Baš zaboravih to spomenuti u svom postu. Ne mogu da vjerujem da neko može biti toliko bolestan da bez ikakve potrebe baca jebene petarde, dok se klub na sve moguće načine bori da skupi novčana sredstva za gradnju našeg doma.
Polako naviknut ces se na nju i nauciti je,pjesma je nova pjevaju je Manijaci tek 10 godina.
Znas sta je najbolje? Kada znas da ce u izboru biti glasova za haman svakog fudbalera koji je nastupio.. To mi je daleko draze nego kada individua ima osamdeset glasova i potpuno pomete konkurenciju. Ja ne znam za koga da glasam, to je sladje neko kada kliknem na, primjera radi Lendrica (
Bravo! Realno, nije Stanic kapacitet kao Stojanovic.Valter je napisao/la: ↑sri mar 15, 2017 7:21 pmOvo je igra koja vraca raju na stadion. Odavno nisam ovako odcejfijo na Grbavici. Posjeta iznenadjujuce dobra. Nadam se lijepom danu u subotu i svako kome to obaveze dozvoljavaju nema nikakvog razloga da ne dodje na utakmicu.
Ova utakmica je pokazala koliko znaci kada imas korisnog igraca na lijevoj strani. Rasteretio je desnu stranu i vezni red jer je protivnik napokon morao i tu stranu pokusati zatvoriti, a ne mozes stici na sve. Neki pisu da je Stana izgledao bolje od Stojanovica, a taj utisak je samo zahvaljujuci Musi koji je danas bio pravo osvjezenje.