Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hadzijalagic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 25, 2016 7:44 pm

Upravo svaka cast na reakciji.. Nadam se da ce se od ftv-a zahtijevati demantij a da cete Violinu tuziti za klevetu :palacgore: Samo tako se sa bagrom moze.. Oni nas kamenom, mi njih kamenolomom pa neka qrcu sviraju..

Ove igrace sto su primili 8 komada od zvezde po povratku u Sarajevo otjerati s noge na nogu.. Nek idu manekencici u akademiju.. Na onakve levate se ne isplati ulagati..

@DANAN Ma ko im yebe mater.. Bog me ubio ako onaj debil nije violina i pise sa nekoliko nikova.. Naloge mu je vjerovatno kreirao admin jer je violina nepismen da bi ih sam kreirao.. Jos jednom neka se napuse qrca jer znam da vise ovdje..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sri maj 25, 2016 7:47 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri maj 25, 2016 7:44 pm

Sto se tice tekme protiv Zvezde, odlicno je dosla, da se vidi gdje smo. Najavljene su promjene i u omladinskom pogonu, sto me je posebno radovalo, bit ce tu izgleda skauta, trebat ce nam definitivno bolji treneri, s modernim vizijama. Peti put ja mislim spominjem, ali Visca je doveden za 15 hiljada maraka. Eno 2-3 igraca Zvezde su iz okoline Bijeljine. Puna je Bosna dobrih talenata. Trnovit je i tezak put za uspostavljanje jake i respektabilne skole fudbala. Prvo sta se treba uraditi je da zagospodarimo nasom ligom i da svako dijete, od najmanjih nogu pa do onih starijih, da je svakome zelja da igra u Zelji sve mladje selekcije. Zvezda ima strasne uslove i strasna ulaganja, kako im igraci trce, jaci u duelu, puni volje, trener ih bodri 90 minuta, koriguje svaku gresku, ja naseg cuo nisam ako mi vjerujete. Nadam se da je golman okej, bas me prepalo kad je pao. Uglavnom, kao i u klubu, svega je bilo i u omladinskoj skoli. De poguraj moje diejte, jest da ima dvije lijeve, ali evo tebi milja, nek igra on u prvoj, bilo je takvih slucajeva milion.
Nezadovoljni su mnogi sportskim segmentom. Slazem se, treba nam sportski menadzer i neka tu dodje Stanic ako moze, pa moze i Barbarez ili neko treci, jer nam to treba. Ne sumnjam da ce i to vremenom doci. Mulalic je pretjerao u intervjuu, pretjeruje i ponasa se kao dijete malo.
Svaka cast upravi sto su jos jednom izasli u javnost s demantom, ja bi im spucao tuzbu definitivno. Ako bude bilo potrebno, ja sam za jedan protestni mars, par hiljada navijaca, da se da jasna podrska upravi, ako slucajno ovo ode predaleko. Mada, Miske, Siljak i ostali se cvrsto drze i maksimalno su profesionalni, ovi se ponasaju kao pravi papci, sto i jesu. Pocevsi od opstine, SD-a i 'drage' nam FTV i nepismenih novinara i ostalih kvaziportala. Problem je sto postoji masa simpatizera koja mozda nije upucena u sve ovo i neko moze i povjerovati, ali koliko vidim, taj broj nije uopste velik niti ima tendenciju da bude. Svi su uz Zelju. Pa jbt, vidis da se pocinje graditi istok, svaki navijac Zeljeznicara se osjeca najsretnije na svijetu.
Sto se tice sportskog dijela, vec se par puta naglasavalo da se dovode igraci u dogovoru sa strucnim stabom. Eto, Lendric je bio izuzetak, i je li fula? Ako neko kaze da jeste, ima cipelom da ga gadjam :D . Prizeljkujem Stanica da popuni tu rupu, ima sigurno poznanstava mnogo i voli Zeljeznicar, ne znam da li je to uopste realno, ali bilo bi pravo dobro. Prva polusezona nije uopste za pohvalu, ali stvari su tu jos u povoju bile, cupalo se na sve strane, licenca nam visila o koncu. Zato se sve popravilo u drugoj polusezoni, gdje su nevjerovatni igraci dovedeni. Pogrijesilo se sa trenerom i zato se sada ovoliko cekalo na izbor novog...mislim ceka se jos :D
Prizeljkujem Smajketa, imam pravo dobar osjecaj za njega. Imamo odlicnu ekipu i mozemo mnogo toga u sljedecoj sezoni koja ce biti uzasno zanimljiva. Samo neka se gradi sistem, i razumijem da svi imamo razlicita misljenja, ali ne volim kada neko pocne pljuvat i rafalat paljbu, ruzno je, moze se to iznijeti na fin nacin. Ovo je prvi put od kada ja znam za sebe, u zadnjih 10 godina koliko pratim Zelju, da mogu vidjeti da se ozbiljno radi u klubu u svim segmentima i da se pravi jedna ozbiljna sportska prica, klub koji ce da hara ovom ligom :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Grbavica
Kontakt:

sri maj 25, 2016 7:47 pm

MIX MIX MEGAMIX :ganja:
slika
Ko nas je kleo, nije dangubio.

DR.HOUSE
Kontakt:

sri maj 25, 2016 7:49 pm

Grbavica je napisao/la:MIX MIX MEGAMIX :ganja:
slika
jos mu crven logo cc Miske ubaceni agent :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

storm_raider
Kontakt:

sri maj 25, 2016 7:50 pm

Crveni logo, uaaaa. Sada je sve jasnije. :rofl1: :rofl1:

@DANAN, na opusteno, to im jedino i ostaje... posljednji trzaji.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Grbavica
Kontakt:

sri maj 25, 2016 7:54 pm

Prefarbajte logo u plavo da ga na avatar stavim odmah :shisha:

Ajzea
Kontakt:

sri maj 25, 2016 7:55 pm

DANAN je napisao/la:Poslije nakoliko dana pljuvanja i ovi su na aparatima.....

slikaslika
@Samoplavi dobija nagradu Zlatni vapaj, za najbolji vapaj ocajnika super-teske kategorije. Na navedenim fotografijama imate priliku vidjeti sve elemente koji su upotpunili nebeski jauk, te koji jasno daju do znanja zasto je doticni bez premca u svojoj kategoriji.
Kakva emocija ! Eho ovog unutrasnjeg krika odjekuje vec neko vrijeme, molimo za jedan aplauz, zasluzio je.

irfo

sri maj 25, 2016 7:55 pm

Daj Admira Smajica da pokori ovu ligu :karanje:

diego1921
Kontakt:

sri maj 25, 2016 7:56 pm

Ma vi ste placenici,Miske vam daje genge..Zato ga vi ovdje branite !! :rofl: :rofl: :kafa:

Jaozinho22

sri maj 25, 2016 7:56 pm

Mislim da je Nikolić pričao kako se dovode igrači na onom predstavljanju Bekrića i Zolotića,pogledat ću kasnije dok nađem vremena.
Usput ne napadam tebe @Neandertalac nego diskutujemo a baš me interesuje kako si došao do informacija da se Miske igra FM-a :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Grbavica
Kontakt:

sri maj 25, 2016 7:58 pm

Violina je previše glup i nesposoban da bi pisao iza onog nicka. Ja mislim da iza tog nicka piše onaj Haračić sa ss.ba, jer mi se par puta desilo da nakon diskusije sa njim nestanu svi moji postovi i nakon toga ban naravno. Haračić 100%.

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 25, 2016 7:59 pm

Grbavica je napisao/la:Violina je previše glup i nesposoban da bi pisao iza onog nicka. Ja mislim da iza tog nicka piše onaj Haračić sa ss.ba, jer mi se par puta desilo da nakon diskusije sa njim nestanu svi moji postovi i nakon toga ban naravno. Haračić 100%.
Imam i ja takvo saznanje i za jos par njih.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

ChWilla
Kontakt:

sri maj 25, 2016 7:59 pm

kakav violina, nije ni ono prepismeno, ali za violinine SMSove ti treba egzorcist ili hodža da ih dešifruje...
gradi željo boli te *****

vrbanjusa
Kontakt:

sri maj 25, 2016 8:00 pm

Napisao sam ja nedavno proceduru dovodjenja igraca. @ajzea me je citirao par puta pa ako mu nije zahmet nek ponovi citiranje.
21 10 4

Petrović Slavko

nikson
Kontakt:

sri maj 25, 2016 8:01 pm

Iskoristio bih priliku da ovog "samoplavi" nabijem na kitu - nije plava al moze proci...

Pisaj MISKE po sirotinji!!!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

diego1921
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:kakav violina, nije ni ono prepismeno, ali za violinine SMSove ti treba egzorcist ili hodža da ih dešifruje...
Al kad rece : Miske prevario rodjaka pa je zato sad promjenio prezime !! :mrgreen:

Kapiten
Kontakt:

vrbanjusa je napisao/la:Trenutna procedura za dovođenje igrača:
1. Trener kaže koja mu pozicija treba
2. Tim ljudi napravi spisak potencijalnih pojačanja
3. Pregledaju su karakteristike igrača
4. Pogledaju se utakmice (neke direktno a neke preko interneta)
5. Napravi se selekcija (npr 5 igrača)
6. Prezentuje se treneru
7. Trener odredi ko mu je interesantan (npr 3 igrača)
8. Kontaktiraju se menadžeri igrača putem "pisma namjere" sa rokovim i uslovima koje mi nudimo igraču
9. Menadžer i igrač se izjasne
10. Trener prihvati tog igrača
11. U slučaju pozitivnog odgovora od igrača potpisuje se ugovor. Igračima i menadžerima se sugeriše da "pismo namjere" ponesu sa sobom na potpisivanje ugovora da mogu uporediti ponuđene uslove i uslove koji su u ugovoru.
12. Potpisuje se ugovor

Ovo je od oktobra/novembra na snazi i tako će ostati i u budućnosti. Ko će vršiti selekciju i traženje igrača je najmanje bitno. Bitno je da se niti jedan igrač ne može dovesti bez odobrenja trenera.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

irfo

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 25, 2016 8:02 pm

tm8782 je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Violina je previše glup i nesposoban da bi pisao iza onog nicka. Ja mislim da iza tog nicka piše onaj Haračić sa ss.ba, jer mi se par puta desilo da nakon diskusije sa njim nestanu svi moji postovi i nakon toga ban naravno. Haračić 100%.
Imam i ja takvo saznanje i za jos par njih.

Treba nabavit brojeve da ih nazove Siljak, da napravi invalide od njih :kafa:

logme
Kontakt:

sri maj 25, 2016 8:02 pm

tm8782 je napisao/la:Da ne bi puno raspredali o dovodjenju i prodaji igraca. Evo ovi sto igraju FM javno se nude da ih zamjeni ko god hoce od vas. Da ne bi gubili svoje vrijeme koje izdvajaju za te stvari. Svaki igrac koji je doveden(izuzev Lendrica njega je uprava dovela bez sagkasnosti SS) doveden je uz saglasnost SS. Evo skontajte se jedan dan i put prema Grbavici. Sve ce vam biti dokumentovano. Kao sto je i doticnom danas javno dokumentovano. Mozda nama treba jedan SD kao sto su i komsije imale. Ustvari pitanje je sta mi ustvari i zasluzujemo...

Džaba ti ovo pišeš, napisano je već 100 puta, ali neki jednostavno neće da prihvate. Šta god dobro da se uradi, oni napišu ono "ali".
Znam da ovdje ima i mlađe raje, što je i normalno. Ali ja pamtim Grbavicu i prije sjeverne tribine, sjećam se bagera tada. Na ovaj bager sam čekao 30 godina. Hoće li se ovi što im ništa nije jasno zapitati, ako ovoj Upravi dokurči sve, ako odu, hoćemo li na sljedeći bager opet čekati 30 godina.
I onda neandertalac nekome napiše da misli svojom glavom, da nije sve crno ili bijelo. Ako je ovo crno ili sivo, koje je boje ovo prije godinu-dvije.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri maj 25, 2016 8:04 pm

Grbavica je napisao/la:Prefarbajte logo u plavo da ga na avatar stavim odmah :shisha:
:mrgreen:
slika
slika
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sri maj 25, 2016 8:06 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava