Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

diego1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 25, 2016 1:32 am

Virtu4L je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Delinjo odgovorno tvrdim da Neandretalac nikad nije imao finansijsku korist od nekog igraca ili od Zelje
E bgm ja jesam i to od Dženisa za kvotu 17 :karanje:
Aferim Majstore svaka ti dala.Da se hoce jos jednom ponoviti,pa nek preselimo svi ! :rofl:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet avg 25, 2016 1:34 am

visok datum...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet avg 25, 2016 1:35 am

Delinjo uz tebe je braca!
Željezničar ante portas !

w0st
Kontakt:

čet avg 25, 2016 1:36 am

"Ako zakasniš minut, nije dobro, također, ako kaže da trčiš 100 metara, bolje trči 101 nego 99, jer ćeš ponovo trčati tih 100 metara." Secerovic za Mrvicu :rofl1: :rofl1:

Leon_Professional
Kontakt:

čet avg 25, 2016 1:38 am

Ulozena zalba na izrecenu kaznu Delinju.. Hocemo smanjenje kazne

storm_raider
Kontakt:

čet avg 25, 2016 1:39 am

U paketu je sa Neandertalcem, zajedno sluze "kaznu" . Ima da bude ljubavi u Banovicima. :D
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet avg 25, 2016 1:40 am

Opozicija je ovo namjerno uradila :)
Željezničar ante portas !

Virtu4L

čet avg 25, 2016 1:46 am

#JeSuisDelinjo
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

diego1921
Kontakt:

čet avg 25, 2016 1:50 am

Izdrzi brate !!

Virtu4L

čet avg 25, 2016 1:57 am

aldine, jes' to ti
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Leon_Professional
Kontakt:

čet avg 25, 2016 1:59 am

Saljite je u Banovice nek pomiri Delinja i Neandertalca.. :rofl: :rofl: :rofl:

Brkoo
Kontakt:

čet avg 25, 2016 1:59 am

Eh ta nasa djeca. Kad malo objektivnije pogledate stvari vecina tih igraca je debelo ispod evropskog prosjeka, mislim na ove sad koji su u klubu. Kome i na koju foru cemo prodati Memiju, Beganovica, Kjosevskog? Jeste li gledali Dinamo, jeste li vidjeli sta su talenti u pravom smislu te rijeci? Svemirski brodovi za nasu djecu. Pa Rog moze tri utakmice odraditi odjednom, ne trebam ni pricati o Coricu i ostalim. Nisu bez razloga u notesima skauta najvecih svjetskih klubova.

Zasto je to tako? Ako posmatramo samo sa sportske strane da li neki Dinamov igrac smije pusiti nargilu i opijati se u toku sezone, smije li napraviti bilo kakvu glupost? Odgovor je ne smije. Za ovo je potrebna duza elaboracija pa cu to preskociti u ovom postu.

Nasim igracima je normalno raditi nenormalne stvari prvenstveno zbog naseg mentaliteta i onda ocekuju da ce postati dobri fudbaleri. Da bi dosao do vrha moras se odreci svega, biti maksimalno uporan i ici prema tom cilju, trenirati jako i pored treninga u klubu trenirati individualno, raditi maksimalno na sebi, zdravo i kvalitetno se hraniti, sav nas mahalski mentalitet baciti u kantu za smece i onda nakon odredjenog vremena ce ti se trud isplatiti jer se svaki rad isplati. Nasa djeca rade sve suprotno od ovoga i ocekuju rezultate. Ugledajte se na Riada Bajica, pogledajte kako npr. izvodi slobodnjake dobro, sati vjezbanja poslije treninga su se isplatili..

Najvaznija stvar u procesu edukacije mladih fudbalera su treneri u omladinskom pogonu. Iskren da budem odzvanjaju mi u glavi rijeci gospodina Misimovica kad kaze da je omladinskom pogonu potrebna totalna rekonstrukcija. Godinama unazad u klubu su se talozili treneri koji ne mogu najblaze receno nauciti omladinu osnovnim vrijednostima, uglavnom su se igraci odgajali na bazi mahalskih metoda, bez trunke profesionalizma, isto kao kad roditelji nemaju vremena za dijete zbog posla i onda to dijete odgoji ulica i ono nauci pogresne stvari i ne mozes od njega onda ocekivati nesto dobro. Ne trebam ni spominjati da su neki treneri uzimali i pare da bi neka djeca igrala. Djeca se od pionira do juniora moraju na pravilan put razvoja usmjeravati, tako cemo u buducnosti imati i dobre fudbalere i dobre ljude. Ako se preskoci stepenica u razvoju to dijete ce imati nedostatak u seniorskom fudbalu, nesto kao npr. sto Memija ne zna sutnuti loptu prema golu, kad suta suta mlako i to unutrasnjim dijelom stopala, u vecini slucajeva ce golman bez problema pokupiti takvu loptu...
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u čet avg 25, 2016 2:02 am, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:01 am

Brko brkane :pljesak: :palacgore:

Model1964

čet avg 25, 2016 2:10 am

Brkoo je napisao/la:Eh ta nasa djeca. Kad malo objektivnije pogledate stvari vecina tih igraca je debelo ispod evropskog prosjeka, mislim na ove sad koji su u klubu. Kome i na koju foru cemo prodati Memiju, Beganovica, Kjosevskog? Jeste li gledali Dinamo, jeste li vidjeli sta su talenti u pravom smislu te rijeci? Svemirski brodovi za nasu djecu. Pa Rog moze tri utakmice odraditi odjednom, ne trebam ni pricati o Coricu i ostalim. Nisu bez razloga u notesima skauta najvecih svjetskih klubova.

Zasto je to tako? Ako posmatramo samo sa hehe strane da li neki Dinamov igrac smije pusiti nargilu i opijati se u toku sezone, smije li napraviti bilo kakvu glupost? Odgovor je ne smije. Za ovo je potrebna duza elaboracija pa cu to preskociti u ovom postu.

Nasim igracima je normalno raditi nenormalne stvari prvenstveno zbog naseg mentaliteta i onda ocekuju da ce postati dobri fudbaleri. Da bi dosao do vrha moras se odreci svega, biti maksimalno uporan i ici prema tom cilju, trenirati jako i pored treninga u klubu trenirati individualno, raditi maksimalno na sebi, zdravo i kvalitetno se hraniti, sav nas mahalski mentalitet baciti u kantu za smece i onda nakon odredjenog vremena ce ti se trud isplatiti jer se svaki rad isplati. Nasa djeca rade sve suprotno od ovoga i ocekuju rezultate. Ugledajte se na Riada Bajica, pogledajte kako npr. izvodi slobodnjake dobro, sati vjezbanja poslije treninga su se isplatili..

Najvaznija stvar u procesu edukacije mladih fudbalera su treneri u omladinskom pogonu. Iskren da budem odzvanjaju mi u glavi rijeci gospodina Misimovica kad kaze da je omladinskom pogonu potrebna totalna rekonstrukcija. Godinama unazad u klubu su se talozili treneri koji ne mogu najblaze receno nauciti omladinu osnovnim vrijednostima, uglavnom su se igraci odgajali na bazi mahalskih metoda, bez trunke profesionalizma, isto kao kad roditelji nemaju vremena za dijete zbog posla i onda to dijete odgoji ulica i ono nauci pogresne stvari i ne mozes od njega onda ocekivati nesto dobro. Ne trebam ni spominjati da su neki treneri uzimali i pare da bi neka djeca igrala. Djeca se od pionira do juniora moraju na pravilan put razvoja usmjeravati, tako cemo u buducnosti imati i dobre fudbalere i dobre ljude. Ako se preskoci stepenica u razvoju to dijete ce imati nedostatak u seniorskom fudbalu, nesto kao npr. sto Memija ne zna sutnuti loptu prema golu, kad suta suta mlako i to unutrasnjim dijelom stopala, u vecini slucajeva ce golman bez problema pokupiti takvu loptu...
Omladinski pogon je kljuc uspjeha, slamka spasa. Ako njega ne postavimo na zdrave noge mi nikada necemo ništa napraviti. Proizvesti igrace koji ce donjeti sportski rezultat, pa ih prodati za puno vecu lovu to je sva mudrost. Samo kupovati može Abramovic mi ne. Bez 70% naših igraca u prvom timu mi smo osuđeni na propast i u ovim našim okvirima.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Jaozinho22

čet avg 25, 2016 2:12 am

Ova brkata čarolija nema tematiku za sehare ali sigurno zaslužuje da se tu nađe. :kafa:
Poyy Ya Banoviće po već ustaljenoj proceduri.! :lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Vrag

čet avg 25, 2016 2:21 am

Virtu4L je napisao/la:
delinjo je napisao/la:djaba Virtu mozes ih gurati koliko god hoces kad nema tolikog talenta...pa ne mozes me ubjediti da Memija ,Dzenis ili Mujagic mogu makar u drugom timu dinama igrati ono Dinamo B ili kako vec ....znaci nema sanse...slazem se da treba gurati mlade ali koji su stvarno talentovani...a ove klosare samo zbog godina gurati je van svake pameti..
Memija je bio odličan, svršavali smo na njega i onda je stao, mislim da je tu bila i neka povreda. Kako objašnjavaš da igrač igra bolje sa 18 godina nego sa 20? To znači da je neko napravio neku grešku sa njim, pedagozi, treneri, a na kraju i sam igrač. Zato sam gore napisao da je najveća razlika u ljudima koji rade sa tom djecom. To su nezgodne godine, kako Vrag gore nabroja igrače sa karakterom, što je prava rijetkost da neko u tim godinama ima odlučnost i karakter.

Memija bi nam sad bio glavni kapitalac da je neko uradio dobar posao sa njim.
Ni jedan igrac bez karaktera nije uspio. Karakter ti ne moze neko drugi usaditi to moras sam izgraditi.
Nitko s njima nije napravio gresku do oni sami. To su jednostavno takve osobe. KLOSARI
Ja ne pamtim pokvareniju generaciju. Znali su nas ispaliti, ali nikad levatiti. Nikad se nisu popisali na klub kao ovi.

Mi nemamo dijete kojem mozemo dati kapitensku traku. A znali smo ih imati po 4 u ekipi gdje ne bi pogrijesio da je bilo kome das. Mali Amir je div za njih.

I mi se pitamo zasto ne igraju...

Brkoo
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:30 am

Jaozinho22 je napisao/la:Ova brkata čarolija nema tematiku za sehare ali sigurno zaslužuje da se tu nađe. :kafa:
Poyy Ya Banoviće po već ustaljenoj proceduri.! :lol:
Ja sam ti ko onaj Leonardo DiCaprio, najvise se trudim da dobijem oskara, u mom slucaju da mi post ode u plavu seharu a nagradu redovno uzimaju drugi, a ja vjecito ostajem kratkih rukava :mrgreen: Ne bih se zacudio da me neko citira i da taj post zavrsi u sehari :rofl1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

cala
Kontakt:

čet avg 25, 2016 2:39 am

Ma necemo mi nikad izbacivati igrace o kakvim vi ovdje pricate. Mi smo tip naroda koji sjedi na kafi, nista ne radi i gleda uspjesne ljude a u sebi kontamo "**** on sve svoje, kako li je sve to uspio? Ma sigurno ga neko gurao, stela je to." i okrenemo glavu.
Isto to je u glavi nasih mladih fudbalera, sportasa opcenito, samo je njemu izgovor kako taj neko ima bolje uslove, ima ljude koje mu paze na sve a njegovo je samo da trci za loptom. Jest al u kurcu.
Jeben je ovaj seljacki mentalitet.

Plava Porodica
Kontakt:

čet avg 25, 2016 3:19 am

Maksuz selam za booonovice iz metropole :)

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

malta071
Kontakt:

čet avg 25, 2016 3:29 am

cala je napisao/la:Ma necemo mi nikad izbacivati igrace o kakvim vi ovdje pricate. Mi smo tip naroda koji sjedi na kafi, nista ne radi i gleda uspjesne ljude a u sebi kontamo "**** on sve svoje, kako li je sve to uspio? Ma sigurno ga neko gurao, stela je to." i okrenemo glavu.
Isto to je u glavi nasih mladih fudbalera, sportasa opcenito, samo je njemu izgovor kako taj neko ima bolje uslove, ima ljude koje mu paze na sve a njegovo je samo da trci za loptom. Jest al u kurcu.
Jeben je ovaj seljacki mentalitet.
Sto je najzalosnije izbacili smo jednog, al jos uvijek ne znamo recept...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava