Rat je mir, sloboda je ropstvo, neznanje je moćGeorge Orwell je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 10:47 pmPozdrav svim navijačima Željezničara,
uglavnom, uz ovaj forum sam čim smo se prebacili sa gg.ba. Znači od samog početka pa brisanja onih silnih stranica pa do sad. Mogu reći da sam pročitao 80% stranica. Ubijam vrijeme do utakmica čitajući vaše postove. Hvala vam na tome. Nekad ću i ja šarnuti riječ/dvije.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Svaka častHurmasica je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 10:51 pmRat je mir, sloboda je ropstvo, neznanje je moćGeorge Orwell je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 10:47 pmPozdrav svim navijačima Željezničara,
uglavnom, uz ovaj forum sam čim smo se prebacili sa gg.ba. Znači od samog početka pa brisanja onih silnih stranica pa do sad. Mogu reći da sam pročitao 80% stranica. Ubijam vrijeme do utakmica čitajući vaše postove. Hvala vam na tome. Nekad ću i ja šarnuti riječ/dvije.
Mi smo Željini, Željo je naš!![]()
Pozdrav i tebi![]()
![]()
Ma tesko je ocekivati da Radnik puknemo 3 puta zaredom. Tesko je sad u ligi bilo koga dobiti 3 puta zaredom, pogotovo kad se to igra tekma za tekmom.
Loša kopija idemo daljeAjzea je napisao/la:Neka neka. Bice pozvan. Mozda i nece. Bice zanimljivo. Hmm.. Idu bolji dani.tm8782 je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 8:44 pmNevjerojatno!!! Piz.da mu materina. PuuuHurmasica je napisao/la:Najbolji strijelac prvenstva Ahmed Hasanović bez poziva u reprezentaciju
http://fkzeljeznicar.ba/prvi-strijelac- ... iju/24582/
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
posalji mi por na fb majke ti ne mogu da te nadjem ,a trebas mi nestoPlava Porodica je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 11:02 pmLagan je moderatorski posao. Samo jos dva puta resetuju anketu![]()
Sto dalje drustvo pobjegne od istine, vise ce je mrziti.George Orwell je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 10:54 pmSvaka častHurmasica je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 10:51 pmRat je mir, sloboda je ropstvo, neznanje je moćGeorge Orwell je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 10:47 pmPozdrav svim navijačima Željezničara,
Mi smo Željini, Željo je naš!![]()
Pozdrav i tebi![]()
![]()
Volim načitane ljude
![]()
Hvala drug![]()
Ah što volim što sam u ovom društvustorm_raider je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 11:07 pmSto dalje drustvo pobjegne od istine, vise ce je mrziti.
Dobrodosao!
Joj brate umro samPlava Porodica je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 11:28 pmZa Radnik: Veca-Sinisa-Boka-Bogi-Stana-Ugljesa-Markovic-Musa-Tuce-Miro-Lendra
Za Radnik: Veca-Sinisa-Boka-Kerla-Peterka-Ugljesa-Darko-Miro-Zeba-Zaka-Lendra
Za Radnik: Veca-Sinisa-Bogi-Kerla-Peterka-Jovan-Darko-Miro-Zeba-Zaka/Crnov-Lendra.