Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ISB87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 23, 2016 7:14 pm

Ajde malo se opustite.Ne treba nam zurba nikako!
MIRZA RASCIC

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto avg 23, 2016 7:14 pm

Okolele je napisao/la:Ako je Musa taj famozni novi trener..Nije mi jasno kako to nasi razmisljaju..Dovodis trenera koji je prije pocetka sezone dobio otkaz u ekipi koja se svake godine bori za titulu,koja je ispala od ekipe sa Malte iz Evrope i nadas se da ce sa takvim CV-om nesta napraviti kod nas gdje ce ga zbog toga vec u startu svi uzeti na zub..
I škotski Hearts je ispao od te ekipe s Malte u narednoj rundi

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Plava Porodica
Kontakt:

uto avg 23, 2016 7:15 pm

Pa i skotski Hearts ima na klupi svog Slavena izgleda.

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Okolele
Kontakt:

uto avg 23, 2016 7:15 pm

ž'21 je napisao/la:A sta fali Slavenu? Koji su to njegovi nedostaci u odnosu na Petrovica? Koje su mu prednosti?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Nemam nista protiv njega ali mislim da u trenutnoj situaciji u kojoj smo mi nije dobro dovoditi trenera koji je nedavno dobio otkaz u klubu koji takodjer svake godine konkurent za visok plasman..Vec sad imas situaciji na forumu,na raznim stranicama gdje se spominje Musa u vezu sa nama da ga raja uzima na zub i omalovazava zbog nedavnih uspjeha/neuspjeha...Mislim da nije dobar izbor zbog cjelokupne situacije a ne zbog toga sto nije kvalitetan strucnjak..
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u uto avg 23, 2016 7:16 pm, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Bruda.TM
Kontakt:

uto avg 23, 2016 7:16 pm

cikazubo je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
shzna je napisao/la:Banovaše me jer sam im "uništio" temu. :kafa:
hahhahha a vidio sam da je nameracio papak da te banuje ....ali jesi malog amazona izmaltretirao svaka ti cast :rofl: :rofl:
Al covjek dobije ban sto par puta napise "SENAD MISIMOVIC", dok onaj umobolni lik "hrasno" svakodnevno par puta napise lazni hadzija a i dalje ima pravo da orgija po temi. Mislim da je sada sve jasno, aco i onaj admin drze temu sa par nickova, vjerovatno i onu fb stranicu neko od njih vodi, nisu dzaba 5-6 tekstova izbacili neki dan nakon Zrinjkog. Fuj..
I mene su juce kad sam pominjao Begana velikog trajni zaradio.
Kakva Kina i diktatura sta je Began tamo. Koji jad i bijednik.

Pozdrav za sijedog Morza :)
Just do it.
:zeljeznicar1:

Pyongyang 🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵

Veteran1965
Kontakt:

Charlie Sheen je napisao/la:Petrovic ima malo komplikovane zahtjeve koje nasi tesko mogu ispuniti tako da ocekujem Musu kao drugu opciju iako sam ja vise za Simu ali on izgleda nije u kombinacijama
Koji bi to mogli biti komplikovani zahtjevi koje Radnik može ispuniti a mi ne?
Upravo gledam na AS1 snimak Vitez-Radnik. Baš disciplinovano igraju i samo trka,trka,trka....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

voltron30
Kontakt:

Musa isp'o od amatera sa Malte, pa to je veći ''uspjeh'' od Adžema i Makedonaca, i nama takvog hoće za trenera. Bjež' ba, ovo se samo nervirat.

Morzhy
Kontakt:

uto avg 23, 2016 7:17 pm

Bruda.TM je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
hahhahha a vidio sam da je nameracio papak da te banuje ....ali jesi malog amazona izmaltretirao svaka ti cast :rofl: :rofl:
Al covjek dobije ban sto par puta napise "SENAD MISIMOVIC", dok onaj umobolni lik "hrasno" svakodnevno par puta napise lazni hadzija a i dalje ima pravo da orgija po temi. Mislim da je sada sve jasno, aco i onaj admin drze temu sa par nickova, vjerovatno i onu fb stranicu neko od njih vodi, nisu dzaba 5-6 tekstova izbacili neki dan nakon Zrinjkog. Fuj..
I mene su juce kad sam pominjao Begana velikog trajni zaradio.
Kakva Kina i diktatura sta je Began tamo. Koji jad i bijednik.

Pozdrav za sijedog Morza :)
Otpozdrav kume

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

gavran
Kontakt:

shzna je napisao/la:Asocijacija:

Zvonar crkve Notre Dame

to neka asocijacija :djavo:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

i ja bi najradije murinja ili osima da dodje u zelju... ali ako ogledamo objektivno situaciju, celo je najbolja opcija, ali vidjecemo sta ce s njim biti... odovicu se trebas 1000 puta izvinjavati da bi uopste pristao da dodje ikad vise kod nas... ko ostaje? po meni musa nije ni najbolje ni najlosije rjesenje...
100/94/37/34 - i to je to!

ž'21
Kontakt:

uto avg 23, 2016 7:18 pm

Okolele je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:A sta fali Slavenu? Koji su to njegovi nedostaci u odnosu na Petrovica? Koje su mu prednosti?

Nemam nista protiv njega ali mislim da u trenutnoj situaciji u kojoj smo mi nije dobro dovoditi trenera koji je nedavno dobio otkaz u klubu koji takodjer svake godine konkurent za visok plasman..Vec sad imas situaciji na forumu,na raznim stranicama gdje se spominje Musa u vezu sa nama da ga raja uzima na zub i omalovazava zbog nedavnih uspjeha/neuspjeha...Mislim da nije dobra izbor zbog cjelokupne situacije..
Nije ni dosao a vec je uzet na zub. Tipicno naše :D U Sirokom odavno nema para tako da njihov pad nije slucajan a potrefio se sa angazmanom Muse na klupi. Evo sada i Karacic ne biljezi najbolje rezultate je li to znaci da je los trener? Ne znaci naravno. Pustite covjeka da radi pa mu sudite na osnovu uspjeha odnosno neuspjeha jer to jedino odredjuje da li trener zna ili ne zna.

Plava Porodica
Kontakt:

uto avg 23, 2016 7:18 pm

Evo onaj na onoj grupi napisa da je vandredna sjednica u toku.
Mozda veceras nesto i saznamo.

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

gavran
Kontakt:

uto avg 23, 2016 7:19 pm

LARS1921 je napisao/la:http://www.transfermarkt.ba/bojan-prasn ... ainer/5261

cudo da njega nismo spomenuli

lahko prihajamo,dajte slovenca taman su igraci naucili jezik :r
Zadnja izmjena: gavran, dana/u uto avg 23, 2016 7:19 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

pile87
Kontakt:

uto avg 23, 2016 7:19 pm

Ako cemo iskreno meni se vise dopada fudbal koji preferira Musa nego Slavko, Musa igra napadacki a Slavko defanzivno. Slavko je neko ko bi manje pardona dao igracima. Uostalom nije ni bitno ko god dodje povalice ga igraci.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Veteran1965
Kontakt:

uto avg 23, 2016 7:20 pm

Imali smo trenera i pomoćnika koji nisu bili niti malo jeftini. Siguran sam niti jedan o kojim se trenutno priča (uključujući i Petrovića) nije niti blizu sa platom i donose uštedu u tom budgetu.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

roger_bannister4
Kontakt:

uto avg 23, 2016 7:21 pm

NIJE ZA SLAB STOMAK

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=57BE5E48" target="_blank
1921

ž'21
Kontakt:

uto avg 23, 2016 7:21 pm

pile87 je napisao/la:

Ako cemo iskreno meni se vise dopada fudbal koji preferira Musa nego Slavko, Musa igra napadacki a Slavko defanzivno. Slavko je neko ko bi manje pardona dao igracima. Uostalom nije ni bitno ko god dodje povalice ga igraci.
Tu se u potpunosti slazem s tobom. Musa igra za go vise a Slavko igra cvrsto u odbrani a u napadu koristi ono sto mu se pruzi. Dok god igrace ne otjeramo nema nama napretka. Trebaju nam u klubu biti oni koji hoce, žele i naravno mogu da rade i izvrsavaju trenerove zapovijedi a ne da ga miniraju raznim glupostima jer im se ne svidja kakvu frizuru ima trener ili jer im šiša nije bila dovoljno dobra.

LARSSON
Kontakt:

uto avg 23, 2016 7:23 pm

Slavko dođi, kupićemo ti novu štopericu

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto avg 23, 2016 7:24 pm

SLAVKO
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

sergejevic

uto avg 23, 2016 7:25 pm

Ma nije sad uopste bitno ko ce nama biti trener. Da to bude najbolji trener na svijetu nece nista napraviti dok se ne rijese neke stvari. Uzasna atmosfera oko kluba, navijaci jedni protiv drugih, trener koji je otisao dolazio pjan na trening da vrijedja igrace, pola stadiona prozivalo njega, a pola igrace. To su izuzetno teski uslovi za rad. Moze to biti Musa, Slavko, a i neko treci. Svima ce trebati odredjeno vrijeme da stvari postavi na svoje mjesto i uklopi sve. Onda je sve do nas, koliko imamo strpljenja i koliko smo spremni cekati neke pomake.
Opet je druga stvar sto svako dovodi igrace i svako ima neke svoje ideje i vizije, a to nista nije kvalitetno za klub. Sve se nazalost lomi na istom mjestu. Kako je Greda rekao za Odovica, on je htio njega, ali su drugi imali drugacije misljenje, pa je Oda smijenjen, a Greda otisao zbog toga. Situacija je i sada slicna.
Nadam se da cemo konacno napraviti dugorocan plan vracanja kluba na sami vrh tabele. To je jedino bitno. Kada je dobar sistem i vizija, kada smo svi zajedno u tome, najmanje je bitno ko ce biti trener. Ovako dok ih mijenjamo svako nekoliko mjeseci nema napretka sve i da Murinjo dodje. Tako je kako je. Svaki od njih ima prednosti i mane, a da bi neko rekao sta je nama potrebno mora se znati sta planiramo na duze staze. Ako je zelja da se odmah vratimo u vrh, mislim da je Slavko dobar covjek za to.
Ako ipak zelimo napraviti tim za buducnost, za mozda neki iskorak, da ubacimo neke mladje momke, da igramo lopte onda je Musa dobar izbor.
Kako god, najebali smo jer nece niko doci s carobnim stapicem i nece sve preko noci postati idealno.
Naoruzajmo se strpljenjem i tjeraj dalje.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava