taman na vrijeme,poslije toga kafica i lagano na posao.tm8782 je napisao/la: Kazu oko 3h ce objaviti
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk

taman na vrijeme,poslije toga kafica i lagano na posao.tm8782 je napisao/la: Kazu oko 3h ce objaviti
psihopata je napisao/la:taman na vrijeme,poslije toga kafica i lagano na posao.tm8782 je napisao/la: Kazu oko 3h ce objaviti
A ja mislio ne moze gore od Edisa, ali vidim da mozedelinjo je napisao/la:ja samo ne znam kako je uspio 14 zavrsiti...sve mi je jasno ali to nikako
Interno ce on to rijesitiOkolele je napisao/la:Ako treba ginuti prvi gine..tm8782 je napisao/la:Sigurno mu je bio propuh po lijevoj strani...delinjo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk![]()
Kamo srece da je i Edis imao tog covjeka u tunelu. Vjerujem da sad ne bi trazili trenera vec bi raspravljali ko su nam potencijalni protivnici u predkolu LP...ChWilla je napisao/la:jako, jako tegobna situacija, nebo i zemlja u poređenju sa današnjom. pisao sam to više puta.sergejevic je napisao/la:Gledam sad ovaj projekat 1921.tv i razgovor s Adzemom.
"Prije svega to je meni bila velika cast. Klub mi je ukazao povjerenje da mi prvi seniorski posao bude u najtrofejnijem klubu u drzavi."
Jos je covjek dobio bukvalno ekipu koju su napustili glavni igraci, morao je sklepati nesto od juniora i igraca koji do tada nisu mnogo igrali(Tomic, Stanic), imao je Seju Bucana i Vareu. Bog zna da li su i plate dobijali i covjek je bio pri vrhu. Apsolutno je opravdao povjerenje i niko mu nije mogao prigovoriti nista. Ogromna razlika izmedju njega i Edisa.
Nadam se da ce Adzem dobiti jos jednu sansu na klupi Zelje u boljim vremenima od onih iz prvog mandata.
i još bitna stvar, trener si a ne praviš ekipu, a drugi ti stoji u tunelu...
Objavio @super spisak na forum i sve se saznaloLeon_Professional je napisao/la:
Nije jos liga 12, ali opet lose je to. Vjerovatno nije dobio igrace sa famoznog spiska, Miske se igrao i doveo mu po svojoj zelji
a brate vidis da smo sablju malo cijenilivrbanjusa je napisao/la:A ja mislio ne moze gore od Edisa, ali vidim da mozedelinjo je napisao/la:ja samo ne znam kako je uspio 14 zavrsiti...sve mi je jasno ali to nikako, e cuj 14-ti
Jos mu Miske doveo dva igraca Seville bivseg reprezentativca i rasnog napadaca.vrbanjusa je napisao/la:A ja mislio ne moze gore od Edisa, ali vidim da mozedelinjo je napisao/la:ja samo ne znam kako je uspio 14 zavrsiti...sve mi je jasno ali to nikako, e cuj 14-ti
daj osposobi mi ovaj komp da igram menadjera nafurao sam se sad....ucini sta morasLeon_Professional je napisao/la:Nije jos liga 12, ali opet lose je to. Vjerovatno nije dobio igrace sa famoznog spiska, Miske se igrao i doveo mu po svojoj zeljitm8782 je napisao/la:A liga 12delinjo je napisao/la:ja samo ne znam kako je uspio 14 zavrsiti...sve mi je jasno ali to nikako
FKZ1921 je napisao/la:Kamo srece da je i Edis imao tog covjeka u tunelu. Vjerujem da sad ne bi trazili trenera vec bi raspravljali ko su nam potencijalni protivnici u predkolu LP...ChWilla je napisao/la:jako, jako tegobna situacija, nebo i zemlja u poređenju sa današnjom. pisao sam to više puta.sergejevic je napisao/la:Gledam sad ovaj projekat 1921.tv i razgovor s Adzemom.
"Prije svega to je meni bila velika cast. Klub mi je ukazao povjerenje da mi prvi seniorski posao bude u najtrofejnijem klubu u drzavi."
Jos je covjek dobio bukvalno ekipu koju su napustili glavni igraci, morao je sklepati nesto od juniora i igraca koji do tada nisu mnogo igrali(Tomic, Stanic), imao je Seju Bucana i Vareu. Bog zna da li su i plate dobijali i covjek je bio pri vrhu. Apsolutno je opravdao povjerenje i niko mu nije mogao prigovoriti nista. Ogromna razlika izmedju njega i Edisa.
Nadam se da ce Adzem dobiti jos jednu sansu na klupi Zelje u boljim vremenima od onih iz prvog mandata.
i još bitna stvar, trener si a ne praviš ekipu, a drugi ti stoji u tunelu...
ChWilla je napisao/la:ne znam šta bi vam rekao. ja ne vidim pametan razlog što možeš biti u tunelu a ne možeš na klupi...
Ponajvise zbog ovog demanta, ovim demantom smo ejakulirali po njima toliko da se sada, mislim, za glave drze sto su pokusali na onako bahat i gnusan nacin obmanuti javnost.dell21 je napisao/la:Šta bi mogli sljedeće smisliti grobari grbavice koldžo i ostali protiv uprave.
Ovaj zadnji pokusaj je samo ojačao poziciju uprave.
Trenutno u zizi ali i najbitnija stvar za dalhe korake. Da se ne ponavljam zasto pisao sam o tome, uglavnom dosta stvari zavisi od izbora trenera. Moze nam jako puno pomoci, a i odvesti nas u nezelhenom pravcu.pile87 je napisao/la:Imali smo pokusaj da.dovedemo renomiranog sd na zalost odbijeni smo. Koliko znam nije se odustalo od toga. Plan je napraviti i totalnu reorganizaciju omladinske skole i kompletanog sportskog segmenta.Neandertalac je napisao/la:Naravno kralju. Veliko pitanje zasto se ne dovede neko ko je kompetenn da obavlja funkciju SD. Ovako, oni su sve. Kupuju, dovode, provode, smjenjuju, svi krivi samo njima kada uputis kritiku da to nije dobro, ti si neprijatelj kluba. Meni ovaj dio nije nikako jasan.storm_raider je napisao/la:Polako ljudi, korak po korak. Istina je da sportski segment kaska, ali sa ovakvim temeljima kakvi se pokusavaju predstaviti i to ce doci na svoje.
Vjerujem da ces se @Neandertalac sloziti sa mnom. Svi bismo mi voljeli da smo u grupnim fazama Lige Sampiona svake godine, ali treba dosta jos krvi i znoja da se prospe. Pa evo pola istoka smo krenuli da napravimo, pa imamo opstrukcije. Sto od drzave, sto od NASEG Sportskog Drustva, sto od malog dijela NASIH navijaca. Idemo polako, korak po korak, pa ce to doci na svoje. Dogan nije Zeljo, i mi moramo da se oslobodimo individualistickog nacina razmisljanja. Pa ni Tito ne bi bio Tito, da je sam bio... Tim uspjeva samo, individualac je samo faktor. Samo cigla u temelju, krov, zidu. Polako, strpljenja. Ide to redom sve.., ali u ovoj drzavi imas kamen zavezan za nogu kada pokusas da potrcis. Idemo se toga prvo osloboditi.
Koliko god to ljudima cudno zvucalo, ovo sada je isto kao kada bi forumasi dovodili pojacanja, nista drugacije. A vidimo po pisanju na sta bi to licilo.
Imajuci u vidu da se zeli klub popuniti kvalitetnim strucnim osobljem sto se tice sportskog segmenta. Pocevski od sefa strucnog staba koji ce imati nadleznosti i nad omladinskim pogonom. Uglavnom kako god prvi korak je sef strucnog staba.