Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 24, 2017 10:19 am

ChWilla je napisao/la:
pet mar 24, 2017 10:15 am
eh, ovo je sad zajebancija i svi se mi smijemo iza ekrana, a vlast u stvarnom životu ozbiljno ovako razmišlja.
Mog'o si ti osnovat neku stranku, kandidovat se ili nesto slicno.

ChWilla
Kontakt:

pet mar 24, 2017 10:20 am

a šta ću nisam podoban.

ovo da predlože bakir ili kifla, prvi bi novi namet uplatili oni sa najmanjim platama i penzijama...
gradi željo boli te *****

avlami97
Kontakt:

pet mar 24, 2017 10:21 am

Cijene karata?
Ekonomija je egzaktna nauka.
Metodologija?
Cilj?
Smjernice djelovanja?
Istraživanje?
Marketing?
...?

O cijeni karata se trebaju pitati stručne osobe, uvažavajući i primjenjujući temeljit pristup navedenom pitanju. Ovo, prevashodno mislim na sljedeću sezonu, jer je ova skoro na kraju. Svi znamo da su godišnje ulaznice bile veoma povoljne i pristupačne, skoro za svačiji džep. Nadam se da će cijene karata za narednu sezonu zadovoljiti navijače i Klub, te da će se prihod od ulaznica uvećati, što nužno ne znači i njihovo povećanje. Klub mora voditi računa i o "regrutovanju" novih navijača, koji će Grbavicu puniti u narednim godinama i decenijama.
S obzirom na činjenicu, da se radi o više pitanja/rješenja u jednom, o svemu bi trebali zadnju riječ dati stručnjaci iz više oblasti - ekonomija, sociologija...
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

exbabilon
Kontakt:

pet mar 24, 2017 10:25 am

ChWilla je napisao/la:
pet mar 24, 2017 10:20 am
a šta ću nisam podoban.

ovo da predlože bakir ili kifla, prvi bi novi namet uplatili oni sa najmanjim platama i penzijama...
Pokusaj, budi bolji od njih. Vidim svako malo se dotaknes vlasti, politike, vako-nako, pa kontam da imamo nekog da nas povede u bolje sutra.

Grbavica
Kontakt:

pet mar 24, 2017 10:27 am

ChWilla je napisao/la:eh, ovo je sad zajebancija i svi se mi smijemo iza ekrana, a vlast u stvarnom životu ozbiljno ovako razmišlja.
Ovo da čita neko sa strane pomislio bi da je Fadil Novalic iza ovih nickova.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

pet mar 24, 2017 10:27 am

ništa to samo privatno.
gradi željo boli te *****

igla
Kontakt:

pet mar 24, 2017 10:30 am

avlami97 je napisao/la:
Cijene karata?
Metodologija?
Cilj?
Smjernice djelovanja?
Istraživanje?
Marketing?
...?

O cijeni karata se trebaju pitati stručne osobe, uvažavajući i primjenjujući temeljit pristup navedenom pitanju. Ovo, prevashodno mislim na sljedeću sezonu, jer je ova skoro na kraju. Svi znamo da su godišnje ulaznice bile veoma povoljne i pristupačne, skoro za svačiji džep. Nadam se da će cijene karata za narednu sezonu zadovoljiti navijače i Klub, te da će se prihod od ulaznica uvećati, što nužno ne znači i njihovo povećanje. Klub mora voditi računa i o "regrutovanju" novih navijača, koji će Grbavicu puniti u narednim godinama i decenijama.
S obzirom na činjenicu, da se radi o više pitanja/rješenja u jednom, o svemu bi trebali zadnju riječ dati stručnjaci iz više oblasti - ekonomija, sociologija...
Svaka čast!

Dosta ljudi ne konta da sve zahtijeva svoj proces i research, isto kao da Šiljak nakon što otrese Sabrinu kaže: "MogO bi istok i 8 KM biti". :D

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet mar 24, 2017 10:34 am

igla je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
Cijene karata?
Metodologija?
Cilj?
Smjernice djelovanja?
Istraživanje?
Marketing?
...?

Svaka čast!

Dosta ljudi ne konta da sve zahtijeva svoj proces i research, isto kao da Šiljak nakon što otrese Sabrinu kaže: "MogO bi istok i 8 KM biti". :D
Sta veli o Sabrini? Nisam upratio

Hadzijalagic
Kontakt:

pet mar 24, 2017 10:37 am

Pocela se ograda postavljati..
slika
I raskrcilo se do kapije ali se vjerovatno nece dalje kopati vec ce se napraviti neka rampa kojom ce vozila silaziti pred prostore..
slika
slika
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u pet mar 24, 2017 10:43 am, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

avlami97
Kontakt:

pet mar 24, 2017 10:38 am

Ova žuta na ulazima i stepenicama je samo temeljna. Preko nje ide naša plava, kako bi u konačnici dobili boju za široke narodne mase :D
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

BabOsim
Kontakt:

pet mar 24, 2017 10:39 am

Ima li gdje spisak ko je otputovao u Osijek? Vidim Besirevic postavjla slike Aldinom u Osijeku

zubanovic89
Kontakt:

pet mar 24, 2017 10:53 am

Ma treba to sve raskopat, srusit onaj zid ruzni tamo, posadit egzoticno voce i nazvat ga trg Zeljnih Legendi, otvorit dvije kafane i ubirat pare.

damirfile
Kontakt:

pet mar 24, 2017 11:09 am

Ne vjerujem da ce se ovako ostaviti ovo iza istoka, radit ce se plato sigurno jer je miske tako rekao a on sto kaze je bilo ne bice.

Schwarz
Kontakt:

pet mar 24, 2017 11:37 am

Hadzijalagic je napisao/la:
slika
I raskrcilo se do kapije ali se vjerovatno nece dalje kopati vec ce se napraviti neka rampa kojom ce vozila silaziti pred prostore..
slika
slika
Rade li sta na jugoistoku?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

storm_raider
Kontakt:

pet mar 24, 2017 11:41 am

Eisenbahner1921 je napisao/la:
pet mar 24, 2017 8:30 am
storm_raider je napisao/la:
pet mar 24, 2017 8:10 am
Ovo nije navijacki forum, tu cemo stati. Momcima na Jugu svaka cast.

Moglo bi se do Osijeka otici?
Pazi se djevojaka u Tvrđi , da ne bi oklagija radila.
Au Stara Tvrdjava i klub. Nekada se tu u onom parku pored svasta desavalo... :D
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

pile87
Kontakt:

pet mar 24, 2017 11:43 am

Schwarz je napisao/la:
pet mar 24, 2017 11:37 am

Nista samo Sanel kopa sam :ganja:
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet mar 24, 2017 12:09 pm

viewtopic.php?f=51&t=152&p=175480#p175480

statistika protiv sutrasnjeg protivnika i sportskih prijatelja iz slavonije
100/94/37/34 - i to je to!

dres_na_pruge
Kontakt:

pet mar 24, 2017 12:17 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
pet mar 24, 2017 8:51 am
znam da nije navijacki forum, ali s obzirom da se tema od sinoc itekako odnosi na klub imam potrebu da kazem par stvari.

paljenje baklji je bilo mangupski onda kada je zbog njih Milicija izbijala zube, ili onda kada su te baklje kupovane u Splitu, svercovane preko granice do Kiseljaka a onda iz Kiseljaka stizale na Grbavicu gdje su se ukopavale iza Juga par dana prije tekme pa se iskopavale i palile na samoj tekmi. tada je to bio fol jer je sve, od nabavke do paljenja, bio ozbiljan organizacijski poduhvat koji je oslikavao snagu i sposobnost grupe.
danas kada se kupovina svela na galantni odlazak u Lukavicu u nabavku te dolazak sa bakljom na tekmu i njeno paljenje bez ikakve sankcije prema pojedincu ili grupi, to vise nije nikakav mangupluk.
od te price o bakljama kao necem sto je u jednom vremenu simboliziralo snagu i jacinu grupe, ostao nam je samo vizualni efekt na stadionu i atmosfera koju paljenje proizvodi.
tu se vec javljaju subjektivna misljenja svakog od nas, pa se tako jednim svidja a drugim ne svidja. dakle, nije to vise toliki fol koliko misle ovi mladji.
a kada smo vec kod njih, pomalo me nervira ta kurcevitost prema starijim drugarima. u neka ranija vremena, takvo ponasanje je bilo nezamislivo. znao se neki red i kucni odgoj bez obzira na to koliki si mangup bio. stariji se slusao i uvazavao bez obzira na sve. to je bio neki nepisani kodeks.

elem,
licno, jako volim vidjeti lijepu i masivnu bakljadu. medjutim, ako je ta masivna i lijepa bakljada nesto sto pravi problem mom klubu ja cu je se odreci.
volio sam i gudru pa se vise ne gudriram.

koliko god pojedincima bila lijepa i privlacna, ona nam kao kolektivu nanosi stetu.
napinjemo se iz petnih zila da skupimo novac da napravimo stadion kako nam dolikuje, da dovedemo dobre i zajebane igrace, brojimo svaku jebenu desetogodisnju kartu sabirajuci koliko ih jos moramo prodati do konacnog cilja a onda dodje tekma i radi nasih HIROVA nalozimo tih par desetogodisnjih ulaznica koje smo prodali u sedmici koja je iza nas.

da Bog kaze to nije normalno!!!
kakvu mi to poruku kao navijaci saljemo svima onima koji su izdvojili tu milju ili vise milja!? kakvu poruku saljemo Senadu i ljudima oko njega!?

imamo grla, imamo dlanove, imamo salove, imamo zastave....imamo Zelju.
sta nam treba vise od toga!?! zbog cega i zbog koga!?
Repeticija ja majka učenja :)

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet mar 24, 2017 12:20 pm

Schwarz je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:
slika
slika
slika
Ne znam.. Pauza im bila kad sam bio..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

vrbanjusa
Kontakt:

pet mar 24, 2017 12:31 pm

:ganja: :ganja: :ganja: :ganja: :ganja:
21 10 4

Petrović Slavko

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 13 gostiju.

Prijava