Mogu potvrditi rijeci te, ali isto tako mogu reci Mirso da I taj igrac nije sinoc zabusavao. On je novi, sigurno da nije u nekom klanu ako uopce ima klan. Ne znam za bojkot, po meni ga ima ali sigurno da ovaj nije umjesan jer novi je, grize, zeljan dokazivanja I napredka.Neymar 11 je napisao/la:ma brate to moze da potvrdi ti leon dobijo je por i larsonn modd tak da mahalskih prica i carsijanera ce uvjek biti kako sve ja znam ovo , znaju dva spomenuta momka sa foruma samo bruda opusteno, Musi je amar nudio kad je bio u konkurneciji sa adzemom al tad produzi on ugovor sa sirokim .. Treeba svi ko jedan podrzat Kostu ovu upravu kao tim da skupa izadjemo jaci da svi tako skupa dobijemo zrinju , neka formacija 4-3-2-1 nebi bila losa ..Qwerty_1987 je napisao/la:To mi je drago cuti brateNeymar 11 je napisao/la: Ma nema tu istine kosta je dobio podrsku uprave ostaje sef, mahalskih prica se popustite, isto kosto je prica ovde bila ne primaju plate pola dobijaju je netacno, redovne su plate , jos nesto neki rekose bojkot kakav crni bojkot nema govora o bojkotu , jednostavno neki igraci nisu naviknuli na rad koste , i da je unio autoritet to je to.. Zrinja mora pasti pred 9 milja manijaka ...![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Takodjer, za plate da nisu primili to nije tacno. Sve je redovno.
Mirsoni brate, opusteno, Kosta ima nasu I od uprave podrsku, manekeni ce snositi posljedice.