Ja ne navijam za Lendrica, ja navijam za Zeljeznicar. Cekaj, hoces reci da ti mislis da je mene Stevo prikljucio na aparate jer je postigao gol za ZELJEZNICAR? Ne shvatam.
Ja ne navijam za Lendrica, ja navijam za Zeljeznicar. Cekaj, hoces reci da ti mislis da je mene Stevo prikljucio na aparate jer je postigao gol za ZELJEZNICAR? Ne shvatam.
Ne izvlači se sad, kao slučajno ti na avataru IveAjzea je napisao/la: ↑sri mar 15, 2017 5:56 pmJa ne navijam za Lendrica, ja navijam za Zeljeznicar. Cekaj, hoces reci da ti mislis da je mene Stevo prikljucio na aparate jer je postigao gol za ZELJEZNICAR? Ne shvatam.
Naravno, nista cudno ako na avatar stavim najboljeg igraca kluba. Daj da mi dobijemo sve i jednu do kraja a da Lendric minute vise ne odigra. Gdje da potpisem?
Pregazeni jednostavno,kad mi igramo nebitan je protivnikdelinjo je napisao/la: ↑sri mar 15, 2017 6:09 pmkao neko ko je medju najvecim pljuvacima kako me prozvase kada igramo lose duzan sam napisati ovaj post .....FANTASTICNO FANTASTICNO FANTASTICNO I FANTTASTICNO !!!!
ne pamtim kada sam sa Grbavice otisao ovako zadovoljan kao danas .....sve je fukcionisalooo ...odusevljen sam jednostavno sam uzivao danas ..... ovo je ZELJO i ovo je pokazatelj kako treba najveci klub u drzavi igrati .....protivnik se danas na Grbavici nista nije pitao !!!
Siniša, Stana i Uglješa. To je to ja mislim.