Možda se ovdje najbolje vidi
Istina je. Bice sve ovo nivelisano za Sjeverom, pogotovo one 2 pekare i Burek.
Koja tuga, a ono je najbolji poslovni prostor tacno ma sredini. Sjecam se da je bilo neke price da i kad je peodat neki od poslovnih prostora da nije zakonski uradjeno jer je u pitanju udruzenje gradjana i treba svasta nestoDolina je napisao/la:sigurno se žalili zakupci da im je promet opao sa ovim radovima što i jest vjerojatno, pa tražili da im spuste zakupninu. odatle i ovo saopštenje a čini mi se da je marsu prostor prodat... nekada... neko
Moguce je, ja sam cuo da su dosle.
Tu je izgubljeno minimalno 30.000 godisnje i tek sad vidimo sta bi tek bilo sa imovine kluba da se tako nastavilo. Ma morat ce sve poravnati to bez daljnjeg. Koliko bi prostora trebalo biti na istoku nekako po procjeni minimalno 15-tak
Prije 6-7 godina se pricalo da su 3 poslovna prostora u Sjevernoj tribini prodata ali da su se tada pojedini ljudi koji su sjedili u upravi i oni koji su se vrtili oko Zelje dobro oparili a da Zeljo od te prodaje nije imao koristi.Hoceli se ikada istina saznati oko tih mutnih radnji pitanje je.Mozda cak i ranije,nemogu se sad tacno sjetiti i znam da je to sve radjeno u tajnosti ali je procurilo nekad u javnost.I SD se spominjao kao da su to bili njihovi prostori...Ma ko ce ga znati šta su sve mutili,dobro smo uopšte opstali koliko se lopova u i oko Zelje bilo nakupilo i onda nekom cudo odkud onoliki otpor ovoj upravi.
Sta bi oko prenosa? Jeli su dozvolili?AsharaK je napisao/la:Zelimo da se ispita nasa nepriznata titula i prodani poslovni prostori!
Veliki gospodin. Njegove tekstove mogu čitati i intervjue slusat haman non stop. Koja mudrost i smirenost ono nidje nema.BabOsim je napisao/la: ↑sri mar 15, 2017 5:02 amhttp://arhiv.slobodnadalmacija.hr/nedje ... essing.htm