ned mar 26, 2017 5:59 pm
U ovakvim situacijama kada se bas nista ne desava, mora i treba doci malo do opustanja. Ja sam jedan od ozbiljnijih, iz cistog razloga sto pisem ozbiljnije postove i uglavnom samo vezano za temu, ali mi ne smeta kada u pauzi prvenstva raja da malo oduska sebi i malo mimo teme komentarisu razlicite stvari. Ne bi valjalo da nije tako. Mi smo svi ovde iz jednog razloga i znamo pokazati mnoge kvalitete. Ovo je jedan opusten dan, bas se nista ne desava, nedjelja je, kisa pada, nema utakmica, bas je prazno. Ima nesto da se napise i na temu koja je ovde glavna, ali uglavnom se ljudi druze, napisu ponesto i sto nije vezano, pokusavaju se malo nasaliti, isto kao sto neki pokusavaju da pokazu zabrinutost, pokazu se neke nove slike stadiona itd itd.
Ima nas puno ovde i svi smo mi razliciti. To treba postovati, a niko se nigdje nije bolje postovao od nas ovde. Pa ako bude na temi nesto sto neko hoce da napravi malo zezancije, nekome se to svidi, opet nekima ne svidi. Pokusajte malo da svi shvatimo da je nekad i dobro malo da se pobjegne od svega, oprostite onome ko vas trenutno mozda i smara, nekog drugog to zabavlja, ali je bitno da smo zajedno cak i ako se ne desava nesto posebno. Pauze su uvijek takve. Bude svega. Tacno je da postoje teme koje su otvorene za te stvari, ali i to treba razumjeti, svi mi dodjemo na glavnu temu u namjeri da vidimo sta se desava, i onda se tu i razvije neka takva prica.
Nema veze, pauza je, polako, sad ce krenuti utakmice, bice otvaranje tribine, bice ludilo, bice tekma svaka tri dana, bogami cemo imati o cemu pricati.