Je li ova cifra sa kamatom od 7% ili bez kamate?Ajzea je napisao/la:Pitanje za 1.000.000KM, zasto navijaci ne traze ostavku gospodina Mirsada Siljka:
a) 'Nako
b) Zuto
c) Vratite nam pejdzeve
d) Zbog zato
Daj onu svjetliju plavu kao na dresu ako ti nije zahmetli.Hadzijalagic je napisao/la:Grbavica je napisao/la:Prefarbajte logo u plavo da ga na avatar stavim odmah![]()
Obogatio se na osnovu ove kamate. Od ovih 4500KM je izgradio, a zatim i otvorio Megamix, napravio vilu na Poljinama, kupio par spratova Avaza, unucima i sinu na racun prebacio polovinu iznosa, zeni dao dio i dio ostavio za stare dane.smurf_ je napisao/la:Zahvaljujuci kamati 7% Miske finansiski dobro stoji
Sve mu halalim,samo kako je mogao Sprecu poslati u penziju,covijek u najboljim godinama !!storm_raider je napisao/la:Siljak nazvao Cak Norisa na telefon i ovaj zavrsio na intenzivnoj...
storm_raider je napisao/la:Siljak nazvao Cak Norisa na telefon i ovaj zavrsio na intenzivnoj...
1.da li su konkurenti tad bili ko sad u par deka sa nama, neki i dosta finansijski jači...Neandertalac je napisao/la:Samo cu reci da je Amar sa duplo jeftinijom ekipom harao ligom. A sa troduplo jeftinijom je osvojio u godini povratka.tm8782 je napisao/la:Samo cu reci da su neki prethodnici dovodili ovakve igrace skuplji bi bili za duplo, a i na ruke bi se dalo pofina svota. A Boga mi neki ne bi mogli ni doci ni do Stevanovica i Zahirovica.
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
A mozda igraci i pristanu na smanjwnje prihoda, ko zna. Jedno je sigurno, ko god bude novi trener, naici ce na nezadovoljstvo u svlacionici.
Hadzijalagic je napisao/la:Posalji mi uzorak boje u pp![]()
Eto cisto da se ne zaboravi ovo i sa svakom novom stranom postavljati ovu sliku. Neka ljudi vide ocit primjer naseg "istrazivackog" novinarstva. Inace, ovo je novinarsko lihvarenje, kada se vec taj termin koristi.tm8782 je napisao/la:Bravo saleme, vidi se ko je sve upratio.salemprolic je napisao/la:
Muftić, Mustafić, navijač, direktor...mene sinoć poslije ovog priloga i divnog nastupa vrlog nam instrumentalca nekoliko simpatizera zove, pitaju ljudi gdje i kad se mogu učlaniti u klub, koliko je dres, godišnja. Bravo ljudi iz FTV-a, što više Violine na tvu da nam blati klub, armiju ćemo napraviti.
Boga mi bilo je janjetine ovih dana, samo sit covjek ovo vidi