Hurmasica je napisao/la:Kako se ovdje priča o Dadinoj posudbi nekada imam osjećaj ko da smo ga u logor poslali a ne u Sloveniju. On se nama nakon posudbe može vratiti samo bolji, spremniji i konačno malo stabilniji nego što je to bilo do sada. Liga bolja od naše, klub u kojem će sigurno imati finu minutažu. Sada je sve na njemu
a to on prethodne 3 godine nije pokazao sta zna? pa ne bi ga Amar sa 18 godina stavio u prvi tim da ne znaEisenbahner1921 je napisao/la:Hurmasica je napisao/la:Kako se ovdje priča o Dadinoj posudbi nekada imam osjećaj ko da smo ga u logor poslali a ne u Sloveniju. On se nama nakon posudbe može vratiti samo bolji, spremniji i konačno malo stabilniji nego što je to bilo do sada. Liga bolja od naše, klub u kojem će sigurno imati finu minutažu. Sada je sve na njemujoš manji pritisak na njemu, nek pokaže šta zna
Bas draga generacija od igraca do sefa, svjesni grba na prsima hrabro na svakog protivnika. Steta sto kasnije dodje ona kriza, al sta ces morao si prodati Bajica i Kvesica, nisi doveo nikoga, nije mogao Amir od 17-18 godina, ili Dado preuzeti teret na sebe. Uglavnom klub u losem stanju, djeca na terenu, drugi na tabeli, i stativa do play offa, danas klub punim plucima dise, dovode se igraci sa strane, a sportski rezultat los. Nama ja mislim fale 1-2 igraca koji su fajteri kluba i vodje na terenu, nemamo takvih faca u ekipi, kad se sjetim tekme protiv kona na Grbavici, ne znas ko je vise od nasih tracao, klizao, bas poginuli sto bi Edis rekaoaddyno1 je napisao/la:a imali plate do 1000 maraka, Amir je imao 800cikazubo je napisao/la:Joj kad vidim ove utakmice i igrace neka me tuga uhvati, sve Željini golobradi dječaci tuku Ferencvarosa pa zamalo i Standarda, znaci djeca + Kokot, Mladenovic, Enis itd.. Al se svaku utakmicu ulazilo sa 120%, jedan period bez podrške sa juga, drzali do kraja borbu za titulu, ubjedljivo najdraza generacija igraca.
cikazubo je napisao/la:Opet napadac ?
Ovaj par dana kazu novi igrač, a onaj najmanje 3 sedmiceHurmasica je napisao/la:Eh to je još jedan igrač što samo jučer govorio da je na probi pored Markovića i onog anonimusa, s tim da je ovih nekoliko treninga što je odradio sa ekipom isključivo igrao na poziciji lijevog krila.
Dok na zvaničnoj ne vidim da su potpisali za mene su na probiLARS1921 je napisao/la:Ovaj par dana kazu novi igrač, a onaj najmanje 3 sedmiceHurmasica je napisao/la:Eh to je još jedan igrač što samo jučer govorio da je na probi pored Markovića i onog anonimusa, s tim da je ovih nekoliko treninga što je odradio sa ekipom isključivo igrao na poziciji lijevog krila.
![]()
[video]https://www.youtube.com/watch?v=YK30AuY6VRk[/video]
http://www.sportske.ba/sandi-krizman-no ... jeznicara/" target="_blankHurmasica je napisao/la:
Dok na zvaničnoj ne vidim da su potpisali za mene su na probi
Dva klika mišem i to je tocikazubo je napisao/la:Larse kad prije napravi ovaj video jbt hahah