Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

za_zivot_cijeli
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 25, 2016 6:57 pm

"...Iz svega naprijed navedenog jasno je da su neutemeljene tvrdnje o “nevalidnim i lihvarskim ugovorima”, te će Klub u svakom slučaju poduzeti i ostale zakonom dozvoljene aktivnosti kako bi se spriječilo nanošenje štete kroz neobjektivno i lažno informisanje javnosti."

nadam se da ovo znaci podizanje tuzbi protiv Violine i FTV.

:palacgore:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Neandertalac

sri maj 25, 2016 6:58 pm

storm_raider je napisao/la:Polako ljudi, korak po korak. Istina je da sportski segment kaska, ali sa ovakvim temeljima kakvi se pokusavaju predstaviti i to ce doci na svoje.
Vjerujem da ces se @Neandertalac sloziti sa mnom. Svi bismo mi voljeli da smo u grupnim fazama Lige Sampiona svake godine, ali treba dosta jos krvi i znoja da se prospe. Pa evo pola istoka smo krenuli da napravimo, pa imamo opstrukcije. Sto od drzave, sto od NASEG Sportskog Drustva, sto od malog dijela NASIH navijaca. Idemo polako, korak po korak, pa ce to doci na svoje. Dogan nije Zeljo, i mi moramo da se oslobodimo individualistickog nacina razmisljanja. Pa ni Tito ne bi bio Tito, da je sam bio... Tim uspjeva samo, individualac je samo faktor. Samo cigla u temelju, krov, zidu. Polako, strpljenja. Ide to redom sve.., ali u ovoj drzavi imas kamen zavezan za nogu kada pokusas da potrcis. Idemo se toga prvo osloboditi.
Naravno kralju. Veliko pitanje zasto se ne dovede neko ko je kompetenn da obavlja funkciju SD. Ovako, oni su sve. Kupuju, dovode, provode, smjenjuju, svi krivi samo njima kada uputis kritiku da to nije dobro, ti si neprijatelj kluba. Meni ovaj dio nije nikako jasan.
Koliko god to ljudima cudno zvucalo, ovo sada je isto kao kada bi forumasi dovodili pojacanja, nista drugacije. A vidimo po pisanju na sta bi to licilo.
Željeznicar za život cijeli!

Velahalve
Kontakt:

sri maj 25, 2016 6:59 pm

GRANDE MISIMOVIĆ!!!!!!

baxuz87
Kontakt:

sri maj 25, 2016 7:00 pm

:)
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri maj 25, 2016 7:00 pm

Hurmasica je napisao/la:Evo npr. uzmimo generaciju koja je 1995. godište. Tu generaciju je promatrao taj famozni i nadaleko poznati Dogan (nemam ništa protiv čovjeka samo mi smiješno kako se priča k'o da je direktor omladinske škole Barcelone u najmanju ruku). Od te generacije imamo Vecu i Dadu. Od ostalih koje znam da su bili u našem pogonu su Ćeman, Hasković, Hadžović, Salčin, Rikalo... Napravi li neko karijeru od njih? Naravno da nije, potrefila se takva generacija gdje su se mogla izvući 2 igrača i to je to. Nama svakako treba reorganizacija oml. pogona i vjerujem da tome teže i ljudi u upravi ali bezveze je sada omalovažavati uspjeh ostalih generacija, dizati u nebesa jednu osobu, kada će se uvijek dešavati da jedna generacija jednostavno zakaže. Mi kad kritikujemo i kad hvalimo idemo iz krajnosti u krajnost. Ne valja to..
Treba pogledati generaciju 95 u cijeloj državi. Tu sigurno ima perspektivnih igrača, a ne samo naša dvojica koju spominješ. Fol je u tome što je trebalo dovesti sa strane koja valjaju pa da onda imamo još dvojicu. U tom smislu moramo nešto napraviti. Nije više nikakva vijest da se u podosta klubova u gradu sa djecom bolje radi nego u Želji. Mali mi trenira pa malo pratim. Čak je možda za djecu bolje da treniraju u takvim klubovima jer se više pažnje pridaje djeci, a i manji je pritisak. Međutim, treba pratiti tu djecu i pravovremeno reagovati.

Drugo neko spomenu da se neka generacija nije potrefila. Nema tu šta se trefi, nije bingo već ima da sa strane dovedeš sve što ti fali, a ne da čekamo tref.
I još nešto nagledo sam se djece, prateći svog malog, koja jedva hodaju, a o dvije lijeve da ne govorim. U moje vrijeme bi to Lujo poslo kući nakon 5 minuta, a danas takva djeca treniraju i troše resurse (trenere, termine, smetaju drugoj djeci itd.) jer im roditelji plaćaju petobu i to je suština svega. Opet s druge strane kad vidiš koliko su ta djeca stetna što treniraju, pomisliš neka ih.

storm_raider
Kontakt:

sri maj 25, 2016 7:02 pm

Neandertalac je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Polako ljudi, korak po korak. Istina je da sportski segment kaska, ali sa ovakvim temeljima kakvi se pokusavaju predstaviti i to ce doci na svoje.
Vjerujem da ces se @Neandertalac sloziti sa mnom. Svi bismo mi voljeli da smo u grupnim fazama Lige Sampiona svake godine, ali treba dosta jos krvi i znoja da se prospe. Pa evo pola istoka smo krenuli da napravimo, pa imamo opstrukcije. Sto od drzave, sto od NASEG Sportskog Drustva, sto od malog dijela NASIH navijaca. Idemo polako, korak po korak, pa ce to doci na svoje. Dogan nije Zeljo, i mi moramo da se oslobodimo individualistickog nacina razmisljanja. Pa ni Tito ne bi bio Tito, da je sam bio... Tim uspjeva samo, individualac je samo faktor. Samo cigla u temelju, krov, zidu. Polako, strpljenja. Ide to redom sve.., ali u ovoj drzavi imas kamen zavezan za nogu kada pokusas da potrcis. Idemo se toga prvo osloboditi.
Naravno kralju. Veliko pitanje zasto se ne dovede neko ko je kompetenn da obavlja funkciju SD. Ovako, oni su sve. Kupuju, dovode, provode, smjenjuju, svi krivi samo njima kada uputis kritiku da to nije dobro, ti si neprijatelj kluba. Meni ovaj dio nije nikako jasan.
Koliko god to ljudima cudno zvucalo, ovo sada je isto kao kada bi forumasi dovodili pojacanja, nista drugacije. A vidimo po pisanju na sta bi to licilo.
Radi se na tome i to veoma aktivno. Nego su veoma oprezni, a i sva moguca pojacanja su zaustavljenaj dok ne dodje novi sef strucnog staba. To je sada prioritet. On ce dovesti sa sobom svoje ljude kao pomocnike. Sljedeci je sportski direktor. Polako, samo strpljenja. Ja vjerujem u ovu ekipu, a mi ih moramo podrzati najvise. Vidis kako su krenuli sa napadima...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

DR.HOUSE
Kontakt:

sri maj 25, 2016 7:03 pm

covjek dobije 4434km da klubu 4500 km :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Mix Mix Diskerud :lol: :lol: :lol: sala Megamix :karanje: :karanje: :karanje: :karanje:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 25, 2016 7:07 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Evo npr. uzmimo generaciju koja je 1995. godište. Tu generaciju je promatrao taj famozni i nadaleko poznati Dogan (nemam ništa protiv čovjeka samo mi smiješno kako se priča k'o da je direktor omladinske škole Barcelone u najmanju ruku). Od te generacije imamo Vecu i Dadu. Od ostalih koje znam da su bili u našem pogonu su Ćeman, Hasković, Hadžović, Salčin, Rikalo... Napravi li neko karijeru od njih? Naravno da nije, potrefila se takva generacija gdje su se mogla izvući 2 igrača i to je to. Nama svakako treba reorganizacija oml. pogona i vjerujem da tome teže i ljudi u upravi ali bezveze je sada omalovažavati uspjeh ostalih generacija, dizati u nebesa jednu osobu, kada će se uvijek dešavati da jedna generacija jednostavno zakaže. Mi kad kritikujemo i kad hvalimo idemo iz krajnosti u krajnost. Ne valja to..
Treba pogledati generaciju 95 u cijeloj državi. Tu sigurno ima perspektivnih igrača, a ne samo naša dvojica koju spominješ. Fol je u tome što je trebalo dovesti sa strane koja valjaju pa da onda imamo još dvojicu. U tom smislu moramo nešto napraviti. Nije više nikakva vijest da se u podosta klubova u gradu sa djecom bolje radi nego u Želji. Mali mi trenira pa malo pratim. Čak je možda za djecu bolje da treniraju u takvim klubovima jer se više pažnje pridaje djeci, a i manji je pritisak. Međutim, treba pratiti tu djecu i pravovremeno reagovati.

Drugo neko spomenu da se neka generacija nije potrefila. Nema tu šta se trefi, nije bingo već ima da sa strane dovedeš sve što ti fali, a ne da čekamo tref.
I još nešto nagledo sam se djece, prateći svog malog, koja jedva hodaju, a o dvije lijeve da ne govorim. U moje vrijeme bi to Lujo poslo kući nakon 5 minuta, a danas takva djeca treniraju i troše resurse (trenere, termine, smetaju drugoj djeci itd.) jer im roditelji plaćaju petobu i to je suština svega. Opet s druge strane kad vidiš koliko su ta djeca stetna što treniraju, pomisliš neka ih.
E tu dolazimo do skautinga i svega. Shvatam te o čemu pričaš i dijelim mišljenje. Skauting moramo unaprijediti i poboljšati, Šerbo reče u onom intervjuu za 1921.ba da se na tome radi te da se angažuju ljudi za pojedine regije u BiH. Do sada su taj posao skauta obavljali sami treneri. Sabura.. :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Kapiten
Kontakt:

sri maj 25, 2016 7:16 pm

Jesu li zavrsili kandidati za šsš sa svojim prezentacijama pred radnom grupom za odabir šsš ?
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

rodrigo87
Kontakt:

sri maj 25, 2016 7:17 pm

Prskaj Miske !!!!

nookey
Kontakt:

sri maj 25, 2016 7:19 pm

AUUUUU PI$ANJA PO VIOLINI I FTV-u
TO TI JA PRICAM!!!
A NEK I EDIS MALO SKRATI JEZIK!!!

Elegant
Kontakt:

sri maj 25, 2016 7:20 pm

Treba levatima uzeti pare !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

delinjo
Kontakt:

sri maj 25, 2016 7:21 pm

Kapiten je napisao/la:Jesu li zavrsili kandidati za šsš sa svojim prezentacijama pred radnom grupom za odabir šsš ?
Ima jos Larson da odradi prezentaciju :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

storm_raider
Kontakt:

sri maj 25, 2016 7:23 pm

Kapiten je napisao/la:Jesu li zavrsili kandidati za šsš sa svojim prezentacijama pred radnom grupom za odabir šsš ?
Jesu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

dell21
Kontakt:

sri maj 25, 2016 7:24 pm

Treba organizovati kakvu utakmicu povodom zavrsetka radova na stadionu pozvati novinare sponzore navijače nek se stoka poubija od muke.
Koldžo lopove.
Zadnja izmjena: dell21, dana/u sri maj 25, 2016 7:24 pm, ukupno mijenjano 1 put.

sofronije
Kontakt:

sri maj 25, 2016 7:24 pm

Poslije sinocnje hajke ponovo sam pogledao ovaj video i ovdje nasa cesta pitanja ,sta, kako, ima odgovora u ovom videu. I ovo sad sto su objavili ovaj dug tj pozajmica ima ovdje . Ko nije gledao nek pogleda.
[video]https://youtu.be/cPKMMGNQCTk?t=7m14s[/video]
Zadnja izmjena: sofronije, dana/u sri maj 25, 2016 7:27 pm, ukupno mijenjano 1 put.
:zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

sri maj 25, 2016 7:25 pm

delinjo je napisao/la:
Ima jos Larson da odradi prezentaciju :ganja:
[video]http://www.youtube.com/watch?v=KgwLygs3PBc[/video]

[video]http://www.youtube.com/watch?v=XjbX1R3Nz7o[/video]

Eto ih prezentacija, ako treba za još nekog igrača tu sam :D

tm8782
Kontakt:

sri maj 25, 2016 7:35 pm

Da ne bi puno raspredali o dovodjenju i prodaji igraca. Evo ovi sto igraju FM javno se nude da ih zamjeni ko god hoce od vas. Da ne bi gubili svoje vrijeme koje izdvajaju za te stvari. Svaki igrac koji je doveden(izuzev Lendrica njega je uprava dovela bez sagkasnosti SS) doveden je uz saglasnost SS. Evo skontajte se jedan dan i put prema Grbavici. Sve ce vam biti dokumentovano. Kao sto je i doticnom danas javno dokumentovano. Mozda nama treba jedan SD kao sto su i komsije imale. Ustvari pitanje je sta mi ustvari i zasluzujemo...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 25, 2016 7:40 pm

Neandertalac je napisao/la:
Imali smo pokusaj da.dovedemo renomiranog sd na zalost odbijeni smo. Koliko znam nije se odustalo od toga. Plan je napraviti i totalnu reorganizaciju omladinske skole i kompletanog sportskog segmenta.
Imajuci u vidu da se zeli klub popuniti kvalitetnim strucnim osobljem sto se tice sportskog segmenta. Pocevski od sefa strucnog staba koji ce imati nadleznosti i nad omladinskim pogonom. Uglavnom kako god prvi korak je sef strucnog staba.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Dzezvar
Kontakt:

sri maj 25, 2016 7:42 pm

Poslije nakoliko dana pljuvanja i ovi su na aparatima.....

slikaslika
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava