A brate svaka cast pa si iskopao tog igraca. Mada treba biti i realan.Brkoo je napisao/la: ↑ned mar 12, 2017 9:38 pm20 nastupa u ligi a on zabio 19 golova i 3 puta asistirao. Proglasen za najboljeg igraca druge lige. Impresivno djeluje na terenu. Bolji igrac skoro duplo od Dialibe a mozemo ga dovesti besplatno na ljeto da bude zamjena za Lendrica. Vec sad treba sa momkom pregovarati, mozda cak potpisati i predugovor, kaparisati ga na vrijeme treba prije ostalih klubova. Olimpija je iz Milana dovela jednog Nigerijca ako se ne varam za neku sicu, a prodali ga nakon 1-2 sezone za 5 miliona eura. Mi bi na ovom igracu mogli da zaradimo jako puno a uvjeren sam da bi prekucao i nasu ligu..
ubjedljivo najdiskutabilnija po meni - sa mladosti. ova u subotu - nimalo...Okolele je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 12:59 pmE tacno tako..Znaci svaka pobjeda je zasluzena..I da su igrac skoncentrisani u zavrsnici mogle su biti ubjedljivije..Promaseni penali,stative,precke,Lendrićeve situacije 1na1 sa golmanom..Cak i ovaj poraz od Sirokog je ne zasluzen jer su ih prvo poluvrijeme vile nosale da ne fasuju najmanje 2 gola..igla je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 12:38 pmMeni je važno da smo sve utakmice koje smo pobijedili pod Slavkom dobili zasluženo. Čak smo imali dosta i nesreće u njegovom periodu, krenuvši od Čelikovog penala u Zenici, nezasluženog poraza od Širokog i onih 1-1 na Grbavici sa Slobodom, gdje smo zaslužili 3 boda.
Kad se sve sabere mi odlicno igramo otkako je Slavko dosao samo sto nas jebe realizacija..
E nekad smo dali 113 golova u jednoj sezoni, to je bio fudbal kakav privlači ljude na tribine. Necemo ga tjerati ne moze on u isti koš sa onim sarlatanom Kostićem , ali ne moze ni sa Amarom , i ne mogu da vjerujem da ima navijača Želje koji su presretni ovakvim igrama i pobjedama od 1:0 nad nekim ekipama tipa Metalege, Mladost.vrbanjusa je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 12:42 pmJa mislim da je vakat da otjeramo Slavku, jbg ima većih stručnjaka ovdje na forumu. Oni bi to puno bolje odradili. Ništa ne radi taj Petrović, samo se slika i daje izjave, ne zna ni koje igrače ima na klupi pa uvjek iste ubacuje. Forsira svoje pulene, Lendrića, Zebu, Stevanovića a zapostavio je neke igračke veličine koje mu sjede na klupi. Slavko, Slavko...pazi šta radiš, forumski stručnjaci te prate! Ako ne počneš pobjeđivati sa po 5 golova razlike nemaš šta tražiti ovdje. Jbg jesi li ikad igrao menadžera, kad može na menadžeru može i u stvarnosti.
Kako nerealno razmišljanje i kakvo glupo poređenje.teatrale36 je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 1:20 pmE nekad smo dali 113 golova u jednoj sezoni, to je bio fudbal kakav privlači ljude na tribine. Necemo ga tjerati ne moze on u isti koš sa onim sarlatanom Kostićem , ali ne moze ni sa Amarom , i ne mogu da vjerujem da ima navijača Želje koji su presretni ovakvim igrama i pobjedama od 1:0 nad nekim ekipama tipa Metalege, Mladost.vrbanjusa je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 12:42 pmJa mislim da je vakat da otjeramo Slavku, jbg ima većih stručnjaka ovdje na forumu. Oni bi to puno bolje odradili. Ništa ne radi taj Petrović, samo se slika i daje izjave, ne zna ni koje igrače ima na klupi pa uvjek iste ubacuje. Forsira svoje pulene, Lendrića, Zebu, Stevanovića a zapostavio je neke igračke veličine koje mu sjede na klupi. Slavko, Slavko...pazi šta radiš, forumski stručnjaci te prate! Ako ne počneš pobjeđivati sa po 5 golova razlike nemaš šta tražiti ovdje. Jbg jesi li ikad igrao menadžera, kad može na menadžeru može i u stvarnosti.
Nadam se da ce biti bolje u srijedu.
Da se i ja pridruzim cestitkama za sjajan posao koji radite.Evo i jedno pitanje.Ima li sanse, nacina da zastitite svoje autorstvo.Vidim da je normalno da portali preuzmu vas izvjestaj a svi opet znamo da ti isti portale ne rade djaba nista.Tim prije sto i sam kazes da je sve na volonterskoj bazi.Naravno jedno je biti volonter a sasvim drugo donijetri ovako sjajne i profesionalno uradjene video radove.Produkcijski je to pa vrh s obzirom u kakvim uslovima radite1921.ba je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 12:32 pmZahvaljujemo.dimitrijevic je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 1:05 amPohvale za 1921 izvjestaj.Pratim veliku cetvorku I njihove izjestaje I jedino ste tu negdje sa Hajdukom,a od ostalih ste puno bolji.Veliki dobitak za klub jos kad se uzme u obzir koliko ste placeni,kako finkcionisete onda je ovo stvarno golemo. Jedva cekam srijedu,volio bih 1:1,Lendric 87 min za polufinale protiv Doboja kod Kaknja.![]()
Mi nismo uopćte plaćeni za ovo, sve radimo volonterski, druga stvar, Hajduk izvještaje sa svojih zvaničnih utakmica uzima od HNTV-a.
Nekad smo igrali polufinale Kupa UEFA, to je bio fudbal koji privlači ljude na tribine.teatrale36 je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 1:20 pmE nekad smo dali 113 golova u jednoj sezoni, to je bio fudbal kakav privlači ljude na tribine. Necemo ga tjerati ne moze on u isti koš sa onim sarlatanom Kostićem , ali ne moze ni sa Amarom , i ne mogu da vjerujem da ima navijača Želje koji su presretni ovakvim igrama i pobjedama od 1:0 nad nekim ekipama tipa Metalege, Mladost.vrbanjusa je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 12:42 pmJa mislim da je vakat da otjeramo Slavku, jbg ima većih stručnjaka ovdje na forumu. Oni bi to puno bolje odradili. Ništa ne radi taj Petrović, samo se slika i daje izjave, ne zna ni koje igrače ima na klupi pa uvjek iste ubacuje. Forsira svoje pulene, Lendrića, Zebu, Stevanovića a zapostavio je neke igračke veličine koje mu sjede na klupi. Slavko, Slavko...pazi šta radiš, forumski stručnjaci te prate! Ako ne počneš pobjeđivati sa po 5 golova razlike nemaš šta tražiti ovdje. Jbg jesi li ikad igrao menadžera, kad može na menadžeru može i u stvarnosti.
sloboda ce se pobrinuti da to ne bude takojovanmaksimovic je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 11:48 ammi cemo sa radnikom 3 utakmice zaredno odigrati kuci i to zvanicne utakmice... to se mislim jos nije desilo ni u jednoj ligi...![]()
Kakve su to utakmice i igracine bilevrbanjusa je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 1:28 pmNekad smo igrali polufinale Kupa UEFA, to je bio fudbal koji privlači ljude na tribine.teatrale36 je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 1:20 pmE nekad smo dali 113 golova u jednoj sezoni, to je bio fudbal kakav privlači ljude na tribine. Necemo ga tjerati ne moze on u isti koš sa onim sarlatanom Kostićem , ali ne moze ni sa Amarom , i ne mogu da vjerujem da ima navijača Želje koji su presretni ovakvim igrama i pobjedama od 1:0 nad nekim ekipama tipa Metalege, Mladost.vrbanjusa je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 12:42 pmJa mislim da je vakat da otjeramo Slavku, jbg ima većih stručnjaka ovdje na forumu. Oni bi to puno bolje odradili. Ništa ne radi taj Petrović, samo se slika i daje izjave, ne zna ni koje igrače ima na klupi pa uvjek iste ubacuje. Forsira svoje pulene, Lendrića, Zebu, Stevanovića a zapostavio je neke igračke veličine koje mu sjede na klupi. Slavko, Slavko...pazi šta radiš, forumski stručnjaci te prate! Ako ne počneš pobjeđivati sa po 5 golova razlike nemaš šta tražiti ovdje. Jbg jesi li ikad igrao menadžera, kad može na menadžeru može i u stvarnosti.
Da Bog da mi do kraja svaku pobjedili sa 1:0 uz ovakvu igru. Toliko.
ako bude tako da igramo 3 utakmice zaredom s njim na grbavici, onda slobodno igraci radnika mogu da iznajme hotel na 10 dana u sarajevu19adi21 je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 1:34 pmsloboda ce se pobrinuti da to ne bude takojovanmaksimovic je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 11:48 ammi cemo sa radnikom 3 utakmice zaredno odigrati kuci i to zvanicne utakmice... to se mislim jos nije desilo ni u jednoj ligi...![]()
![]()
Mora da se šališteatrale36 je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 1:20 pmE nekad smo dali 113 golova u jednoj sezoni, to je bio fudbal kakav privlači ljude na tribine. Necemo ga tjerati ne moze on u isti koš sa onim sarlatanom Kostićem , ali ne moze ni sa Amarom , i ne mogu da vjerujem da ima navijača Želje koji su presretni ovakvim igrama i pobjedama od 1:0 nad nekim ekipama tipa Metalege, Mladost.vrbanjusa je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 12:42 pmJa mislim da je vakat da otjeramo Slavku, jbg ima većih stručnjaka ovdje na forumu. Oni bi to puno bolje odradili. Ništa ne radi taj Petrović, samo se slika i daje izjave, ne zna ni koje igrače ima na klupi pa uvjek iste ubacuje. Forsira svoje pulene, Lendrića, Zebu, Stevanovića a zapostavio je neke igračke veličine koje mu sjede na klupi. Slavko, Slavko...pazi šta radiš, forumski stručnjaci te prate! Ako ne počneš pobjeđivati sa po 5 golova razlike nemaš šta tražiti ovdje. Jbg jesi li ikad igrao menadžera, kad može na menadžeru može i u stvarnosti.
Hvala.reks1 je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 1:25 pmDa se i ja pridruzim cestitkama za sjajan posao koji radite.Evo i jedno pitanje.Ima li sanse, nacina da zastitite svoje autorstvo.Vidim da je normalno da portali preuzmu vas izvjestaj a svi opet znamo da ti isti portale ne rade djaba nista.Tim prije sto i sam kazes da je sve na volonterskoj bazi.Naravno jedno je biti volonter a sasvim drugo donijetri ovako sjajne i profesionalno uradjene video radove.Produkcijski je to pa vrh s obzirom u kakvim uslovima radite
a sezonu prije taj isti djerzelez se prepirao sa velezom ko treba da predstavlja bih u intertoto kupuavlami97 je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 1:44 pmMora da se šališteatrale36 je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 1:20 pmE nekad smo dali 113 golova u jednoj sezoni, to je bio fudbal kakav privlači ljude na tribine. Necemo ga tjerati ne moze on u isti koš sa onim sarlatanom Kostićem , ali ne moze ni sa Amarom , i ne mogu da vjerujem da ima navijača Želje koji su presretni ovakvim igrama i pobjedama od 1:0 nad nekim ekipama tipa Metalege, Mladost.vrbanjusa je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 12:42 pmJa mislim da je vakat da otjeramo Slavku, jbg ima većih stručnjaka ovdje na forumu. Oni bi to puno bolje odradili. Ništa ne radi taj Petrović, samo se slika i daje izjave, ne zna ni koje igrače ima na klupi pa uvjek iste ubacuje. Forsira svoje pulene, Lendrića, Zebu, Stevanovića a zapostavio je neke igračke veličine koje mu sjede na klupi. Slavko, Slavko...pazi šta radiš, forumski stručnjaci te prate! Ako ne počneš pobjeđivati sa po 5 golova razlike nemaš šta tražiti ovdje. Jbg jesi li ikad igrao menadžera, kad može na menadžeru može i u stvarnosti.
Nadam se da ce biti bolje u srijedu.![]()
Liga sa 22 kluba u BIH i 42 odigrana susreta. Pogledaj samo bilans Đerzeleza. Liga bila smijašna![]()
21. Krajina 42 3 5 34 23:150 -127 14
22. Đer. Zenica 42 1 1 40 10:198 -188 4
Sve fol volonteri, a 'vamo se kupuje privatni helikopter1921.ba je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 1:44 pmHvala.reks1 je napisao/la: ↑pon mar 13, 2017 1:25 pmDa se i ja pridruzim cestitkama za sjajan posao koji radite.Evo i jedno pitanje.Ima li sanse, nacina da zastitite svoje autorstvo.Vidim da je normalno da portali preuzmu vas izvjestaj a svi opet znamo da ti isti portale ne rade djaba nista.Tim prije sto i sam kazes da je sve na volonterskoj bazi.Naravno jedno je biti volonter a sasvim drugo donijetri ovako sjajne i profesionalno uradjene video radove.Produkcijski je to pa vrh s obzirom u kakvim uslovima radite![]()
Sve dok materijal preuzimaju u izvornoj, originalnoj formi, da se ne prekrivaju naše oznake dozvoljeno je, tim bolje ako se još čuju sa nama... Većinom se krade materijal ali imamo ljude koji i to prate i šalju tužbe.