Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Kapiten
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 26, 2016 12:40 pm

Fakat se previse trolla.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

ponosannavas
Kontakt:

čet maj 26, 2016 12:42 pm

diego1921 je napisao/la:ponosannavas ja se upotpunosti slazem s tobom..Daleko od toga da su oni puno bolji od nas,al sam primjetio juce da imaju par pojedinaca pogotovo prema naprijed,a izgledaju mi bolje na terenu..Sto se tice ove generacije kadeta , upravu si kad kazes da su izgubili titulu cim su ovi nasi otisli na prvenstvo u 17 i to mene najvise brine,3 igraca fale odmah druga ekipa..Kod pitara je to drugacije,imaju vise igraca,pokupili su sve sto valja od ove djece i manje se primjeti nedostatak nekih igraca,na kraju su uzeli titulu..Prvi derbi kadeta na kosevu ove sezone sam vidio da nije velika razlika,dobili su nas 4-1,mi vodili 1-0 i imali par zicera, na kraju nas ljudi kazne,ne znaju ni oni sami kako su dobili !! Oni su juce pobijedili al je Partizan bio bolji,uglavnom ne mislim da je tolka razlika kao sto se prica,mislim da moramo vise dobrih omladinaca dovoditi sa strane,sigurno ce naletiti neki novi Mujagic..Sto se tice ovog turnira mislim da je Zvezda daleko najjaca i da ce na kraju uzeti turnir,mislim da Dinamo nije poslao najbolju ekipu ovih mladji kadeta..Sto se tice tog malog iz Partizana sto spominjes,to je Dusan Vlahovic,mali je 2000 god,igra spica,ljevak,dosta jak,prebacen je u prvi tim i ulazi skoro svaku tekmu.O njemu sam pricao poslije njihovog derbija,Partizan je gubio a njihov trener ga gura u vatru u 60 min,kod nas bi mu jebali sve..Misljenja sam ako je neko talenat da mora dobiti sansu, da se ne gledaju godine i da ces prije ili kasnije dobiti dobrog igraca,kao sto smo mi Amira !! :shisha:
NE znam baš ni koliko je dobro imati tu širu bazu za svaku generaciju. Ne možeš ti izbaciti deset igrača iz jedne generacije, nego njih par max pet i to da se udaraš u guzicu. Da mi im dao adekvatan broj tekmi sl trebaš imati podeetak igrača i svakog godišta koje guraš i kombinuješ. Ako imaš po desetak onda ti najbolji mladji kadeti igraju i za starije i brže napreduju. Ma uglavnom kompleksno je to sve. Nije baš ni ovako jednostavno kako izgleda. Evo sljedeć godine je 98/99 juniori. Ja mislim da uz Mujagu i Žeru koji će igrati jače tekme i možda onog Hajdarevića potrebno gurnuti sve 99 jer su talentovani. Guraš njih sa starijima da igraju, a imaš Mujagu i Žeru koji ti prave prevagu da rezultat ne trpi. I to samo na jačim tekmama sa pitarima i još par ekipa. Tako ova dvojica dobijaju desetak tekmi sigurnih plus priliku u prvom timu itd itd. Ako naprave rezultat onda ti je najtalentovanija generacija u ligi prvaka i opet mogu igrati i ova dvojica trojica 98 za njih jer je takvo pravilo. TO su kombinacije i varijacije, ali krajni cilj mora biti prvotimac kojeg možeš tušnuti. Što se mene tiče nek i rezultat trpi zbog toga. Evo mi smo npr bili prvaci sa 95/96 i koga imamo iz 95? Dadu i Vecu. Ali iz 96 Memiju, Dinu, Hroša, ALihodžića, Šehu, Midžića koji se tu vrte. Računamo na njih. Što? GUrali ih i sa starijima.

teteac8684
Kontakt:

čet maj 26, 2016 12:42 pm

Ajzea je napisao/la:
teteac8684 je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:Ne treba nam Eldin Adilovic :)
Mladina?
slika
Owen Wilson :ganja:

Jaozinho22

čet maj 26, 2016 12:43 pm

Trebaju nam zato Scuk krilo i štoper :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Hadzijalagic
Kontakt:

čet maj 26, 2016 12:44 pm

Ajzea je napisao/la:
teteac8684 je napisao/la:
Mladina?
slika
Legla i clanska
slika
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Djulaga_
Kontakt:

čet maj 26, 2016 12:46 pm

Kapiten je napisao/la:Fakat se previse trolla.

Chat pravi.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

south side
Kontakt:

čet maj 26, 2016 12:47 pm

Braco haziosmanovic? :rofl:
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

diego1921
Kontakt:

čet maj 26, 2016 12:51 pm

ponosannavas je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:ponosannavas ja se upotpunosti slazem s tobom..Daleko od toga da su oni puno bolji od nas,al sam primjetio juce da imaju par pojedinaca pogotovo prema naprijed,a izgledaju mi bolje na terenu..Sto se tice ove generacije kadeta , upravu si kad kazes da su izgubili titulu cim su ovi nasi otisli na prvenstvo u 17 i to mene najvise brine,3 igraca fale odmah druga ekipa..Kod pitara je to drugacije,imaju vise igraca,pokupili su sve sto valja od ove djece i manje se primjeti nedostatak nekih igraca,na kraju su uzeli titulu..Prvi derbi kadeta na kosevu ove sezone sam vidio da nije velika razlika,dobili su nas 4-1,mi vodili 1-0 i imali par zicera, na kraju nas ljudi kazne,ne znaju ni oni sami kako su dobili !! Oni su juce pobijedili al je Partizan bio bolji,uglavnom ne mislim da je tolka razlika kao sto se prica,mislim da moramo vise dobrih omladinaca dovoditi sa strane,sigurno ce naletiti neki novi Mujagic..Sto se tice ovog turnira mislim da je Zvezda daleko najjaca i da ce na kraju uzeti turnir,mislim da Dinamo nije poslao najbolju ekipu ovih mladji kadeta..Sto se tice tog malog iz Partizana sto spominjes,to je Dusan Vlahovic,mali je 2000 god,igra spica,ljevak,dosta jak,prebacen je u prvi tim i ulazi skoro svaku tekmu.O njemu sam pricao poslije njihovog derbija,Partizan je gubio a njihov trener ga gura u vatru u 60 min,kod nas bi mu jebali sve..Misljenja sam ako je neko talenat da mora dobiti sansu, da se ne gledaju godine i da ces prije ili kasnije dobiti dobrog igraca,kao sto smo mi Amira !! :shisha:
NE znam baš ni koliko je dobro imati tu širu bazu za svaku generaciju. Ne možeš ti izbaciti deset igrača iz jedne generacije, nego njih par max pet i to da se udaraš u guzicu. Da mi im dao adekvatan broj tekmi sl trebaš imati podeetak igrača i svakog godišta koje guraš i kombinuješ. Ako imaš po desetak onda ti najbolji mladji kadeti igraju i za starije i brže napreduju. Ma uglavnom kompleksno je to sve. Nije baš ni ovako jednostavno kako izgleda. Evo sljedeć godine je 98/99 juniori. Ja mislim da uz Mujagu i Žeru koji će igrati jače tekme i možda onog Hajdarevića potrebno gurnuti sve 99 jer su talentovani. Guraš njih sa starijima da igraju, a imaš Mujagu i Žeru koji ti prave prevagu da rezultat ne trpi. I to samo na jačim tekmama sa pitarima i još par ekipa. Tako ova dvojica dobijaju desetak tekmi sigurnih plus priliku u prvom timu itd itd. Ako naprave rezultat onda ti je najtalentovanija generacija u ligi prvaka i opet mogu igrati i ova dvojica trojica 98 za njih jer je takvo pravilo. TO su kombinacije i varijacije, ali krajni cilj mora biti prvotimac kojeg možeš tušnuti. Što se mene tiče nek i rezultat trpi zbog toga. Evo mi smo npr bili prvaci sa 95/96 i koga imamo iz 95? Dadu i Vecu. Ali iz 96 Memiju, Dinu, Hroša, ALihodžića, Šehu, Midžića koji se tu vrte. Računamo na njih. Što? GUrali ih i sa starijima.
Upravo o ovome je pricao Adzem u onom intervju za 1921,kaze da ima dosta mladji juniora koji su igrali ove sezone i da ce puno spremniji docekati sljedecu sezonu..Da ne "Duljimo" vise :mrgreen: Uglavnom bio bi zadovoljan da iz svake generacije imamo dva igraca od kojih cemo imati koristi !! :zeljeznicar1:
Navodno Adilovic ide u Slobodu,sretno mu vala !! :kafa:

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

čet maj 26, 2016 12:51 pm

Hocemo li zvanicna? :skoljka:

Grbavica
Kontakt:

čet maj 26, 2016 12:52 pm

slika
Ivo Ištuk stigao na pregovore sa FK Željezničar
26. 05. 2016 - 12:26 \\ Domaći fudbal \ K. L.
Ivo Ištuk je u užem izboru čelnika FK Željezničar za novog šefa stručnog štaba.

Naime, ovaj stručnjak je stigao na pregovore sa strukom Plavog kluba, prezentirao svoj plan i program, te bi se u sljedećim danima trebala znati njegova sudbina. Kako saznajemo prezentaciju nije uradio u power pointu, jer ne zna da radi na računaru, ali je uradio na nekoliko hamer papira.

Pored Ištuka koji je u svojoj karijeri vodio Slago iz Ljubuškog i Bosnu iz Visokog, u kombinacijama za novog trenera Plavih je i Davor Mladina.
Zadnja izmjena: Grbavica, dana/u čet maj 26, 2016 12:54 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Ajzea
Kontakt:

čet maj 26, 2016 12:53 pm

Ermin Zec slobodan, i ja samo kazem.

mula
Kontakt:

čet maj 26, 2016 12:55 pm

Ermin Zec? :kafa:
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet maj 26, 2016 12:57 pm

Spomenulo se za Zeca prije neki dan ja msm, trebalo bi ga dovesti ako je moguce i sibat s njim i Halvadzicem na toj poziciji. Ali cekamo prvo sefa strucnog staba, do tada valjda nece pobjeci :karanje:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Hadzijalagic
Kontakt:

čet maj 26, 2016 12:57 pm

Vec smo ga pominjali.. Bilo bi super rjesenje za lijevo krilo.. Samo pretpostavljam da kosta puno vise nego sto se nama isplati dati za njega..

Neandertalac

čet maj 26, 2016 12:58 pm

Forum postao chat, niko od moderatora vec danima da reaguje na ovo.
A fakat, mozda je bilo simpa na pocetku, malo, sada, smarate bez potrebe.
Željeznicar za život cijeli!

Elegant
Kontakt:

čet maj 26, 2016 1:02 pm

Da li nas to Lendra napusta pa trebamo napadaca ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

diego1921
Kontakt:

čet maj 26, 2016 1:03 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Vec smo ga pominjali.. Bilo bi super rjesenje za lijevo krilo.. Samo pretpostavljam da kosta puno vise nego sto se nama isplati dati za njega..
Strasan igrac,valjao bi nam bas.! Ako Bekric ima 8 milja,njemu moras dati najmanje 10 !!
Ivan Kostic slobodan,samo kazem !! :kafa:

Hadzijalagic
Kontakt:

čet maj 26, 2016 1:04 pm

Elegant je napisao/la:Da li nas to Lendra napusta pa trebamo napadaca ?
Ko prica o napadacu? Zec je lijevo krilo ako na njega mislis, samo sto nije realna opcija tako da ga mozemo u startu prekriziti i izbaciti iz razmisljanja..
diego1921 je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Vec smo ga pominjali.. Bilo bi super rjesenje za lijevo krilo.. Samo pretpostavljam da kosta puno vise nego sto se nama isplati dati za njega..
Strasan igrac,valjao bi nam bas.! Ako Bekric ima 8 milja,njemu moras dati najmanje 10 !!
Ivan Kostic slobodan,samo kazem !! :kafa:
Ih kada bi moglo za 10 milja odmah bih ga doveli.. Bojim se da on kosta bar duplo vise, odnosno da bar duplo vise moze zaraditi u nekom Azerbejdzanu, Turskoj i sl..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u čet maj 26, 2016 1:06 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Kapiten
Kontakt:

čet maj 26, 2016 1:05 pm

Neandertalac je napisao/la:Forum postao chat, niko od moderatora vec danima da reaguje na ovo.
A fakat, mozda je bilo simpa na pocetku, malo, sada, smarate bez potrebe.
Da. Malo se previse dopušta ipak.
Moderatori, nemojte ovo shvatiti lično ili kao neki udar na vas, ali mislim da bi se trebalo malo povesti racuna o ovome. U svemu treba imati mjeru i neke granice.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Elegant
Kontakt:

čet maj 26, 2016 1:06 pm

Ne mislim na Zeca nego ovo za Lendrica sto se vuce neka prica oko povratka u Hajduk.

Bujrum neka daju 1. milion € i eto im ga.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava