I na kraju nama Adzem njima UscuplicPlava Porodica je napisao/la:Hurtic i Kostic na isti dan dobili otkaz.
Krece borba za Petrovica gradskih rivala.
Vecerasnji naslov na gg.ba
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
I na kraju nama Adzem njima UscuplicPlava Porodica je napisao/la:Hurtic i Kostic na isti dan dobili otkaz.
Ukoliko izgube, cekamo naslov: "Kraj dinastije Kusturica." a zatim intervju Zije Blekica koji ce onako srcano pristupiti istom te jasno reci da je zbog nekih prestao ici na utakmice.KeepTheBlueFlag je napisao/la:Govnogovno.ba nije moglo da prezali da sarajevo gubi pa su u jednom trenutku napisali umjeto 0:1 da je rezultat 1:0
Aladin Isaković iz Mladosti također...AsharaK je napisao/la:Treba ovog Stakica dovest, lik je Luiz za Kosorica
Suzeee cuj Comagacala je napisao/la:Zabi im ga Mirso Comaga
Na stranu zajebancija, ali sramota je šta doživiše 2 najveća kluba u državi. Da se treneri mjenjaju ko na traci, Sloboda šamare i jedne i druge kako hoće, timovi koji su prije nekoliko godina igrali bog zna koje niže lige danas igraju bez ikakvog straha i protiv i nas i protiv pitara. Mislim yebe mi se za pitarima, ali sarajevski fudbal općenito je grohno strašno. Plus dodaš da Olimpik vjerovatno ispada, a vrhunac svega je bio što ni kone ni mi nismo igrali europu,a kako je krenulo ove sezone opet će biti yebena borba za europu.Plava Porodica je napisao/la:Hurtic i Kostic na isti dan dobili otkaz.
A kakve je Amar to uvjete imao kad je dosao ? Sa alkoholicarima je uzimao titule, suludo je poredit Amara sa bilo kojim trenerom u drzavi, a i u regionu. Sad kad se pogleda, Odovic nije imao losu ekipu kao sto neki potenciraju, Bajic, Hadzaihmetovic, Djelmic, svi u inostranstvu, Mladenovic bolji od obojice ovih sad hajvana, ostatak ekipe je ostao koliko toliko isti.barbarez je napisao/la:Odovic za 2 polusezone koliko je vodio Zelju je igrao oba puta najljepsi fudbal od rata na ovamo. On je fudbalski romanticar. Da je on imao Amarove uslove napravio bi on puno vise.
Ja bi sad potpisao da ga vrate.
Titulu umalo nije osvojio, ali nije mogao protiv onih kupaca sa Koseva. Covjek je u ekipi imao Bajica, Amira i Ognjena od igraca vrijednih pomena. Mozda je tu bilo fula ali nije on zahtijevao one parmake nego su mu ih dovodili a on uzimao ne bi li sta ubo slucajno.
Ova raja sto stavlja Memiju u prvu, ma ljudi bolje dati sansu mladom Zericu, Memija ocito nema mozga da postane dobar igrac. Mali Zera bi sigurno vise pokazao. Oda ga je i poceo forsirat bio.
Odu za trenera a pajsera iz LZN za pomocnika.
Ovako zamisljam Odu i pomocnika , kako Lendricu objasnjavaju taktiku.
https://youtu.be/_S1LwPgbisw" target="_blank
Od zadnjih 15tak utakmica gledao sam ga u zadnjih 6-7 utakmica uzivo, sjedeci dosta blizu njegove zadnje linije i on nije za nas.Minhi je napisao/la: Aladin Isaković iz Mladosti također..
Yebo mu pas mater.nemojbabopujdu je napisao/la:Bibiću majku ti *****... Pa mogo si nam ti barem malo ovaj turobni avgust izdobriti
jašta će... bez obzira na našu debilnu igru, nama ko je god pogledao prema golu nam je zabio go.AsharaK je napisao/la:okrenut će pite ovo zbog ovoga
naravno da hoće, ne bi bio prvi put da se ovako provlačeAsharaK je napisao/la:okrenut će pite ovo zbog ovoga