljati o prodaji već sada. Čak i na zimskoj polusezoni je možda kasno (primjer Tomić) a na ljeto iduće godine ode džaba...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Lendric je potpisao na godinu i po plus godinu gdje klub odlucuje o toj dodatnoj godini tako da fakticki Lendric ima jos 2 godine ugovora

Sent from my C5303 using Tapatalk

ChWilla
Kontakt:

čet maj 26, 2016 2:37 pm

nije se u samom klubu do prije godinu i po znalo ko je šta i koliko pozajmio. a ne navijači da znaju.
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

čet maj 26, 2016 2:38 pm

Ne odlucuje on, vec ga ta klauzula obavezuje da pregovore obavi prvo sa nasim klubom. Ukoliko ga uslovi novog ugovora ne zadovolje, ne mora prihvatiti potpis.

Neandertalac

čet maj 26, 2016 2:41 pm

vrbanjusa je napisao/la:
A zato vas cekam za ove plate, rezove. Bas me interesuje kako FM majstori planiraju ovo da izvedu ;)

avlami97
Kontakt:

čet maj 26, 2016 2:42 pm

Znatiželjan. Tokom rasprave je bio korektan. Čovjek treba da piše i ako bude želio, to mu niko neće uskratiti. Predstavio se kao navijač Želje i to je meni dovoljno.

Ne želim uvrijediti čovjeka, ali je možda lakovjeran i nasjeda na svakakve mahalske priče, o Željinim finansijama.

ChWilla, tebe sam citirao samo zbog ovoga znatiželjan.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

pile87
Kontakt:

čet maj 26, 2016 2:45 pm

Neandertalac je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
A zato vas cekam za ove plate, rezove. Bas me interesuje kako FM majstori planiraju ovo da izvedu ;)
Tako sto postoje dogovori oko toga od ranije nekima ce biti smanjena primanja nekima povecana po zasluzi.
A zaboravih da ti kazem drugo si ti, ti mislis dobro Zelji samo imas mracne misli i ne vjerujes nikom zbog ljudi iz proslosti i tu te razumijem.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u čet maj 26, 2016 2:45 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

MrRiccoli
Kontakt:

čet maj 26, 2016 2:46 pm

Euharistije je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Para do prosle sezone nije bilo i pare koje su se posudjivale, odnosno proslijedjivale savezu su nam obezbijedile licencu za evropu bez koje bi i danas bili u puno losijoj situaciji nego sto jesmo..
Kako mislis para nije bilo? pare od prodaje karata od Evropskih utakmica koliko znam bile su odmah operativne, nekih pola miliona maraka od tri utakmice, onda ispade da ni marke jos nismo dobili od prodaje Kvesica, Bajica i Hadziahmetovica?, a onda ne kontam gdje su pare od samog ucestvovanja u Evropa ligi? niti od prelaska Dzeke u Romu?, ma koliki god to iznos bio, malo mi je puno 9.mjeseci da cekamo prve rate od transfera, UEFA-e tu i tamo i prelaska Dzeke u Romu, ne kontam cekamo li ili su vec dosle i potrosene
Gdje je tekuce poslovanje, gdje su carter letovi na tri evropske utakmice gdje je smjestaj igraca gdje je organizacija utakmica na kosevu sto je u evropi dosta skuplje nego u ligi. Bilo je tu puno i troskova.

Ajzea
Kontakt:

čet maj 26, 2016 2:47 pm

Ako Bekricu smanje platu, cestitat cu im. Ako Lendricu smanje platu, hraknut cu ih.

vrbanjusa
Kontakt:

čet maj 26, 2016 2:49 pm

vrbanjusa je napisao/la:
Pa pisao sam ti, samo mi ne vjeruješ :mrgreen:
21 10 4

Petrović Slavko

Neandertalac

čet maj 26, 2016 2:49 pm

pile87 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
Tako sto postoje dogovori oko toga od ranije nekima ce biti smanjena primanja nekima povecana po zasluzi.
Bgmi jarane, ja za te dogovore ne znam, ono sto znam je da trenutno nezadovoljstvo igrackog kadra ovom ponudom ne sluti na dobro.
Koji su planovi u slucaju odbijanja pojedinih da ima se smanje zagarantovana primanja. Imaju ugovori, ne mozes preko toga, bar ne ako ne zelis da pita bude skuplja od tepsije.

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet maj 26, 2016 2:50 pm

MrRiccoli je napisao/la:
Euharistije je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Para do prosle sezone nije bilo i pare koje su se posudjivale, odnosno proslijedjivale savezu su nam obezbijedile licencu za evropu bez koje bi i danas bili u puno losijoj situaciji nego sto jesmo..
Kako mislis para nije bilo? pare od prodaje karata od Evropskih utakmica koliko znam bile su odmah operativne, nekih pola miliona maraka od tri utakmice, onda ispade da ni marke jos nismo dobili od prodaje Kvesica, Bajica i Hadziahmetovica?, a onda ne kontam gdje su pare od samog ucestvovanja u Evropa ligi? niti od prelaska Dzeke u Romu?, ma koliki god to iznos bio, malo mi je puno 9.mjeseci da cekamo prve rate od transfera, UEFA-e tu i tamo i prelaska Dzeke u Romu, ne kontam cekamo li ili su vec dosle i potrosene
Gdje je tekuce poslovanje, gdje su carter letovi na tri evropske utakmice gdje je smjestaj igraca gdje je organizacija utakmica na kosevu sto je u evropi dosta skuplje nego u ligi. Bilo je tu puno i troskova.

Pare od Evrope se ne dobijaju odmah.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Neandertalac

čet maj 26, 2016 2:53 pm

Vrbanjusa@ Ma pisali smo svasta jarane, i za Livaju i Diatu, a jos se sjecam kako se hvatas za glavu nako Radnika na Grbavici kada sam ti to spomenuo ;)

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.

Prijava