Osiječanka

100% hahahahhaJaozinho22 je napisao/la: ↑pet mar 24, 2017 2:35 pmVeć su pocele priče o namjestenoj ligi od strane nas. Vide da smo u usponu prpa ih hvata pa lupaju o tome.Masinovodja je napisao/la: ↑pet mar 24, 2017 2:31 pmBojim se da ako uzmemo titulu,da nam ista nece biti priznata od pitara,jer su duze bili ispred nas na tabeli...
Najaci pitarski argument,jer su u svemu drugom sto postoji debelo inferiorni..
Sta kaze,mi smo veci klub,duze vremena smo bili trofejniji. Hahahahahhaha![]()
Ou itekako
Desi divedelinjo je napisao/la: ↑pet mar 24, 2017 1:50 amsta sam sve propustio ...dok sa zenom raspravi nesto i dok sam priznao da sam kriv 100 stranica napisano .....pa dobra je rasprava nije ni bilo nekog vrijedjanja samo to ne treba....omladina protiv veterana mangupski okrsaj i duel i nekako ova utakmica je zavrsila remijem....istina je uvijek na sredini ....treba shvatiti i jedne i druge ....svi su dobronamjerni ....to je najvaznije od svega .... ne bi ni valjalo da se svi slazu ali Kramenko je najjaci kad napisa otislo sve u mp3 hahahahhahahah brat![]()
![]()
![]()
Novo pojačanje za ljeto 2017Hurmasica je napisao/la: Ne znam za vas, al' kad sam vidio ovu sliku gdje drži dres sa brojem 9, jeza me neka uhvatila..
![]()
neće ni meni
doveden po ustaljenoj proceduri prije početka prelaznog roka... valjda će se ispostaviti kao pojačanje