Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Omar500
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 19, 2016 9:37 pm

Leon_Professional je napisao/la:Sto bezveze potrosi vrijeme da procitam 15 novih strana, kad na kraju ipak BHDragons popravi situaciju. Bravo ljudino :palacgore:

Moramo dobiti Zrinju, da se trgnemo malo i rijesimo ove negativnosti.

P.S. Nikolic po meni nije odron kakvog se predstavlja ovdje zadnju sedmicu, al eto svako ima svoje.
Naravno da nije odron, nego vjerovatno vecina foruma misli da je Pozder bolje rjesenje za prvih 11, a Nikolic da je savrsena izmjena za zadnjih pola sata. To smo i ocekivali kada su njih dvojica dosla, medjutim nista od toga.

Iskreno, ko god sutra da izadje na teren, dobiti Zrinjski. I onda u goste Celiku, i njih obavezno dobiti, nikad slabiji nisu biili, a nalozit ce se protiv nas haos. E onda ce pauza, pa probati popraviti neke stvari u ekipi. Ako nista ne bjeze nam konkurenti puno, to je barem jedna pozitivna.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

sergejevic

pet avg 19, 2016 9:45 pm

@pile
Sve je to na dugom stapu. Previse se kalkulise. Nisam siguran da cemo mi prodati Husica i Bevaba za neke pare, a pored toga nemamo lijevog beka, dok nam Memija, Dzenis, Jovan igraju lijevo krilo. Taj isti Subic pokriva obje pozicije. Ja stvarno ne vidim neku valutu dok pratim Zelju, vidim igraca koji moze doprinjeti ekipi ili ne moze. Imamo mi ogroman problem s percepcijom nekih stvari. Mene licno ne zanima koliko neko ima godina, za koliko se moze prodati, kolika mu je plata i slicno. Ja volim vidjeti dobrog igraca u Zelji, dobru igru na terenu, na kraju i sam rezultat. Kada ne mogu dobiti te stvari, kada se ne mogu naci sredstva onda se volim nervirati gledajuci Memiju, Bajica, Amira, Dadu, Dzenisa, Vedrana i ostalu djecu iz naseg pogona. Nisam mnogo zainteresovan da gledam kako Husic ne moze primiti loptu, kako Stevo i Pozder fulaju zicere, kako nas Vitez nadigra na Grbavici...da smo u donjem djelu tabele. Tuzno je ovako strahovati kada ti dolazi Zrinjski na Grbavicu.

Subica i Zakarica sam onako spomenuo jer su se dovodili u vezu s dolaskom u Zelju. Poenta su dva tako kvalitetna igraca, koja su se dokazala u ovoj ligi i koji bez sumnje posjeduju kvalitet. Recimo taj Partizan je igrao grupnu fazu Evropa Lige prosle sezone i ne vidim u cemu je problem da imamo na posudbi igraca koji trenutno nema mjesta kod njih. Da ne pricamo o Dinamu. Sta smo to mi postigli da nam je ispod casti uzeti na posudbu igraca koji nema mjesta u ekipi koja je prosle godine u Ligi Prvaka pobjedila Arsenal i Olimpijakos, koja je igrala s Bajernom? Sto se tice plate to nema veze s logikom. Ako dovedes nekih deset igraca koji nicim ne doprinose kvalitetu igre, zar nisi mogao za iste pare dovesti tri igraca koji ce podici taj nivo. Da ne pricamo da su nam samo na te tri pozicije bili potrebni novi igraci, a ostalo smo imali fino popunjeno. Imas nekoliko izvanrednih igraca za ovu ligu, mozda i vise u Stevanovicu, Lendricu, Blagojevicu, Jahicu, pored njih solidne Kosorica, Bekrica, velike talente poput Kjosevskog, Memije, Dade, Hasanovica, Beganovica, i umjesto da popunis jos tri pozicije adekvatno s ciljanim pojacanjima ti dovedes 15 novih igraca. Da stvar bude gora niti jednog na deficitarne pozicije. Ni to nije kraj, nego sve te talentovane momke zatrpas nekim sumnjivim igracima iz okruzenja. Sigurno cemo i ova nova dva igraca prodati nekome, daj Boze da i zaigraju ikako, posebno onaj i Crne Gore.

Samo me onda zanima na kojim argumentima je najavljivana titula na sva zvona pred pocetak sezone?

avlami97
Kontakt:

pet avg 19, 2016 9:47 pm

Strijelci:
Lendrič - 3 gola
Bokačini - 1 gol
Nikolić - 1 gol

Asistenti:
M. Stevanović - 2
Lendrić - 1
Kosorić - 1
Nikolić - 1
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet avg 19, 2016 9:52 pm

sergejevic je napisao/la:@pile
Sve je to na dugom stapu. Previse se kalkulise. Nisam siguran da cemo mi prodati Husica i Bevaba za neke pare, a pored toga nemamo lijevog beka, dok nam Memija, Dzenis, Jovan igraju lijevo krilo. Taj isti Subic pokriva obje pozicije. Ja stvarno ne vidim neku valutu dok pratim Zelju, vidim igraca koji moze doprinjeti ekipi ili ne moze. Imamo mi ogroman problem s percepcijom nekih stvari. Mene licno ne zanima koliko neko ima godina, za koliko se moze prodati, kolika mu je plata i slicno. Ja volim vidjeti dobrog igraca u Zelji, dobru igru na terenu, na kraju i sam rezultat. Kada ne mogu dobiti te stvari, kada se ne mogu naci sredstva onda se volim nervirati gledajuci Memiju, Bajica, Amira, Dadu, Dzenisa, Vedrana i ostalu djecu iz naseg pogona. Nisam mnogo zainteresovan da gledam kako Husic ne moze primiti loptu, kako Stevo i Pozder fulaju zicere, kako nas Vitez nadigra na Grbavici...da smo u donjem djelu tabele. Tuzno je ovako strahovati kada ti dolazi Zrinjski na Grbavicu.

Subica i Zakarica sam onako spomenuo jer su se dovodili u vezu s dolaskom u Zelju. Poenta su dva tako kvalitetna igraca, koja su se dokazala u ovoj ligi i koji bez sumnje posjeduju kvalitet. Recimo taj Partizan je igrao grupnu fazu Evropa Lige prosle sezone i ne vidim u cemu je problem da imamo na posudbi igraca koji trenutno nema mjesta kod njih. Da ne pricamo o Dinamu. Sta smo to mi postigli da nam je ispod casti uzeti na posudbu igraca koji nema mjesta u ekipi koja je prosle godine u Ligi Prvaka pobjedila Arsenal i Olimpijakos, koja je igrala s Bajernom? Sto se tice plate to nema veze s logikom. Ako dovedes nekih deset igraca koji nicim ne doprinose kvalitetu igre, zar nisi mogao za iste pare dovesti tri igraca koji ce podici taj nivo. Da ne pricamo da su nam samo na te tri pozicije bili potrebni novi igraci, a ostalo smo imali fino popunjeno. Imas nekoliko izvanrednih igraca za ovu ligu, mozda i vise u Stevanovicu, Lendricu, Blagojevicu, Jahicu, pored njih solidne Kosorica, Bekrica, velike talente poput Kjosevskog, Memije, Dade, Hasanovica, Beganovica, i umjesto da popunis jos tri pozicije adekvatno s ciljanim pojacanjima ti dovedes 15 novih igraca. Da stvar bude gora niti jednog na deficitarne pozicije. Ni to nije kraj, nego sve te talentovane momke zatrpas nekim sumnjivim igracima iz okruzenja. Sigurno cemo i ova nova dva igraca prodati nekome, daj Boze da i zaigraju ikako, posebno onaj i Crne Gore.

Samo me onda zanima na kojim argumentima je najavljivana titula na sva zvona pred pocetak sezone?
Slazemo se mi u svemu ali ono sto hocu reci da je previse za nas dati nekome 120 000 radi posudbe.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

delinjo
Kontakt:

pet avg 19, 2016 9:59 pm

a kad delinjo napise post ...nista sehara i tako to ...ma ja ccc
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

sergejevic

pet avg 19, 2016 10:13 pm

Meni to opet nije logicno. Koliko cemo onda dati Husicu za tri godine? Ili Bevabu? Sigurno da bi to bilo i vise od 120 000 km. Ovaj prvi nas je vec kostao u derbiju i strasno je da u najvecoj utakmici u drzavi dobijes crveni u 30. minuti. Bevab opet nije mogao ni faulirati Ordagica kod gola Slobode poslije kojeg smo se raspali. Vec nas kostaju i novca i bodova. Da imas dobrog igraca na tom mjestu barem ne bi gubio bodove. Kada najavis titulu onda ih moras osvojiti najvise, a ne poklanjati redom. Opet kazem nije bitan taj Subic, bitan je kvalitet. Ako imas za deset igraca, onda sigurno imas i za tri kvalitetnija. **** tih deset koji nista ne rade u klubu, bolje onda dovedi one koji ce igrati. Nije problem u parama nego u losim odlukama koje ne prestaju. Izgleda da niko ne zna ko je odgovoran za transfere u klubu, ili se spomene Dejo. Ako je on uopste onda je bolje da to vise ne radi, jer je jasno da ne zna.

Kada neko odluci da prodaje igrace i da je to put kojim ide, onda je logicno da guras mlade igrace. Mi ni to ne radimo. Dosta je nelogicnih stvari.

Leon_Professional
Kontakt:

pet avg 19, 2016 10:42 pm

Omar500 je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Sto bezveze potrosi vrijeme da procitam 15 novih strana, kad na kraju ipak BHDragons popravi situaciju. Bravo ljudino :palacgore:

Moramo dobiti Zrinju, da se trgnemo malo i rijesimo ove negativnosti.

P.S. Nikolic po meni nije odron kakvog se predstavlja ovdje zadnju sedmicu, al eto svako ima svoje.
Naravno da nije odron, nego vjerovatno vecina foruma misli da je Pozder bolje rjesenje za prvih 11, a Nikolic da je savrsena izmjena za zadnjih pola sata. To smo i ocekivali kada su njih dvojica dosla, medjutim nista od toga.

Iskreno, ko god sutra da izadje na teren, dobiti Zrinjski. I onda u goste Celiku, i njih obavezno dobiti, nikad slabiji nisu biili, a nalozit ce se protiv nas haos. E onda ce pauza, pa probati popraviti neke stvari u ekipi. Ako nista ne bjeze nam konkurenti puno, to je barem jedna pozitivna.
jbg bio sam napisao post, al ocigledno zbog problema sa forumom nije otislo :mrgreen:
Uglavnom, svi smo govorili da je stari lisac i da ce pomoci u ostvarenju cilja. Slazem se da treba igrati 30 minuta.
Nama trebaju napadac koji je kontrast Lendri i da razumiju formaciju. Sa 2 razlicita napadaca imamo vise mogucnosti u napadu, a vjerovatno je Pozder trenutno taj drugi napadac koji treba igrati uz Lendru.
Mada u prva 3 kola kad je Nikolic imao neki ucinak niko nista nije govorio, a znamo da u ova 2 zadnja kola niko osim Miroslava i do nekle Secerovica nije zasluzio prolaznu ocjenu, pa previse kritika na Stevin racun, bar po meni.

Vidno Naelektrisani
Kontakt:

pet avg 19, 2016 11:00 pm

Svaka čast momcima na divnim postovima.. To volim pročitati, naježit se i osjetiti ponosnim što sam član takve familije. Bilo je mnogo dobrih priča i postova, ali jedan mi je baš ostao u glavi i srcu, mislim da je napisan dok ste još bili na forumu gg.ba , napisao ga je Vrbanjuša. Priča o ratnoj dobi i okupaciji Grbavice i njenoj reintegraciji.. ja vas molim ako iko igdje ima tu priču ili ako Vrbanjuša vidi moj post da to opet nekako postavi, vjerujte mi , emotivan sam kad je Željo u pitanju i osjetljiv a tu priču sam pročitao bar 5,6 puta i svaki put bi mi suza sama niz lice krenula.. Čitajući taj tekst sve slike su mi prošle kroz glavu i historija Želje, i ta njegova priča koju je slikovito objasnio,i moj cijeli život uz Želju.. Da imam još jedan život opet bi ga cijelog tebi posvetio Željo !
A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu..
1921
Ex nick: Lendric Ivan

shzna
Kontakt:

pet avg 19, 2016 11:11 pm

delinjo je napisao/la:a kad delinjo napise post ...nista sehara i tako to ...ma ja ccc
Ma storm i izlija po cvaju uzimaju da ti kopiraju post. Pravi novinarčići. :shisha:
1987

Virtu4L

pet avg 19, 2016 11:14 pm

pile87 je napisao/la:Slazemo se mi u svemu ali ono sto hocu reci da je previse za nas dati nekome 120 000 radi posudbe.
Da, ovako na prvu izgleda previše, ali kad pogledaš da ćemo toliko (i više) dati za Bevaba, Husića i recimo ovog Križmana, onda i nije puno. Ni na jednom od njih mi nećemo zaraditi, niti će biti nosioci naše igre, tu i tamo će bljesnuti na par mečeva i završiti u Vitezu ili ko zna gdje.

Mnogo puta nam se filozofija promijenila u par posljednjih godina. Od Odine djece smo došli do utakmice u kojoj ni jedno naše dijete nije u početoj postavi. Gubimo se i to rapidno, nemamo nikakvu koncepciju, od trenera pa do ljudi iznad njega.

Subić i Zakarić su garancija za Evropu, ne moraju biti za titulu, samim tim su se otplatili a mi smo udahnuli vazduh. Ovako, nemam baš previše razloga za optimizam. Njih dvojicu sam naveo kao primjer, ima tu još dobrih igrača.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

pile87
Kontakt:

pet avg 19, 2016 11:14 pm

sergejevic je napisao/la:Meni to opet nije logicno. Koliko cemo onda dati Husicu za tri godine? Ili Bevabu? Sigurno da bi to bilo i vise od 120 000 km. Ovaj prvi nas je vec kostao u derbiju i strasno je da u najvecoj utakmici u drzavi dobijes crveni u 30. minuti. Bevab opet nije mogao ni faulirati Ordagica kod gola Slobode poslije kojeg smo se raspali. Vec nas kostaju i novca i bodova. Da imas dobrog igraca na tom mjestu barem ne bi gubio bodove. Kada najavis titulu onda ih moras osvojiti najvise, a ne poklanjati redom. Opet kazem nije bitan taj Subic, bitan je kvalitet. Ako imas za deset igraca, onda sigurno imas i za tri kvalitetnija. **** tih deset koji nista ne rade u klubu, bolje onda dovedi one koji ce igrati. Nije problem u parama nego u losim odlukama koje ne prestaju. Izgleda da niko ne zna ko je odgovoran za transfere u klubu, ili se spomene Dejo. Ako je on uopste onda je bolje da to vise ne radi, jer je jasno da ne zna.

Kada neko odluci da prodaje igrace i da je to put kojim ide, onda je logicno da guras mlade igrace. Mi ni to ne radimo. Dosta je nelogicnih stvari.
Tesko je u tom trenutku donijeti odluku jel bolji subic ili husic koji je bio na vratima repke i niko ne moze znati jel opaljen u glavu. Niko, Amar dovede Stanceskog i njegov brat mu kaze prije nego je Amar skontao da je napravio zajeb da je doveo fulu igraca a ja sam licno bio ubjedjen da je sigurno pojacanje. Citav je niz okolnosti da bi se neko pokazao pojacanjem po meni je taj stanceski i mogao ispasti pojacanje da su neke stvari isle malo drugacije. Obicno su igraci licno ti zbog kojih se fuli ne snadju se ili jednostavno psihicka blokada. Isto tako sam siguran da je husic igracki top za nasu ligu i da bi vrijedilo rizikovati sa njim ali isto tako znam.da ima problema.nefudbalskih i da je to.razlog losih nastupa u nasem dresu. Istini za volju ni taj subic ne blista. Sve su to igraci koji dolaze za dzaba pojacanje bi bilo da smo.za onog Memisevica dali bubam 50 000.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

iVar
Kontakt:

pet avg 19, 2016 11:28 pm

Samo da pozdravim braću. Bio sam aktivan pod ovim nickom prije godinu-dvije na gg.ba, sad sam tu na preporuku @Arelinho ili kako se već sad zove ovdje.

storm_raider
Kontakt:

pet avg 19, 2016 11:36 pm

Dobrodosli, jako se mnogo ljudi registruje u posljednje vrijeme i to raduje. Sto vise manijaka ovdje, znaci i jaca i zdravija zajednica.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cikazubo
Kontakt:

pet avg 19, 2016 11:47 pm

Zna li neko hoce li omladinci nositi diadora opremu ?

sergejevic

pet avg 19, 2016 11:47 pm

pile87 je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:Meni to opet nije logicno. Koliko cemo onda dati Husicu za tri godine? Ili Bevabu? Sigurno da bi to bilo i vise od 120 000 km. Ovaj prvi nas je vec kostao u derbiju i strasno je da u najvecoj utakmici u drzavi dobijes crveni u 30. minuti. Bevab opet nije mogao ni faulirati Ordagica kod gola Slobode poslije kojeg smo se raspali. Vec nas kostaju i novca i bodova. Da imas dobrog igraca na tom mjestu barem ne bi gubio bodove. Kada najavis titulu onda ih moras osvojiti najvise, a ne poklanjati redom. Opet kazem nije bitan taj Subic, bitan je kvalitet. Ako imas za deset igraca, onda sigurno imas i za tri kvalitetnija. **** tih deset koji nista ne rade u klubu, bolje onda dovedi one koji ce igrati. Nije problem u parama nego u losim odlukama koje ne prestaju. Izgleda da niko ne zna ko je odgovoran za transfere u klubu, ili se spomene Dejo. Ako je on uopste onda je bolje da to vise ne radi, jer je jasno da ne zna.

Tesko je u tom trenutku donijeti odluku jel bolji subic ili husic koji je bio na vratima repke i niko ne moze znati jel opaljen u glavu. Niko, Amar dovede Stanceskog i njegov brat mu kaze prije nego je Amar skontao da je napravio zajeb da je doveo fulu igraca a ja sam licno bio ubjedjen da je sigurno pojacanje. Citav je niz okolnosti da bi se neko pokazao pojacanjem po meni je taj stanceski i mogao ispasti pojacanje da su neke stvari isle malo drugacije. Obicno su igraci licno ti zbog kojih se fuli ne snadju se ili jednostavno psihicka blokada. Isto tako sam siguran da je husic igracki top za nasu ligu i da bi vrijedilo rizikovati sa njim ali isto tako znam.da ima problema.nefudbalskih i da je to.razlog losih nastupa u nasem dresu. Istini za volju ni taj subic ne blista. Sve su to igraci koji dolaze za dzaba pojacanje bi bilo da smo.za onog Memisevica dali bubam 50 000.
Ma to je uvijek tesko pogoditi, kao s Jocom. Nikad ne znas sta se moze desiti. Samo mi nije jasno zasto se dovelo more nekih stopera, veznjaka i napadaca kada smo tu bili veoma dobro pokriveni? Zar nije bolje da su se te pare usmjerila na pravog igraca na poziciju gdje treba? Neka i tog Husica, nije on sporan, ali se moralo misliti i na kvalitet. Najavis titulu, a dovedes hrpu igraca od kojih ne znas sta ocekivati. Meni se to nikako ne svidja i mislim da ocajno radimo ove stvari, posebno s ovom dvojicom najnovijih.

Morzhy
Kontakt:

pet avg 19, 2016 11:48 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:Pozdrav raja.
Dugo pratim ovaj forum kao gost pa odlučih konačno i da se prijavim.
Kao i uvijek na temi "veselo" nakon poraza, traže se krivci na sve strane, rijetko ko da nije kriv, što je razumljivo naravno. Meni lično za poraz nije kriv trener, jer Vitez moraš pobijediti i bez ikakvog trenera i ikakve formacije, ali ako su 5 od 11 igrača "uvrijeđene mlade", ishod ne može biti drugačiji. Svi znamo koji su to igrači, samo se malo pravimo ludi. Oni koji su već otjerali tri trenera svojim "zalaganjem", po defaultu tjeraju i četvrtog, jednostavno jer im se može, nešto im nije potaman. Nikad od njih neće postati igrači i žao mi je što vrlo lako mogu "doći glave" Upravi kluba, jer Uprava nema petlju da riješi taj, garantujem precizno detektovan, problem sa nekoliko ispisnica. Možemo mi sutra raznijeti Zrinjski na proste faktore pa čak i Čelik, to nije upitno, ali opet će nas ista klapa onako bezobrazno ohladiti čim pomislimo "evo ga, beton smo"...dovoljan je samo jedan teži trening u skladu sa višim ambicijama i to je to. Izvinjavam se na dužem prvom postu, ali morao sam.
Pozdrav i tebi.
Nadam se da ovo pišeš zato što tako misliš a ne iz nekih drugih pobuda.Ako je i tako što ti napisa onda je opet trener kriv koji nije detektovao tih 4-5 igraca i odstranio ih iz ekipe.Samo ja ne vjerujem u te teorije zavjere.Za lošu igru ima i drugih razloga.Npr da neko ne zna ili manje zna od protivnika ili manje moze od protivnika.Mozda samo loš dan u toj utakmici,mozda su privatni problemi uticali na lošu igru...ma milion razloga ima.
Nemam druže nikakvih drugih pobuda, ja bih najviše volio da me demantuju i da sve redom pobijede. Za nadati se da je bio samo loš dan i da će se sve to popraviti. Ne branim trenera, daleko od toga, ali i kod Odovića i kod Mulalića, a sad i kod Kostića smo svi vidjeli da mogu i koliko mogu kad žele, a onda odjednom preslikani "pad forme", slijedi kiks protiv autsajdera i kraj za trenera. Čapljić je bio dvije utakmice, jednu su trčali i dobili, drugu stajali i izgubili, ali hajde reći ćemo da je prekratak period za poređenje sa gore navedenim. Bgm ne bih riječi rekao da su se borili, a lopta neće u gol...ali ovo stvarno nije fer s njihove strane prema nama kojih se skupio popriličan broj, budimo realni.
Još jednom ću ponoviti, nimalo ne braneći Kostića, za ovaj Vitez na Grbavici nam ne treba ni trener ni postavka, samo treba da žele pobjedu i to je to, a ovi u timu što znaju lopte je nisu željeli, to smo svi vidjeli. Čast naravno Miroslavu, on je druga dimenzija i kvaliteta i mentaliteta u odnosu na ostale.

shzna
Kontakt:

pet avg 19, 2016 11:48 pm

Prodati Acu i dovesti Kostića?
1987

Leon_Professional
Kontakt:

pet avg 19, 2016 11:50 pm

shzna je napisao/la:Prodati Acu i dovesti Kostića?
Sjajan posao bi to bio!
Vidim Kostic nije zadovoljan i ne trudi se bas na treninzima a Husref nece popustiti sigurno.

Eh kad je Mirso govorio, Kostic hoce Kostica :kafa:

Plava Porodica
Kontakt:

pet avg 19, 2016 11:55 pm

Svi u kop sutra!
I nosi Plave sve do pobjede!

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Jaozinho22

sub avg 20, 2016 12:01 am

Ma ja ne platimo mi te igrače a hiljadu puta smo te pare (Memisevic) dali na ruke igraču. Daj igraču na ruke,daj agentu,daj onom ko ga je preporučio, bla bla.
SUTRA SVI U KOP!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava