Hurmasica je napisao/la:Euharistije je napisao/la:Hadzijalagic je napisao/la:Para do prosle sezone nije bilo i pare koje su se posudjivale, odnosno proslijedjivale savezu su nam obezbijedile licencu za evropu bez koje bi i danas bili u puno losijoj situaciji nego sto jesmo..
Kako mislis para nije bilo? pare od prodaje karata od Evropskih utakmica koliko znam bile su odmah operativne, nekih pola miliona maraka od tri utakmice, onda ispade da ni marke jos nismo dobili od prodaje Kvesica, Bajica i Hadziahmetovica?, a onda ne kontam gdje su pare od samog ucestvovanja u Evropa ligi? niti od prelaska Dzeke u Romu?, ma koliki god to iznos bio, malo mi je puno 9.mjeseci da cekamo prve rate od transfera, UEFA-e tu i tamo i prelaska Dzeke u Romu, ne kontam cekamo li ili su vec dosle i potrosene
Pa nismo mi te pare od uefe dobili čim se utakmica protiv Ferenca završila, već tek u novembru. Od prodaje karata ti nemaš neke dobiti + smo kažnjeni sa 22 000 eura od strane Uefe. I ove ostale pare od transfera si dobijao u ratama a ne odmah cijeli iznos

Naravno, nisam ja ni rekao da su pare odmah dolazile, eto po tvom pare od samog takmicenja dobili smo dva mjeseca nakon ispadanja iz kvalifikacija za EL., naravno kada se oduzmu kazne, organizacije utakmica i samih putovanja i smjestaja opet ostaje za nase uslove odlicna cifra, po meni nemoguce ja da smo pustili trojicu igraca a da makar odmah po potpisu ugovora nismo dobili barem po jednu ratu, opet ponavljam i pored svega toga neshvatljivo mi je da imamo potrebu da posudjujemo pare, hajde pare od Dzeke necu ni racunati, neko rece da dolaze godinu dvije nakon prelaska u drugi klub, recimo da smo sve pare od prodaje karata samo potrosili na organizaciju utakmica (pola miliona maraka), putovanja, kazne i ostalo, morat ces priznati ostatak je i vise nego velik, rate od prodaje igraca, prihodi od prodaje karata u ligi (najposjeceniji stadion ove sezone upravo Grbavica), prihod od UEFE (kazes da smo sve dobili u Novembru) sponzorski ugovori, prihodi od rentanja poslovnih prostora i dr., i pored svega imamo potrebu da posudjujemo, meni iskreno ne shvatljivo sta god ko mislio