jako, jako tegobna situacija, nebo i zemlja u poređenju sa današnjom. pisao sam to više puta.sergejevic je napisao/la:Gledam sad ovaj projekat 1921.tv i razgovor s Adzemom.
"Prije svega to je meni bila velika cast. Klub mi je ukazao povjerenje da mi prvi seniorski posao bude u najtrofejnijem klubu u drzavi."
Jos je covjek dobio bukvalno ekipu koju su napustili glavni igraci, morao je sklepati nesto od juniora i igraca koji do tada nisu mnogo igrali(Tomic, Stanic), imao je Seju Bucana i Vareu. Bog zna da li su i plate dobijali i covjek je bio pri vrhu. Apsolutno je opravdao povjerenje i niko mu nije mogao prigovoriti nista. Ogromna razlika izmedju njega i Edisa.
Nadam se da ce Adzem dobiti jos jednu sansu na klupi Zelje u boljim vremenima od onih iz prvog mandata.
Ima li gdje opcija "poginut ćemo" ?Plava Porodica je napisao/la:Eh šta nam Zvezda počini,napravi rasulo na forumu među forumašima zbog rada/nerada omladinskog pogona.![]()
![]()
Nego kad smo se već dotakli FM-a..raja pomagajte živi bili.Po prvi put nakon Fm10 igram...na polusezoni 14. Završio,Vukotić me nabio s noge na nogu.Drina me kući potopila 1-4.
Počeo sam ponovo sa Željom,dajte mi par savjetaooko formacije,vođenja utakmice i tako.Iznerviram se vazda.Ko da sa Kozarom igram,a ne sa Željom..
Agresivan Team Talk, pojacaj malo treninge i sto vise prijateljskih tekmi da se uigra formacija.Plava Porodica je napisao/la:Eh šta nam Zvezda počini,napravi rasulo na forumu među forumašima zbog rada/nerada omladinskog pogona.![]()
![]()
Nego kad smo se već dotakli FM-a..raja pomagajte živi bili.Po prvi put nakon Fm10 igram...na polusezoni 14. Završio,Vukotić me nabio s noge na nogu.Drina me kući potopila 1-4.
Počeo sam ponovo sa Željom,dajte mi par savjetaooko formacije,vođenja utakmice i tako.Iznerviram se vazda.Ko da sa Kozarom igram,a ne sa Željom..
Haj na fb da ne smaram ljude ovdjePlava Porodica je napisao/la:Eh šta nam Zvezda počini,napravi rasulo na forumu među forumašima zbog rada/nerada omladinskog pogona.![]()
![]()
Tacno sam i zaboravio da je Amar tada bio u tunelu. Cini mi se jednu utakmicu(ako nije i derbi bio)nesto ga je i ruzio.ChWilla je napisao/la:jako, jako tegobna situacija, nebo i zemlja u poređenju sa današnjom. pisao sam to više puta.sergejevic je napisao/la:Gledam sad ovaj projekat 1921.tv i razgovor s Adzemom.
"Prije svega to je meni bila velika cast. Klub mi je ukazao povjerenje da mi prvi seniorski posao bude u najtrofejnijem klubu u drzavi."
Jos je covjek dobio bukvalno ekipu koju su napustili glavni igraci, morao je sklepati nesto od juniora i igraca koji do tada nisu mnogo igrali(Tomic, Stanic), imao je Seju Bucana i Vareu. Bog zna da li su i plate dobijali i covjek je bio pri vrhu. Apsolutno je opravdao povjerenje i niko mu nije mogao prigovoriti nista. Ogromna razlika izmedju njega i Edisa.
Nadam se da ce Adzem dobiti jos jednu sansu na klupi Zelje u boljim vremenima od onih iz prvog mandata.
i još bitna stvar, trener si a ne praviš ekipu, a drugi ti stoji u tunelu...
svima pomognes samo meni neLeon_Professional je napisao/la:Agresivan Team Talk, pojacaj malo treninge i sto vise prijateljskih tekmi da se uigra formacija.Plava Porodica je napisao/la:Eh šta nam Zvezda počini,napravi rasulo na forumu među forumašima zbog rada/nerada omladinskog pogona.![]()
![]()
http://fmpreporuke.blogspot.ba/2015/01/ ... eziku.html" target="_blank Tu imas Team Instrukcije na nasem, pa moze pomoci.
http://fmpreporuke.blogspot.ba/2016/03/ ... tions.html" target="_blank Ovdje je Player Inst.
Ako sta jos treba, javi se, mozda mognem pomoci.
Delinjo brate, ne znam sto kod tebe nece. Mogu ti dat link FM ali nisu uradjeni ovi zimski transferi, valja ti se patiti sa Kokotom i Livajomdelinjo je napisao/la:
svima pomognes samo meni ne![]()
[video]https://www.youtube.com/watch?v=Me07d7ZCQoQ[/video]sergejevic je napisao/la:Tacno sam i zaboravio da je Amar tada bio u tunelu. Cini mi se jednu utakmicu(ako nije i derbi bio)nesto ga je i ruzio.ChWilla je napisao/la:jako, jako tegobna situacija, nebo i zemlja u poređenju sa današnjom. pisao sam to više puta.sergejevic je napisao/la:Gledam sad ovaj projekat 1921.tv i razgovor s Adzemom.
i još bitna stvar, trener si a ne praviš ekipu, a drugi ti stoji u tunelu...![]()
Stvarno kad se povuce paralela ono vrijeme je bilo izuzetno tesko, Nedo u napadu, Enis na stoperu, Varea i Bucan kao glavni igraci, Eldar i Tomic u Vezi, mozda i najslabija ekipa Zelje. Da nije povukao Bajica, Amira, Memiju, pa i Dadu ko zna gdje bi zavrsili.
Ja sam i tada bio protiv smjene Adzema i smatrao sam da je zasluzio da nastavi voditi ekipu, ali je nesto bilo za licencu.
Nadam se da postoji mogucnost da se mozda on priljuci novom strucnom stabu. Pokazao je sta znaci biti pravi Zeljin vojnik, ne samo na jeziku(neko je rekao da se ne smije vise spominjati ta fraza, ali moram).
Ma jest klinac..Oni samo polete da objave nesta kad neko blati o nama a kad ide nesta u nasu korist jok..Eto jutros su jedva docekali da postave kako Mulalic rezi na sve strane..A onaj clanak sto su spanske novine pricale o nama stavili u rubriku zanimljivosti da niko ne zna o tome..dell21 je napisao/la:Jel bilo na acinom portalu ovaj demnat iz kluba ili moramo to platiti da postavi ?
sta nas vise ka*atestorm_raider je napisao/la:Bice veselo, bice veselo.
storm_raider je napisao/la:Bice veselo, bice veselo.