Mog'o si ti osnovat neku stranku, kandidovat se ili nesto slicno.
Pokusaj, budi bolji od njih. Vidim svako malo se dotaknes vlasti, politike, vako-nako, pa kontam da imamo nekog da nas povede u bolje sutra.
Ovo da čita neko sa strane pomislio bi da je Fadil Novalic iza ovih nickova.ChWilla je napisao/la:eh, ovo je sad zajebancija i svi se mi smijemo iza ekrana, a vlast u stvarnom životu ozbiljno ovako razmišlja.
Svaka čast!avlami97 je napisao/la: ↑pet mar 24, 2017 10:21 amCijene karata?
Ekonomija je egzaktna nauka.
Metodologija?
Cilj?
Smjernice djelovanja?
Istraživanje?
Marketing?
...?
O cijeni karata se trebaju pitati stručne osobe, uvažavajući i primjenjujući temeljit pristup navedenom pitanju. Ovo, prevashodno mislim na sljedeću sezonu, jer je ova skoro na kraju. Svi znamo da su godišnje ulaznice bile veoma povoljne i pristupačne, skoro za svačiji džep. Nadam se da će cijene karata za narednu sezonu zadovoljiti navijače i Klub, te da će se prihod od ulaznica uvećati, što nužno ne znači i njihovo povećanje. Klub mora voditi računa i o "regrutovanju" novih navijača, koji će Grbavicu puniti u narednim godinama i decenijama.
S obzirom na činjenicu, da se radi o više pitanja/rješenja u jednom, o svemu bi trebali zadnju riječ dati stručnjaci iz više oblasti - ekonomija, sociologija...
Sta veli o Sabrini? Nisam upratioigla je napisao/la:Svaka čast!avlami97 je napisao/la: ↑pet mar 24, 2017 10:21 amCijene karata?
Ekonomija je egzaktna nauka.
Metodologija?
Cilj?
Smjernice djelovanja?
Istraživanje?
Marketing?
...?
O cijeni karata se trebaju pitati stručne osobe, uvažavajući i primjenjujući temeljit pristup navedenom pitanju. Ovo, prevashodno mislim na sljedeću sezonu, jer je ova skoro na kraju. Svi znamo da su godišnje ulaznice bile veoma povoljne i pristupačne, skoro za svačiji džep. Nadam se da će cijene karata za narednu sezonu zadovoljiti navijače i Klub, te da će se prihod od ulaznica uvećati, što nužno ne znači i njihovo povećanje. Klub mora voditi računa i o "regrutovanju" novih navijača, koji će Grbavicu puniti u narednim godinama i decenijama.
S obzirom na činjenicu, da se radi o više pitanja/rješenja u jednom, o svemu bi trebali zadnju riječ dati stručnjaci iz više oblasti - ekonomija, sociologija...
Dosta ljudi ne konta da sve zahtijeva svoj proces i research, isto kao da Šiljak nakon što otrese Sabrinu kaže: "MogO bi istok i 8 KM biti".
Rade li sta na jugoistoku?Hadzijalagic je napisao/la: ↑pet mar 24, 2017 10:37 amPocela se ograda postavljati..
I raskrcilo se do kapije ali se vjerovatno nece dalje kopati vec ce se napraviti neka rampa kojom ce vozila silaziti pred prostore..
![]()
Au Stara Tvrdjava i klub. Nekada se tu u onom parku pored svasta desavalo...Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑pet mar 24, 2017 8:30 amPazi se djevojaka u Tvrđi , da ne bi oklagija radila.storm_raider je napisao/la: ↑pet mar 24, 2017 8:10 amOvo nije navijacki forum, tu cemo stati. Momcima na Jugu svaka cast.
Moglo bi se do Osijeka otici?
Nista samo Sanel kopa sam
Repeticija ja majka učenjaza_zivot_cijeli je napisao/la: ↑pet mar 24, 2017 8:51 amznam da nije navijacki forum, ali s obzirom da se tema od sinoc itekako odnosi na klub imam potrebu da kazem par stvari.
paljenje baklji je bilo mangupski onda kada je zbog njih Milicija izbijala zube, ili onda kada su te baklje kupovane u Splitu, svercovane preko granice do Kiseljaka a onda iz Kiseljaka stizale na Grbavicu gdje su se ukopavale iza Juga par dana prije tekme pa se iskopavale i palile na samoj tekmi. tada je to bio fol jer je sve, od nabavke do paljenja, bio ozbiljan organizacijski poduhvat koji je oslikavao snagu i sposobnost grupe.
danas kada se kupovina svela na galantni odlazak u Lukavicu u nabavku te dolazak sa bakljom na tekmu i njeno paljenje bez ikakve sankcije prema pojedincu ili grupi, to vise nije nikakav mangupluk.
od te price o bakljama kao necem sto je u jednom vremenu simboliziralo snagu i jacinu grupe, ostao nam je samo vizualni efekt na stadionu i atmosfera koju paljenje proizvodi.
tu se vec javljaju subjektivna misljenja svakog od nas, pa se tako jednim svidja a drugim ne svidja. dakle, nije to vise toliki fol koliko misle ovi mladji.
a kada smo vec kod njih, pomalo me nervira ta kurcevitost prema starijim drugarima. u neka ranija vremena, takvo ponasanje je bilo nezamislivo. znao se neki red i kucni odgoj bez obzira na to koliki si mangup bio. stariji se slusao i uvazavao bez obzira na sve. to je bio neki nepisani kodeks.
elem,
licno, jako volim vidjeti lijepu i masivnu bakljadu. medjutim, ako je ta masivna i lijepa bakljada nesto sto pravi problem mom klubu ja cu je se odreci.
volio sam i gudru pa se vise ne gudriram.
koliko god pojedincima bila lijepa i privlacna, ona nam kao kolektivu nanosi stetu.
napinjemo se iz petnih zila da skupimo novac da napravimo stadion kako nam dolikuje, da dovedemo dobre i zajebane igrace, brojimo svaku jebenu desetogodisnju kartu sabirajuci koliko ih jos moramo prodati do konacnog cilja a onda dodje tekma i radi nasih HIROVA nalozimo tih par desetogodisnjih ulaznica koje smo prodali u sedmici koja je iza nas.
da Bog kaze to nije normalno!!!
kakvu mi to poruku kao navijaci saljemo svima onima koji su izdvojili tu milju ili vise milja!? kakvu poruku saljemo Senadu i ljudima oko njega!?
imamo grla, imamo dlanove, imamo salove, imamo zastave....imamo Zelju.
sta nam treba vise od toga!?! zbog cega i zbog koga!?
Ne znam.. Pauza im bila kad sam bio..Schwarz je napisao/la:Rade li sta na jugoistoku?Hadzijalagic je napisao/la: ↑pet mar 24, 2017 10:37 amPocela se ograda postavljati..
I raskrcilo se do kapije ali se vjerovatno nece dalje kopati vec ce se napraviti neka rampa kojom ce vozila silaziti pred prostore..
![]()