Kad god su dobili premiju kiksali su, treba da im premija bude citava plata na kraju mjesecaOmar500 je napisao/la:Za Slobodu im je bila premija 2 hiljade maraka, kako sam ja cuo. Gdje ces bolji stimulans
fk1921 je napisao/la:Kad god su dobili premiju kiksali su, treba da im premija bude citava plata na kraju mjesecaOmar500 je napisao/la:Za Slobodu im je bila premija 2 hiljade maraka, kako sam ja cuo. Gdje ces bolji stimulans
Za eventualnu pobjedu na startu prvenstva u derbiju za sve od igraca i struke do ostalih uposlenika bila predvidjena odredjena premija, preciznije za igrace koji su igrali 2000KM a ostale 1000KM.Omar500 je napisao/la:Za Slobodu im je bila premija 2 hiljade maraka, kako sam ja cuo. Gdje ces bolji stimulans
Format je napisao/la:***** ja igraca kojem treba premija da pobjedi Viteza
UpravoFormat je napisao/la:***** ja igraca kojem treba premija da pobjedi Viteza
ne može to baš ni tako,zamisli da nekog nadigraš,rasturiš na proste faktore,a kurva neće u gol i onda neka frljoka protivnika uleti i zijaniš i to zbog toga odbiješ igračima 30% od plate,nema to smisla realno.Izlija je napisao/la:Vezati platu za bodovni učinak u mjesecu, ako u 1 mjesecu imamo 4 utakmice to bi moralo biti 12 bodova za 100% plate, 10 bodova već donosi 85% plate itd. Nagrade i bonuse samo uz ozbiljno rasturanje protivnika, 2+ gola prednosti + 5 % plate, 5+ golova 10% plate itd.
stvar je u tome da su jadnog viteza morali dobiti i naši juniori na grbavici a ne prvi tim,i to bez obzira na formaciju i taktiku ili premije,to je poenta priče.salle86 je napisao/la:UpravoFormat je napisao/la:***** ja igraca kojem treba premija da pobjedi Viteza
Realno sad se i pretjeruje sa tim premijama. Odrediš za titulu, europu i eventualno nekad pred neki baš bitan meč. Nećeš sad pored plata koje su pofine još i premije za svaki meč