Ima li link kakav..?LARS1921 je napisao/la:Ara od prve minute
Ima li link kakav..?LARS1921 je napisao/la:Ara od prve minute
Kako stoje stvari doveo ih je Dejo, na koji način, koliko puta ih je gledao prije te odluke, to zaista ne znam. Ne želim ni pomisliti na ono najgore.sergejevic je napisao/la:Ne impliciram ja nista. Ne bavim se takvim spekulacijama ko je uzeo pare i slicno.
Kazem da neko treba provjeriti koga dovodi i da ne ostane sve na svrsavanju na klipove.
Onda su neki igraci dosli sami u klub i potpisali ugovor. Nismo imali sportskog direktora, niti skauta, a ni trenera. Pozder, Husic, Lazic, Secerovic, Ugljesa, Bevab sami dosli.
Tad zastave naše nebo će da prekriju, a lokomotive naše pisak odjekivat će svuda. Grbavico, ponosno izroni iz ruševina naše mladosti i zasjaj obasjana našim osmijesima kao mlada nevjesta. Da, sada si upravo ona neka druga, dok se rađaš onakvom kakvom smo te zamišljali, gledajući te s Bristola. Rodi se za sve nas iz prkosa golema. Kao svjetionik našeg puta.BHDragons je napisao/la:BHDragons je napisao/la:Jedanaest kao jedan. Jedan kao jedanaest. Junačko srce, um mudraca, ponos radnika, težaka. Djedovi te stvarali, očevi izgradili, a mi sačuvali. Sinovi naših sinova najponosniji će bit'. Kad svane plavi dan.BHDragons je napisao/la:
U vatri toj nek izgori mržnja, prezir i zavist. Nek se rasplamsa radost, ponos, prkos i žar. Mi smo tu zbog vas, vi ste tu zbog nas. Sve nas spaja iste vatre plam. Sve nas nosi iste vode val.
Sutra svi zajedno do pobjede.
[/quote][/quote]BHDragons je napisao/la:Tad zastave naše nebo će da prekriju, a lokomotive naše pisak odjekivat će svuda. Grbavico, ponosno izroni iz ruševina naše mladosti i zasjaj obasjana našim osmijesima kao mlada nevjesta. Da, sada si upravo ona neka druga, dok se rađaš onakvom kakvom smo te zamišljali, gledajući te s Bristola. Rodi se za sve nas iz prkosa golema. Kao svjetionik našeg puta.BHDragons je napisao/la:BHDragons je napisao/la:
Jedanaest kao jedan. Jedan kao jedanaest. Junačko srce, um mudraca, ponos radnika, težaka. Djedovi te stvarali, očevi izgradili, a mi sačuvali. Sinovi naših sinova najponosniji će bit'. Kad svane plavi dan.
Dobrodosao, bolje nas nasaoMorzhy je napisao/la:Pozdrav raja.
Dugo pratim ovaj forum kao gost pa odlučih konačno i da se prijavim.
Kao i uvijek na temi "veselo" nakon poraza, traže se krivci na sve strane, rijetko ko da nije kriv, što je razumljivo naravno. Meni lično za poraz nije kriv trener, jer Vitez moraš pobijediti i bez ikakvog trenera i ikakve formacije, ali ako su 5 od 11 igrača "uvrijeđene mlade", ishod ne može biti drugačiji. Svi znamo koji su to igrači, samo se malo pravimo ludi. Oni koji su već otjerali tri trenera svojim "zalaganjem", po defaultu tjeraju i četvrtog, jednostavno jer im se može, nešto im nije potaman. Nikad od njih neće postati igrači i žao mi je što vrlo lako mogu "doći glave" Upravi kluba, jer Uprava nema petlju da riješi taj, garantujem precizno detektovan, problem sa nekoliko ispisnica. Možemo mi sutra raznijeti Zrinjski na proste faktore pa čak i Čelik, to nije upitno, ali opet će nas ista klapa onako bezobrazno ohladiti čim pomislimo "evo ga, beton smo"...dovoljan je samo jedan teži trening u skladu sa višim ambicijama i to je to. Izvinjavam se na dužem prvom postu, ali morao sam.
Hvala vama, braćo moja!storm_raider je napisao/la:Svi biste trebali stati na pet minuta i procitati ovo sto @BHDragons pise. Svaka cast, samo nastavi. Izlija, hvala i tebi sto pratis, znam da ces ovo sve ujediniti kako valja.
@BHDragons, hvala ti sto si nas podsjetio zasto smo svi ovdje.
Pozdrav i tebi.Morzhy je napisao/la:Pozdrav raja.
Dugo pratim ovaj forum kao gost pa odlučih konačno i da se prijavim.
Kao i uvijek na temi "veselo" nakon poraza, traže se krivci na sve strane, rijetko ko da nije kriv, što je razumljivo naravno. Meni lično za poraz nije kriv trener, jer Vitez moraš pobijediti i bez ikakvog trenera i ikakve formacije, ali ako su 5 od 11 igrača "uvrijeđene mlade", ishod ne može biti drugačiji. Svi znamo koji su to igrači, samo se malo pravimo ludi. Oni koji su već otjerali tri trenera svojim "zalaganjem", po defaultu tjeraju i četvrtog, jednostavno jer im se može, nešto im nije potaman. Nikad od njih neće postati igrači i žao mi je što vrlo lako mogu "doći glave" Upravi kluba, jer Uprava nema petlju da riješi taj, garantujem precizno detektovan, problem sa nekoliko ispisnica. Možemo mi sutra raznijeti Zrinjski na proste faktore pa čak i Čelik, to nije upitno, ali opet će nas ista klapa onako bezobrazno ohladiti čim pomislimo "evo ga, beton smo"...dovoljan je samo jedan teži trening u skladu sa višim ambicijama i to je to. Izvinjavam se na dužem prvom postu, ali morao sam.
BHDragons je napisao/la:Hvala vama, braćo moja!storm_raider je napisao/la:Svi biste trebali stati na pet minuta i procitati ovo sto @BHDragons pise. Svaka cast, samo nastavi. Izlija, hvala i tebi sto pratis, znam da ces ovo sve ujediniti kako valja.
Evo objedinio:
Željo? To nije tako jednostavno za objasniti. Nije to samo klub za koji se navija, u čijim igrama se uživa... Ovo je više od toga, više od bilo čega opipljivog sa čime se može porediti. To je jednostavno pečat kojeg ti udare kad se rodiš. I zauvijek je tu. Nema više van. I kad postaneš svjestan toga, ti si već u talasima bujice koja te nosi u beskraj plavetnila. U tom stanju život provedeš i zaraziš sve oko sebe, sretan jer znaš da činiš pravu stvar.
I onda kad godine minu, a kose osijede, ostane sjećanje i ponos na dane kada smo svi bili ko jedan. Plavim koncima ljubavi povezani, svjesni da nismo najbolji kad smo prvi, već kad smo zajedno. I kad smo potpuno predani. U vatri toj nek izgori mržnja, prezir i zavist. Nek se rasplamsa radost, ponos, prkos i žar. Mi smo tu zbog vas, vi ste tu zbog nas. Sve nas spaja iste vatre plam. Sve nas nosi iste vode val.
Jedanaest kao jedan. Jedan kao jedanaest. Junačko srce, um mudraca, ponos radnika, težaka. Djedovi te stvarali, očevi izgradili, a mi sačuvali. Sinovi naših sinova najponosniji će bit'. Kad svane plavi dan. Tad zastave naše nebo će da prekriju, a lokomotive naše pisak odjekivat će svuda. Grbavico, ponosno izroni iz ruševina naše mladosti i zasjaj obasjana našim osmijesima kao mlada nevjesta. Da, sada si upravo ona neka druga, dok se rađaš onakvom kakvom smo te zamišljali, gledajući te s Bristola. Rodi se za sve nas iz prkosa golema. Kao svjetionik našeg puta.
Nije jednostavno to objasniti. Šta nam to ne da mira? Otkud ta insomnija? A onda nas budi kad nas umor smori. Plavi snovi, a džepovi prazni. Srce ko u vola, a rogovi tupi. Naoštrimo prste vrhovima planina. Ustanimo kao Joško, zaigrajmo kao Ivica, zapjevajmo kao Tifa. Svi smo mi tvoji. Samo ti si naš.
Ne pišem ja ništa, ovo naša srca zbore. Ljubav je to brate i Željo se zove. Bili su mnogi. I otišli su. Nekim se ni ime ne spomene. Ali, znam, da mi, nikad otići nećemo. U imenu tvom vidimo sebe. Ne žalim godine i dane duge. Ne žalim poraze i dane tuge. Žalim kad se braća zbog prijezira gube. I dan-danas sjećam se prve utakmice života. Izgubili smo. Kiša je padala pa mi se suze nisu vidjele. Ali plakao sam od sreće što sam prvi put gledao uživo junake svog djetinjstva. Plakao sam od sreće što sam pobijedio strah, svoj unutrašnji, dječiji. Plakao sam od zaljubljenosti plave.
Za sve nas od 1921. pa u vječnost, tvojim imenom obilježene!
Samo ću tu reći da sam se naježioBHDragons je napisao/la:Hvala vama, braćo moja!storm_raider je napisao/la:Svi biste trebali stati na pet minuta i procitati ovo sto @BHDragons pise. Svaka cast, samo nastavi. Izlija, hvala i tebi sto pratis, znam da ces ovo sve ujediniti kako valja.
Evo objedinio:
Željo? To nije tako jednostavno za objasniti. Nije to samo klub za koji se navija, u čijim igrama se uživa... Ovo je više od toga, više od bilo čega opipljivog sa čime se može porediti. To je jednostavno pečat kojeg ti udare kad se rodiš. I zauvijek je tu. Nema više van. I kad postaneš svjestan toga, ti si već u talasima bujice koja te nosi u beskraj plavetnila. U tom stanju život provedeš i zaraziš sve oko sebe, sretan jer znaš da činiš pravu stvar.
I onda kad godine minu, a kose osijede, ostane sjećanje i ponos na dane kada smo svi bili ko jedan. Plavim koncima ljubavi povezani, svjesni da nismo najbolji kad smo prvi, već kad smo zajedno. I kad smo potpuno predani. U vatri toj nek izgori mržnja, prezir i zavist. Nek se rasplamsa radost, ponos, prkos i žar. Mi smo tu zbog vas, vi ste tu zbog nas. Sve nas spaja iste vatre plam. Sve nas nosi iste vode val.
Jedanaest kao jedan. Jedan kao jedanaest. Junačko srce, um mudraca, ponos radnika, težaka. Djedovi te stvarali, očevi izgradili, a mi sačuvali. Sinovi naših sinova najponosniji će bit'. Kad svane plavi dan. Tad zastave naše nebo će da prekriju, a lokomotive naše pisak odjekivat će svuda. Grbavico, ponosno izroni iz ruševina naše mladosti i zasjaj obasjana našim osmijesima kao mlada nevjesta. Da, sada si upravo ona neka druga, dok se rađaš onakvom kakvom smo te zamišljali, gledajući te s Bristola. Rodi se za sve nas iz prkosa golema. Kao svjetionik našeg puta.
Nije jednostavno to objasniti. Šta nam to ne da mira? Otkud ta insomnija? A onda nas budi kad nas umor smori. Plavi snovi, a džepovi prazni. Srce ko u vola, a rogovi tupi. Naoštrimo prste vrhovima planina. Ustanimo kao Joško, zaigrajmo kao Ivica, zapjevajmo kao Tifa. Svi smo mi tvoji. Samo ti si naš.
Ne pišem ja ništa, ovo naša srca zbore. Ljubav je to brate i Željo se zove. Bili su mnogi. I otišli su. Nekim se ni ime ne spomene. Ali, znam, da mi, nikad otići nećemo. U imenu tvom vidimo sebe. Ne žalim godine i dane duge. Ne žalim poraze i dane tuge. Žalim kad se braća zbog prijezira gube. I dan-danas sjećam se prve utakmice života. Izgubili smo. Kiša je padala pa mi se suze nisu vidjele. Ali plakao sam od sreće što sam prvi put gledao uživo junake svog djetinjstva. Plakao sam od sreće što sam pobijedio strah, svoj unutrašnji, dječiji. Plakao sam od zaljubljenosti plave.
Za sve nas od 1921. pa u vječnost, tvojim imenom obilježene!
Pa subic nije doveden jer se morala preuzeti plata od 10 000 KM i bude kod tebe 12 mjeseci nakon isteka posudbe nekome si ozivio mrtvog igraca i on se vrati u partizan ili ga oni prodaju i zarade a ti si za to dao 120 000 KM. Ja sam prilicno siguran da je to los dil za Zelju bez obzira kakav i koliki doprinos dao subic nasoj igri. Koji su razlozi sto je sloboda pristala na to ne znam, vjerovatno zato sto sisoko finansira to iz svog dzepa.Virtu4L je napisao/la:Kako stoje stvari doveo ih je Dejo, na koji način, koliko puta ih je gledao prije te odluke, to zaista ne znam. Ne želim ni pomisliti na ono najgore.sergejevic je napisao/la:Ne impliciram ja nista. Ne bavim se takvim spekulacijama ko je uzeo pare i slicno.
Kazem da neko treba provjeriti koga dovodi i da ne ostane sve na svrsavanju na klipove.
Onda su neki igraci dosli sami u klub i potpisali ugovor. Nismo imali sportskog direktora, niti skauta, a ni trenera. Pozder, Husic, Lazic, Secerovic, Ugljesa, Bevab sami dosli.
Neko je ranije pisao, čak mislim da si to bio ti, na kraju prošle sezone je bilo jasno gdje nam škripi i tačno se znalo koji nam igrači trebaju, a oni su radili sve suprotno. Ni danas nemamo te pozicije pokrivene, a nagomilalo se dosta igrača sumnjivog kvaliteta.
Ove ekipe iz vrha samo nadograđuju kostur ekipe, i to veoma dobrim i korisnim igračima. Ne može me niko ubijediti da nismo mogli dovesti Subića, za kojeg znaš da ne može biti promašaj, pa neka ga i na godinu dana, to je samo jedan igrač i jedna pozicija. Subić vrijedi koliko ova dva beka zajedno, pa ga treba i platiti shodno tome. Mi smo doveli 13 igrača, za te pare možeš dovesti trojicu za koje znaš da su igračine i da će odmah biti najbolji igrači ekipe.
Hvala vam svima, braćo moja plava!Leon_Professional je napisao/la:Sto bezveze potrosi vrijeme da procitam 15 novih strana, kad na kraju ipak BHDragons popravi situaciju. Bravo ljudino![]()
Moramo dobiti Zrinju, da se trgnemo malo i rijesimo ove negativnosti.
P.S. Nikolic po meni nije odron kakvog se predstavlja ovdje zadnju sedmicu, al eto svako ima svoje.
Željo - ZAUVIJEKBHDragons je napisao/la:Kritika - UVIJEK
Pljuvanje - NIKAD