ponosannavas ja se upotpunosti slazem s tobom..Daleko od toga da su oni puno bolji od nas,al sam primjetio juce da imaju par pojedinaca pogotovo prema naprijed,a izgledaju mi bolje na terenu..Sto se tice ove generacije kadeta , upravu si kad kazes da su izgubili titulu cim su ovi nasi otisli na prvenstvo u 17 i to mene najvise brine,3 igraca fale odmah druga ekipa..Kod pitara je to drugacije,imaju vise igraca,pokupili su sve sto valja od ove djece i manje se primjeti nedostatak nekih igraca,na kraju su uzeli titulu..Prvi derbi kadeta na kosevu ove sezone sam vidio da nije velika razlika,dobili su nas 4-1,mi vodili 1-0 i imali par zicera, na kraju nas ljudi kazne,ne znaju ni oni sami kako su dobili !! Oni su juce pobijedili al je Partizan bio bolji,uglavnom ne mislim da je tolka razlika kao sto se prica,mislim da moramo vise dobrih omladinaca dovoditi sa strane,sigurno ce naletiti neki novi Mujagic..Sto se tice ovog turnira mislim da je Zvezda daleko najjaca i da ce na kraju uzeti turnir,mislim da Dinamo nije poslao najbolju ekipu ovih mladji kadeta..Sto se tice tog malog iz Partizana sto spominjes,to je Dusan Vlahovic,mali je 2000 god,igra spica,ljevak,dosta jak,prebacen je u prvi tim i ulazi skoro svaku tekmu.O njemu sam pricao poslije njihovog derbija,Partizan je gubio a njihov trener ga gura u vatru u 60 min,kod nas bi mu jebali sve..Misljenja sam ako je neko talenat da mora dobiti sansu, da se ne gledaju godine i da ces prije ili kasnije dobiti dobrog igraca,kao sto smo mi Amira !!