Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Neandertalac
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 19, 2016 3:51 pm

CARSONIO je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Nije problem.

Ovaj krizanac ili kako vec, je jos jedan u nizu promasaja i polovnjaka dovedenih po vec uhodanoj proceduri.
Vidjeti ces kad frajer bude najjaci :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
:-) Iskreno, daj boze.

Samo mu pogledaj ucinak, 20 golova dao kako se rodio. Zadnjih 5 god tanko pravo osim u zadnjoj kada je skupio nesto minuta.
Smijeh u najavi kako god.

Ovi sto me mrze, evo smajli :karanje:
Željeznicar za život cijeli!

mula
Kontakt:

pet avg 19, 2016 3:54 pm

CARSONIO je napisao/la:

Ovaj krizanac ili kako vec, je jos jedan u nizu promasaja i polovnjaka dovedenih po vec uhodanoj proceduri.
Prijateklju ja nemam Bgm ništa protiv tebe i naravno shvatio sam da ti se ne sviđa taj segment u klubu koji je zadužen za dovođenje igrača.
Ali brate pretpostavkama se nikad ne treba voditi, jer oni koji pretpostavljaju su oni koji nemaju argumente koje su potkrpljene činjenicama. Sve da si i pratio ovog momka tokom njegove čitave karijere i da se pokazao kao loš igrač, opet ne možeš tvrditi, jer možda baš proigra u nekoj sredini koja njemu leži maksimalno.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet avg 19, 2016 3:55 pm

Covjek zvani promasaj ponovo. Ti si novi Majkl.

I da, pljuvanje se nece trpiti. Kritika da, pa Majkle, malo s dozoHvi.
Željezničar ante portas !

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet avg 19, 2016 3:58 pm

arelinho je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:gledam danas acu hoda gradom, opusten... kao da smo prvi na tabeli sa 5 bodova prednosti :D
A to bi trebao sjediti kod kuće zaključan? Pa imaju i oni život. :roll: :roll:
pa naravno da imaju pravo da hodaju i izlaze, nemoj me pogresno shvatiti... :ganja: samo mi je previse opusten... imozda je toliko siguran da cemo razmontirati zrinjski pa se ne brine :shisha:
100/94/37/34 - i to je to!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet avg 19, 2016 3:59 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:gledam danas acu hoda gradom, opusten... kao da smo prvi na tabeli sa 5 bodova prednosti :D
Ma hodam i ja buraz opušten, a u firmi problema hiljadu. Boli me k... nije moja, a plata ide redovno.

cikazubo
Kontakt:

pet avg 19, 2016 3:59 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
A to bi trebao sjediti kod kuće zaključan? Pa imaju i oni život. :roll: :roll:
pa naravno da imaju pravo da hodaju i izlaze, nemoj me pogresno shvatiti... :ganja: samo mi je previse opusten... imozda je toliko siguran da cemo razmontirati zrinjski pa se ne brine :shisha:
Trebao se malo šćućurit i pogurit dok hoda, pogled pod i šetaj :ganja:

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet avg 19, 2016 4:02 pm

Trebao je zapaliti jednu od sekiracije i otići na par čašica da se malo razgovori. Šalim se, ali ne možemo mi njih mjeriti po našim mjerilima. Mi smo ovdje decenijama, a oni jedva par godina sastave.

shzna
Kontakt:

pet avg 19, 2016 4:07 pm

CARSONIO je napisao/la:

Vidjeti ces kad frajer bude najjaci :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
:rofl1: :rofl1:
1987

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet avg 19, 2016 4:08 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Ma hodam i ja buraz opušten, a u firmi problema hiljadu. Boli me k... nije moja, a plata ide redovno.
ali ti kad dodjes da radis u firmu, nemas hiljade navijaca sto te bodre i navijaju za tebe... :ganja:

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet avg 19, 2016 4:10 pm

Jovane kad si već u lijepoj našoj BiH, možeš li izbaciti podatak koji igrač ima najduži staž u Želji poslije rata
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

godrina
Kontakt:

pet avg 19, 2016 4:11 pm

Ma svugdje bude promasaja i to veoma skupih. Al cuj pljuje se igrac koji jos nije ni obukao dres niti se zna da li ce.
Ajmo malo mislit kako podrzat ekipu, hercegovci jesu bas dobri al ko garantuje da nasi nece proigrat, da ce u jednoj tako jakoj utakmici noseni pjesmom sa juga pokazat sav svoj kvalitet i dobit 2:0.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Neandertalac

pet avg 19, 2016 4:12 pm

mula je napisao/la:
CARSONIO je napisao/la:

Prijateklju ja nemam Bgm ništa protiv tebe i naravno shvatio sam da ti se ne sviđa taj segment u klubu koji je zadužen za dovođenje igrača.
Ali brate pretpostavkama se nikad ne treba voditi, jer oni koji pretpostavljaju su oni koji nemaju argumente koje su potkrpljene činjenicama. Sve da si i pratio ovog momka tokom njegove čitave karijere i da se pokazao kao loš igrač, opet ne možeš tvrditi, jer možda baš proigra u nekoj sredini koja njemu leži maksimalno.
U pravu si, samo previse fakta imas koji pokazuju sta ce se otprilike desavati.

Nebitno, samo dao svoje misljenje, volio bi da vi budete u pravu.

Asharak@, niti jednom nisi lijepo progovorio sa kojom malenkoscu, vazda neko podjebavanje i bockanje, prijetnje.
Prema tome nemas prava da mi drzis lekcije. Ni ti ni Lars@ koji brise 3 normalna posta malo prije, a kao razlog navodi; nemoj mene citirati a pisi sta hoces.
Nije pofesionalno, a niti moralno ispravno to sto cinite.

kemo
Kontakt:

pet avg 19, 2016 4:13 pm

isto tako i mujaga sa trebom :rofl1:

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet avg 19, 2016 4:14 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Jovane kad si već u lijepoj našoj BiH, možeš li izbaciti podatak koji igrač ima najduži staž u Želji poslije rata
vremenski, ili koliko utakmica je odigrao?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet avg 19, 2016 4:14 pm

Nikad ti nista ruzno nisam rekao, uvijek sam sa tobom na zajebanciju, cak sta vise postujem te. Samo sam ti rekao, razlikuj kritiku i pljuvanje koje se desava svakodnevno sa tvoje stane. Pljuvanje je zabranjeno, kritika ne.
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

pet avg 19, 2016 4:15 pm

Jel planiraš ti nekad napisati konkretno ime, ili da tražimo lijevo krilo po tuborgu?

Plava Porodica
Kontakt:

pet avg 19, 2016 4:17 pm

Idemo po pobjedu!
Moze proci i remi..
Lexilium spreman i za poraz.

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Neandertalac

pet avg 19, 2016 4:21 pm

Ja koga postujem ne sprdam se sa njim skoro svaki put kada mu se obratim, direktno ili indirektno.

Fakti moderatoru, cinjenice. Vodim se njima. Uostalom, jos jednom da pojasnim;

Daj Boze da na kraju sezone Kostic bude izabran za najboljeg trenera, a svi igraci koje sam nekada kritikovao budu u top formi pa da zajedno slavimo titulu.
Tada me pljujte svi od reda, cak sam spreman i uzivo to da istrpim, muski, nije nikakav problem.

A kada mi vec pricas za pljivanje, nakon Viteza ste svohim dojucerasnjnim idolima i miljenicima hebavali od do, kako je krenulo trazicete kucni pritvor za njih.
Tako da, nauci ti sta je kritika a sta pljuvanje.
Sa postovanjem, tvoj Fazlija.

addyno1
Kontakt:

pet avg 19, 2016 4:22 pm

pintol_TM87 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:''ako je on brz onda su savic delic i ozobic za njega usain bolt''

Ja cu samo reci, kakav god da bude ovaj Sandi, ako on dodje, Halvadzic nece vidjeti prvog tima. A kako ce se neko dokazati ako ne igra utakmice? Jbt ubacis ga samo dvaput, protiv Slavije kad se cupamo na onom bozesacuvaj terenu i protiv Slobode kad vec dva nula gubimo, nema igre, i onda ocekujes da ce momak nesto uraditi...a i tu je teren bio boze sacuvaj, pored svega ostalog...
buraz kako ce dobit sanse kad on ne zna , momak ne zna i zavrseno s njim..frajer ne zna na kojoj poziciji bi igrao a kamoli sta drugo..ne znam odkud vam to da je on dobar i da je on potencijal..zao mi je sto ovo govorim ali je to jedna istina kojoj se mora pogledat u oci..
ma ovdje je obicaj da se donose zaključci o igracu na osnovu par treninga, neki isjecenih video materijala. I odmah su igracine i pitanja se postavljaju sto eto Halvadzic ne igra u prvom timu itd. Pa nijedan trener na svijetu nece izostavljati dobrog igraca iz ekipe.

nookey
Kontakt:

pet avg 19, 2016 4:22 pm

Znate šta nama fali, maskota kluba!
Gledam neke promotivne videe Juventusa i njihovu maskotu zebra. Ljudi napravili biznis, prodaju ih za ne znam koliko eur-a idu ko flak, plus lijepo je imati nešto što te podsjeća na klub, a nije striktno vezano za fudbal...
Prijedlog za naš marketing je da ovo ozbiljno razmotre.
Moja ideja bi bio štrumf u odjeći mašinovođe...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava