Prva sezona haveru,liga 16..dobio otkaz nakon 15-tog kola..x kuci protiv slavije, Vukotić mi zabranio prilaz Grbavici u krugu 2 kmMinjore je napisao/la:tm8782 je napisao/la:A liga 12delinjo je napisao/la:ja samo ne znam kako je uspio 14 zavrsiti...sve mi je jasno ali to nikako
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Javi se Sinanu i hraci po njemu koliko god si u stanju.Plava Porodica je napisao/la:Prva sezona haveru,liga 16..dobio otkaz nakon 15-tog kola..x kuci protiv slavije, Vukotić mi zabranio prilaz Grbavici u krugu 2 kmMinjore je napisao/la:tm8782 je napisao/la: A liga 12
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dogovoreno. Testirat cemo sa tvojom punicom, pa ako upali onda cu mu dati broj i moje.vrbanjusa je napisao/la:Ako ga vidis, reci mu nek prozove i moju punicustorm_raider je napisao/la:Hajde Mirso, sjedni jedan dan i okreni brojeve.Ide vikend, bice lijepo vrijeme, tamam za par poziva.
Vijolina:"neznam nija ja uzimam i zkamatom i bezkamate ali sve manje jer me dušmani najuriše a u ovom sd sve lopov do lopova i kakoje krenulo pocecemo jedni druge bunariti stalo sve a mi bili planiali u junu hotel završiti i nas cetvericu postaviti za direktore sve cetvericu moš mislit kako ceto radit sa cetvericom direktora"Ajzea je napisao/la:Neznam oko finansia bez Vijoline vijoliona jeli ovo zkamatom ili bezkamatom pita vrbinusa sforuma sta da od govorim
Jesu to i tebe probudili da ti javePlava Porodica je napisao/la:Smajić je novi trener FK Željezničar.Puno uspjeha i radosti da nam doneseš šefe.
Pristavi tu jos jednu dzezvu, eto mene da protabirimo za tog novog sefaPlava Porodica je napisao/la:Kafu pristavio, keks u kutiji, čokolada raspakovana, čekam boom.Naletite,pristavit ću još jednu džezvu.![]()
Pocetnicka greska.vrbanjusa je napisao/la:Napravih jutros veliku grešku i odoh da prelistam neke druge forume, koliko bolesti, mentalnih poremećaja, opšteg ludila vlada na tim mjestima. Mislim već je godinama tako, nigdje normalne rasprave, normalne zajebancije. Bože sačuvaj.
Držimo se ovog našeg foruma