I škotski Hearts je ispao od te ekipe s Malte u narednoj rundiOkolele je napisao/la:Ako je Musa taj famozni novi trener..Nije mi jasno kako to nasi razmisljaju..Dovodis trenera koji je prije pocetka sezone dobio otkaz u ekipi koja se svake godine bori za titulu,koja je ispala od ekipe sa Malte iz Evrope i nadas se da ce sa takvim CV-om nesta napraviti kod nas gdje ce ga zbog toga vec u startu svi uzeti na zub..
Nemam nista protiv njega ali mislim da u trenutnoj situaciji u kojoj smo mi nije dobro dovoditi trenera koji je nedavno dobio otkaz u klubu koji takodjer svake godine konkurent za visok plasman..Vec sad imas situaciji na forumu,na raznim stranicama gdje se spominje Musa u vezu sa nama da ga raja uzima na zub i omalovazava zbog nedavnih uspjeha/neuspjeha...Mislim da nije dobar izbor zbog cjelokupne situacije a ne zbog toga sto nije kvalitetan strucnjak..ž'21 je napisao/la:A sta fali Slavenu? Koji su to njegovi nedostaci u odnosu na Petrovica? Koje su mu prednosti?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
I mene su juce kad sam pominjao Begana velikog trajni zaradio.cikazubo je napisao/la:Al covjek dobije ban sto par puta napise "SENAD MISIMOVIC", dok onaj umobolni lik "hrasno" svakodnevno par puta napise lazni hadzija a i dalje ima pravo da orgija po temi. Mislim da je sada sve jasno, aco i onaj admin drze temu sa par nickova, vjerovatno i onu fb stranicu neko od njih vodi, nisu dzaba 5-6 tekstova izbacili neki dan nakon Zrinjkog. Fuj..delinjo je napisao/la:hahhahha a vidio sam da je nameracio papak da te banuje ....ali jesi malog amazona izmaltretirao svaka ti castshzna je napisao/la:Banovaše me jer sam im "uništio" temu.![]()
Koji bi to mogli biti komplikovani zahtjevi koje Radnik može ispuniti a mi ne?Charlie Sheen je napisao/la:Petrovic ima malo komplikovane zahtjeve koje nasi tesko mogu ispuniti tako da ocekujem Musu kao drugu opciju iako sam ja vise za Simu ali on izgleda nije u kombinacijama
Otpozdrav kumeBruda.TM je napisao/la:I mene su juce kad sam pominjao Begana velikog trajni zaradio.cikazubo je napisao/la:Al covjek dobije ban sto par puta napise "SENAD MISIMOVIC", dok onaj umobolni lik "hrasno" svakodnevno par puta napise lazni hadzija a i dalje ima pravo da orgija po temi. Mislim da je sada sve jasno, aco i onaj admin drze temu sa par nickova, vjerovatno i onu fb stranicu neko od njih vodi, nisu dzaba 5-6 tekstova izbacili neki dan nakon Zrinjkog. Fuj..delinjo je napisao/la:
hahhahha a vidio sam da je nameracio papak da te banuje ....ali jesi malog amazona izmaltretirao svaka ti cast![]()
Kakva Kina i diktatura sta je Began tamo. Koji jad i bijednik.
Pozdrav za sijedog Morza
shzna je napisao/la:Asocijacija:
Zvonar crkve Notre Dame
Nije ni dosao a vec je uzet na zub. Tipicno našeOkolele je napisao/la:Nemam nista protiv njega ali mislim da u trenutnoj situaciji u kojoj smo mi nije dobro dovoditi trenera koji je nedavno dobio otkaz u klubu koji takodjer svake godine konkurent za visok plasman..Vec sad imas situaciji na forumu,na raznim stranicama gdje se spominje Musa u vezu sa nama da ga raja uzima na zub i omalovazava zbog nedavnih uspjeha/neuspjeha...Mislim da nije dobra izbor zbog cjelokupne situacije..ž'21 je napisao/la:A sta fali Slavenu? Koji su to njegovi nedostaci u odnosu na Petrovica? Koje su mu prednosti?
LARS1921 je napisao/la:http://www.transfermarkt.ba/bojan-prasn ... ainer/5261
cudo da njega nismo spomenuli
Ako cemo iskreno meni se vise dopada fudbal koji preferira Musa nego Slavko, Musa igra napadacki a Slavko defanzivno. Slavko je neko ko bi manje pardona dao igracima. Uostalom nije ni bitno ko god dodje povalice ga igraci.ž'21 je napisao/la:A sta fali Slavenu? Koji su to njegovi nedostaci u odnosu na Petrovica? Koje su mu prednosti?
Tu se u potpunosti slazem s tobom. Musa igra za go vise a Slavko igra cvrsto u odbrani a u napadu koristi ono sto mu se pruzi. Dok god igrace ne otjeramo nema nama napretka. Trebaju nam u klubu biti oni koji hoce, žele i naravno mogu da rade i izvrsavaju trenerove zapovijedi a ne da ga miniraju raznim glupostima jer im se ne svidja kakvu frizuru ima trener ili jer im šiša nije bila dovoljno dobra.pile87 je napisao/la:Ako cemo iskreno meni se vise dopada fudbal koji preferira Musa nego Slavko, Musa igra napadacki a Slavko defanzivno. Slavko je neko ko bi manje pardona dao igracima. Uostalom nije ni bitno ko god dodje povalice ga igraci.ž'21 je napisao/la:A sta fali Slavenu? Koji su to njegovi nedostaci u odnosu na Petrovica? Koje su mu prednosti?