Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Dr. Adzem
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 10:44 pm

Hurmasica je napisao/la:
Dr. Kostic je napisao/la:Dobro sve na stranu loši jesmo al u ovih 6 kola je*o nas je studija na svakoj ps dokle vise?
Ma nas izgleda yebe ko stigne i gdje stigne bilo to na strani ili na Grbavici. Ne tražim ja da šiljiš za nas ali brate mili barem neki kriterij uspostavi, a ne svaku tekmu milion nekih sitnih situacija koje čovjeka do ludila dovode. Jučer kad nisam pobudali na utakmici neću nikada zbog onih sudijskih odluka.
Postoji li baš i ko od naših da se pozabavi tim sudijama. Stvarno sta nam rade to je postala smijurija više.
Cuva Bog Zelju svog!

exbabilon
Kontakt:

ned avg 21, 2016 10:46 pm

Sto frajer kaze sinoc, samo se na Grbavici ganja neko ravnopravno i posteno sudjenje, ujednacen kriteriji, pa ponekad i na stranu gosta. U 4 domace utakmice, mi 3 zavrsimo s igracem manje..

Dr. Adzem
Kontakt:

ned avg 21, 2016 10:48 pm

E sad stvarno znali neko kad nam je sviran penal i kad smo zadnji put imali igrača više na terenu?
Cuva Bog Zelju svog!

Hurmasica
Kontakt:

exbabilon je napisao/la:Sto frajer kaze sinoc, samo se na Grbavici ganja neko ravnopravno i posteno sudjenje, ujednacen kriteriji, pa ponekad i na stranu gosta. U 4 domace utakmice, mi 3 zavrsimo s igracem manje..
A sinoć je bilo brat bratu 6,7 faulova nad Bekrićem od čega je samo jednom pokazan žuti karton. Samo sam još čekao da Samiru daju crveni zbog prigovora. O penalu neću, a bio je uvjeren sam u to. Pa onda sviranje faula gdje ga nema jbt ko da je rukomet svaki kontakt počinju svirati. Kažem opet, da su bogdo nama sudije najveći problem lako bi se to riješilo ali da je frustrirajuće stvarno jeste.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

dell21
Kontakt:

exbabilon je napisao/la:Sto frajer kaze sinoc, samo se na Grbavici ganja neko ravnopravno i posteno sudjenje, ujednacen kriteriji, pa ponekad i na stranu gosta. U 4 domace utakmice, mi 3 zavrsimo s igracem manje..
Samo celik ima vise ili i oni isto imaju. Sudije nas unistavaju.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned avg 21, 2016 10:50 pm

Samo celiku Fenan uleti s dvije noge i raznese protivnika i dobije isto sto i secerovic za ono sinoc. SMIJESNO

Hurmasica
Kontakt:

ned avg 21, 2016 10:51 pm

Još kod onih nekih faulova čeka majku yebo 10 sekundi bi li svirao ili ne, nešto procjenjuje a onaj pomoćni ne daj Bože da reaguje prije glavnog u nekim situacijama. Pa još kod auta, faula, samo sam čekao metar da izvadi da odmjeri gdje je tačno bio a ono lopta 30 cm pomjerena. Sve sitnice ali koje ti kroz 90. minuta samo bespotrebnu nervozu unesu. Možda negdje i pretjerujem al da me ispizdi, fakat ispizdi.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Whisperer

ned avg 21, 2016 10:52 pm

Dr. Kostic je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Dr. Kostic je napisao/la:Je*o gg.ba hoću titulu. SAMO TITULA DOLAZI U OBZIR ! Pa makar mi babo bio Misimovic ne ispunili obećanje vozdra imamo mi naših legendi koji vole Želju
:rofl:
Eno ih u redu cekaju da pomognu.
Sjetim im se čitave familije i njihovim člancima da Bog da propali. Svaka čast administraciji sport1.ba daleko su najbolji i najobjektivniji. Da Bog da postali broj 1 portal. Svaka čast još jednom!
Ma ljudi treba da budemo svi ponosni na svog zelju ,i sto ga volimo jestel svjesni kolko dusmana imamo na sve strane, koji su jedva ovo docekali da pljuju, omolozavaju , al sta god da pisu, i pricaju nece im poc za rukom , zato ljudi podrzimo ovu upravu, i Misketa na celu uprave njim smo jaci sigurno.. Pa dice se zeljo, izace zeljo jaci iz svega uz nasu pomoc. uz pomoc pravih navijaca Manijaka... Stose tice portala sport1.ba daleko su iznad onog anamo portala i samog foruma opcenito, Pohvale idu @izaliji, @Stormu,@larsu, @Asharaku mom bratu , kao adminima ovog portala sto su imali razumjevanja prema nama. :zeljeznicar1:

braco
Kontakt:

ned avg 21, 2016 10:54 pm

dell21 je napisao/la:
Samo celik ima vise ili i oni isto imaju. Sudije nas unistavaju.
Ne znam za kartone, ali mi smo uz Čelik postigli najmanje golova u 6 kola (5 golova). :oops1:

dell21
Kontakt:

ned avg 21, 2016 10:54 pm

Zeljo se sa vjetrenjacama bori, odnosno uprava ova. Neprijatelja imamo u SD, u timu, u upravi, na tribini, u politici ... samo su navijaci ostali da prepoznaju sta je ispravno.
KO GOD SE OD OVIH STARIH CLANOVA UPRAVE I IGRACA JAVLJA PO RAZNIM PORTALIMA ONI TRAZE SVOJ I SAMO SVOJ INTERES. NEMA TU TRUNKE LJUBAVI I ZELJE DA NAPRAVE NESTO KORISNO ZA KLUB .

delinjo
Kontakt:

ned avg 21, 2016 10:55 pm

u odbrani igramo otvoreno ali zato u napadu igramo zatvoreno :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned avg 21, 2016 10:56 pm

dell21 je napisao/la:Zeljo se sa vjetrenjacama bori, odnosno uprava ova. Neprijatelja imamo u SD, u timu, u upravi, na tribini, u politici ... samo su navijaci ostali da prepoznaju sta je ispravno.
KO GOD SE OD OVIH STARIH CLANOVA UPRAVE I IGRACA JAVLJA PO RAZNIM PORTALIMA ONI TRAZE SVOJ I SAMO SVOJ INTERES. NEMA TU TRUNKE LJUBAVI I ZELJE DA NAPRAVE NESTO KORISNO ZA KLUB .
Garantujem da pola onih stvari nije rekao Nikola Nikic, preofirno slagano, ko je citao, zna o cemu je rijec. Fuj, dno dna.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

exbabilon
Kontakt:

ned avg 21, 2016 10:57 pm

Ja ne gledam samo Zeljine utakmice, pratim gotovo sve utakmice Sirokog, Zrinjskog, Sarajeva i Slobode, kad stignem i siguran sam 100% da je kriteriji za ove ekipe puno povoljniji nego za Zelju. Ne govorim o ofirnim penalima, nepostojecim golovima, ofsajdima, ali kriteriji u toku 90 minuta je znacajno razlicit. Zelji se sudi kao malom klubu, nista bolje od toga, ime nista ne znaci. Halo, 4 utakmice, 3 crvena kartona na Grbavici. Zutih kartona vazda masa ispadne. Imam osjecaj da se sudije oslobode na Grbavici, da pokazuju svoju neku moc, kako mogu Zelji suditi kako hoce, a pritiska nema.. eto i juce samo jednom je malo bilo pritiska, ostalo nista...

blueheart
Kontakt:

ned avg 21, 2016 10:57 pm

Jedini lik čiji bih povratak opravdao na bilo koju funkciju je "Brkati Gad" a ove ostale niti jebi niti kući vodi...
DRZAVA ZELJO

dell21
Kontakt:

ned avg 21, 2016 10:58 pm

Slagano je za nikica i rijeci njegove iz konteksta vadenje.

Brkoo
Kontakt:

Meni je bilo najzanimljivije kako Tomic nije dobio crveni. Imao zuti ulijece Radinovicu obara ga sudija nista, onda nekad kasnije nabija loptu nakon sudijskog zvizduka i opet nista , nisam uracunao jos male sitne faulove nakon zutog. Sudije nas od prvog kola gaze. Za jednu Krupu je u ovih 6 kola svirano penala koliko za Zelju u citavoj prosloj sezoni, pametnom dosta..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Zeljo1921
Kontakt:

delinjo je napisao/la:u odbrani igramo otvoreno ali zato u napadu igramo zatvoreno :D
To je ta formula. Hebo odbranu, ali ga zato ne mozemo dati ni naopako.

storm_raider
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:00 pm

A zar je jos neke iznenadio taj tekst sto ste ovdje citirali?? ss.ba je otkacen od Zelje kao medijski partner i naravno da mrze Zelju. Da ne spominjem da je novi medijski partner upravo ovaj portal i to zahvaljujuci vama svima ovdje. Dobro svi znate kako smo otjerani sa tog foruma, a otjerani smo zato sto se godinama glas razuma gusio. Godinama se tolerisalo pisanje, pisalo protiv Zelje, ignorisalo sve dobro i naravno da se sada "nasladjuju". I to sto se spominje Kozaric nije nimalo slucajno. Mnogo jos mogu, ali necu. Klubu cestitke na raskidanju partnerstva sa potkupljenim portalom. Misimovic ne placa novinare i to je problem. Pogotovo ne one koji bi na 2 stolice da sjede u isto vrijeme.

Toliko o njima.

Bitan je Zeljo. Upravi apsolutna podrska naravno, Kosticu ostani i sredi ove manekene. Misimovicu i ekipa, samo nastavite raditi svoj posao kako radite, ali se posavjetujte sa Zeljinim legendama kada je u pitanju sportski segment. Sa istinskim Zeljinim legendama, ne Bukijem, Dzelom i ostalim uhljupima, vijecnicima, poltronima i kvazi-trenerima. Oni ce veoma rado pomoci, a mogu i cekaju vas! Imate armiju navijaca iza vas i nikoga ovo lazljivo pisanje nece poremetiti. Sto se tice ovih sto pitaju, a i onih sto su se ponadali da Misimovic ide. Naravno da ne ide, ostaje i gledat cemo Europu sljedece godine na Grbavici i nikakav pritisak, ni potkupljeni sudija taj proces nece moci zaustaviti.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Velahalve
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:01 pm

Svašta se napisalo od sinoć, mnoge stvari su me razočarale, bolno je ovo sve, nije jednostavna situacija, nije rješenje konstantno mijenjanje trenera i to je ono smo me počelo pravo nervirati, niko ne valja od trenera a eto igrači valjaju, u malo vise od godineu dana Adzem, Oda, Capljic, Mulalić, Kostić, da je previše, previše je! Znate da nisam pljuvač nikad bio ali ovako vise ne ide, tu krivim upravu, al daleko od toga da sam za neke ostavke, 5 trenera u relativno kratkom roku je puno i neozbiljno. Nek smjene Kostica nije problem, ali ko dođe sljedeći nek se taj trener zadrži duže vremena i NEK se pita za dovođenje igrača kao svugdje u svijetu, i nek mu se niko ne petlja koju će ekipu poslati na teren. Upravu molim za saopstenje šta je sa ISTOKOM, hoću da znam kao i mnogi ljudi gdje je zapelo, da ne slušam mahalske price da je zbog ovog ili onog, objavite ljudima transparetno kao sto ste i do sada radili!

ž'21
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:01 pm

I sad su nas ko svi zajebali? Pustite mi se toga. Ja bih Husića otjer'o iz Želje nakon onog starta, Blagojevića također nakon onog debilizma, da je Ronaldo. Jedino bih Šećeroviću mogao progledati kroz prste, ali je i on debilno postupio. Kostića bih također otjerao jer je rekao nakon gluposti Husića da se takve gluposti neće više dešavati, a mi od tad još dva crvena dobismo da ne može gluplji od glupljeg. Ko nam je kriv, pa imamo igrače koji se kao iznerviraju i onda počinju da prave gluposti? Niko živ.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava