Sve si dobro napisao, samo je suvisno vrijedjanje Husrefa, jeste lik pitarcina teska ali je uvijek bio raja..Jaozinho22 je napisao/la: ↑uto mar 21, 2017 11:21 pmJedno je sigurno,imamo najširi roster od svih ekipa koji igraju na dva fronta,rezultati su nam se poklopili i ovisimo sami o sebi što je jako bitno ! Ne trebaju nam nikakve kalkulacije. Po meni jedino Zrinjski ima roster kao mi ali nema kvalitetnije pojedince Mešanović ne može s Lendrom,Todorović ili bilo koje njihovo krilo ne mogu s Stevanovićem ili Zakarićem,Bilbija se ne može ni uspoređivati s Zebom ili Tucetom,plus lutaju u potrazi za trenerom,babuka ih je nogirao,sad ganjaju ovog Elvisa Scoriu koji ima finu karijeru u Hrvatskoj no pitanje je da li će se htjeti peglat s našim kaljugama. Sarajevo nema tu širinu,nemaju sredine a pojačanja poput igrača od Sabrininog havera i Lelića nisu dovoljno kvalitetna da povuku na dva fronta. Široki je nabacao nekih amatera,po meni jedino vrijedni spomena su Zlomislić i ovaj mali Lončar što mu ističe ugovor na ljeto plus vječni Wagner.Odbrana im je raštimovana a Sablić ne zna šta radi. Mladost je interesantna ekipa s seljačinom na klupi koji bi mogao biti prepreka do pehara kupa.
Juriš na duplu !
Općenito mislim na njegov stav i ponašanje. Nema to nikakve veze ni sa porijeklom ni s mjestom rođenja.Brkoo je napisao/la: ↑uto mar 21, 2017 11:58 pmOvo sto si ti sad napisao je glupost i to najblaze moguce receno. Ima Zeljo navijaca i u Janji i ovim sto si napisao vrijedjas i njih svjesno ili ne. To sto pojedini pitari vrijedjaju Ivicu Osima, Joska Domorockog itd, ne znaci da se mi moramo spustati na tako jadan i nizak nivo i vrijedjati Husrefa, Haseta, Kelija itd..
Što baš Baščaršija
Ma Siroki nam je postao redovna musterija.GoodisonPark je napisao/la: ↑uto mar 21, 2017 10:10 pmŠiroki u kupu je nekako po meni najbolja opcija, Mladost je mnogo tvrđa i opasnija ekipa a opet da igramo sa pitarima trošili bi se prekomjerno a i previše bi bilo 3 derbija u hefti.
Što se tiče Širokog oni vjerovatno imaju taj kvalitet ali čini se da oni jako puno lutaju sa sastavom a kako i ne bi kad su mijenjali trenere svako malo. Po meni fizički nam ne mogu parirati a prednost je i revanš kod nas. Noćni termin, puna Grbavica i nadam se prolasku dalje, možemo mi to sigurno. U stanju smo zabiti gol dole koji bi nam vjerovatno i donio prolaz dalje, a poznavajući Slavku on će tu maksimalno pojačati defanzivu a iz brzih kontri ili prekida pokušati ugroziti njihov gol.
Sve u svemu možemo biti optimisti a u finalu ko god da dođe svejedno je..
Evo odmah da editujem malo, realna prognoza bla bla biće gusto i tako to.. Lično, ne bih se iznenadio kada bi u već prvoj utakmici riješili pitanje finaliste, sposobni smo sigurno za tako nešto..
Imam ja, samo jednom zapad i to prijateljska pred Kilmarnock bilo 100 tinjak ljudi pa pustili zapad.salle86 je napisao/la: ↑uto mar 21, 2017 9:31 pmTeška anketa fakat
Srce vuče na jug, društvo više naginje sjeveru pa tražimo kompromis
ono 3/4 utakmica je gledano sa sjevera...i to zapadnijeg
EDIT: nikad još na zapadu nisam bio, a na tekme idem od 96-e hhhh
jel se ima još neko pohvaliti takvom statistikom![]()