Ne mogu da vjerujemNeandertalac je napisao/la:Ovo oko posudbe se zna odavno. Pisao_li sam o tome u trenutku kada se to desavalo i drago mi je da su ta dokumenta, bar neki od njih izasli u javnost. Eto, kada ja kao zestoki kriticar za neke stvari vjerujem da je sve ok u vezi tih posudbi, nema potrebe dalje o tome naglabat
Vidjet cemo snijeg u maju.Neandertalac je napisao/la:Ovo oko posudbe se zna odavno. Pisao_li sam o tome u trenutku kada se to desavalo i drago mi je da su ta dokumenta, bar neki od njih izasli u javnost. Eto, kada ja kao zestoki kriticar za neke stvari vjerujem da je sve ok u vezi tih posudbi, nema potrebe dalje o tome naglabat
Ono kad krenes citati Violinin SMSOmar500 je napisao/la:Oplakao sam na ovopile87 je napisao/la: Nisi ti drug violina, pogotovo ako si u stanju napisati dvije recenice sam bez icije pomoci. Ali postavljas pitanje na pogresnom mjestu ovo nije uprava kluba niti neko ima te inforamacije iz prve ruke niti treba da ima. Znaci stadion Grbavica plavi salon i bilo koga da sretnes iz kluba sigurno ce odgovoriti na tvoja pitanja bez imalo dvoumljenja samo se lijepo predstavi da si navijac Zelje. Ako budes imao bilo kakav problem evo nudim se da odem sa tobom.![]()
![]()
![]()
Bas....kazem nisam ja dzaba napisao onako, odma u startu sam burno reagovaoChWilla je napisao/la:kako ste vi prije ove garniture navijali za želju ako mislite da se to mora znati?
Jarane ja nisam znao '97 kad je tekma pa hodao ko budala oko stadiona hoce li ko reci je li subota ili nedjelja a ne ove informacijeChWilla je napisao/la:kako ste vi prije ove garniture navijali za želju ako mislite da se to mora znati?
Lendric je potpisao na godinu i po plus godinu gdje klub odlucuje o toj dodatnoj godini tako da fakticki Lendric ima jos 2 godine ugovoraVeteran je napisao/la:Lendrić ima ugovor još godinu, i ako neće da produži moraš razmišljati o prodaji već sada. Čak i na zimskoj polusezoni je možda kasno (primjer Tomić) a na ljeto iduće godine ode džaba...Izlija je napisao/la:Nesmijemo dozvoliti ni po koju cijenu osipanje ključnih igrača ako mislimo išta raditi u slijedećoj sezoni. Kakav ba milion eura, nedat Lendrića ispod 5, nije da na tržištu vrijedi tih para ali nama vrijedi.
![]()
![]()
A zato vas cekam za ove plate, rezove. Bas me interesuje kako FM majstori planiraju ovo da izveduvrbanjusa je napisao/la:Ne mogu da vjerujemNeandertalac je napisao/la:Ovo oko posudbe se zna odavno. Pisao_li sam o tome u trenutku kada se to desavalo i drago mi je da su ta dokumenta, bar neki od njih izasli u javnost. Eto, kada ja kao zestoki kriticar za neke stvari vjerujem da je sve ok u vezi tih posudbi, nema potrebe dalje o tome naglabat, ovaj post treba uokviriti
Znatiželjan. Tokom rasprave je bio korektan. Čovjek treba da piše i ako bude želio, to mu niko neće uskratiti. Predstavio se kao navijač Želje i to je meni dovoljno.ChWilla je napisao/la:kako ste vi prije ove garniture navijali za želju ako mislite da se to mora znati?
Tako sto postoje dogovori oko toga od ranije nekima ce biti smanjena primanja nekima povecana po zasluzi.Neandertalac je napisao/la:A zato vas cekam za ove plate, rezove. Bas me interesuje kako FM majstori planiraju ovo da izveduvrbanjusa je napisao/la:Ne mogu da vjerujemNeandertalac je napisao/la:Ovo oko posudbe se zna odavno. Pisao_li sam o tome u trenutku kada se to desavalo i drago mi je da su ta dokumenta, bar neki od njih izasli u javnost. Eto, kada ja kao zestoki kriticar za neke stvari vjerujem da je sve ok u vezi tih posudbi, nema potrebe dalje o tome naglabat, ovaj post treba uokviriti
Gdje je tekuce poslovanje, gdje su carter letovi na tri evropske utakmice gdje je smjestaj igraca gdje je organizacija utakmica na kosevu sto je u evropi dosta skuplje nego u ligi. Bilo je tu puno i troskova.Euharistije je napisao/la:Kako mislis para nije bilo? pare od prodaje karata od Evropskih utakmica koliko znam bile su odmah operativne, nekih pola miliona maraka od tri utakmice, onda ispade da ni marke jos nismo dobili od prodaje Kvesica, Bajica i Hadziahmetovica?, a onda ne kontam gdje su pare od samog ucestvovanja u Evropa ligi? niti od prelaska Dzeke u Romu?, ma koliki god to iznos bio, malo mi je puno 9.mjeseci da cekamo prve rate od transfera, UEFA-e tu i tamo i prelaska Dzeke u Romu, ne kontam cekamo li ili su vec dosle i potroseneHadzijalagic je napisao/la:Para do prosle sezone nije bilo i pare koje su se posudjivale, odnosno proslijedjivale savezu su nam obezbijedile licencu za evropu bez koje bi i danas bili u puno losijoj situaciji nego sto jesmo..
Pa pisao sam ti, samo mi ne vjeruješNeandertalac je napisao/la:A zato vas cekam za ove plate, rezove. Bas me interesuje kako FM majstori planiraju ovo da izveduvrbanjusa je napisao/la:Ne mogu da vjerujemNeandertalac je napisao/la:Ovo oko posudbe se zna odavno. Pisao_li sam o tome u trenutku kada se to desavalo i drago mi je da su ta dokumenta, bar neki od njih izasli u javnost. Eto, kada ja kao zestoki kriticar za neke stvari vjerujem da je sve ok u vezi tih posudbi, nema potrebe dalje o tome naglabat, ovaj post treba uokviriti
Bgmi jarane, ja za te dogovore ne znam, ono sto znam je da trenutno nezadovoljstvo igrackog kadra ovom ponudom ne sluti na dobro.pile87 je napisao/la:Tako sto postoje dogovori oko toga od ranije nekima ce biti smanjena primanja nekima povecana po zasluzi.Neandertalac je napisao/la:A zato vas cekam za ove plate, rezove. Bas me interesuje kako FM majstori planiraju ovo da izveduvrbanjusa je napisao/la:
Ne mogu da vjerujem, ovaj post treba uokviriti
Pare od Evrope se ne dobijaju odmah.MrRiccoli je napisao/la:Gdje je tekuce poslovanje, gdje su carter letovi na tri evropske utakmice gdje je smjestaj igraca gdje je organizacija utakmica na kosevu sto je u evropi dosta skuplje nego u ligi. Bilo je tu puno i troskova.Euharistije je napisao/la:Kako mislis para nije bilo? pare od prodaje karata od Evropskih utakmica koliko znam bile su odmah operativne, nekih pola miliona maraka od tri utakmice, onda ispade da ni marke jos nismo dobili od prodaje Kvesica, Bajica i Hadziahmetovica?, a onda ne kontam gdje su pare od samog ucestvovanja u Evropa ligi? niti od prelaska Dzeke u Romu?, ma koliki god to iznos bio, malo mi je puno 9.mjeseci da cekamo prve rate od transfera, UEFA-e tu i tamo i prelaska Dzeke u Romu, ne kontam cekamo li ili su vec dosle i potroseneHadzijalagic je napisao/la:Para do prosle sezone nije bilo i pare koje su se posudjivale, odnosno proslijedjivale savezu su nam obezbijedile licencu za evropu bez koje bi i danas bili u puno losijoj situaciji nego sto jesmo..
Sent from my C5303 using Tapatalk