Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto avg 16, 2016 12:59 am

Neymar 11 je napisao/la:
Qwerty_1987 je napisao/la:
Neymar 11 je napisao/la: Ma nema tu istine kosta je dobio podrsku uprave ostaje sef, mahalskih prica se popustite, isto kosto je prica ovde bila ne primaju plate pola dobijaju je netacno, redovne su plate , jos nesto neki rekose bojkot kakav crni bojkot nema govora o bojkotu , jednostavno neki igraci nisu naviknuli na rad koste , i da je unio autoritet to je to.. Zrinja mora pasti pred 9 milja manijaka ... :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
To mi je drago cuti brate slika slika slika

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
ma brate to moze da potvrdi ti leon dobijo je por i larsonn modd tak da mahalskih prica i carsijanera ce uvjek biti kako sve ja znam ovo , znaju dva spomenuta momka sa foruma samo bruda opusteno, Musi je amar nudio kad je bio u konkurneciji sa adzemom al tad produzi on ugovor sa sirokim .. Treeba svi ko jedan podrzat Kostu ovu upravu kao tim da skupa izadjemo jaci da svi tako skupa dobijemo zrinju , neka formacija 4-3-2-1 nebi bila losa .. :)
Mogu potvrditi rijeci te, ali isto tako mogu reci Mirso da I taj igrac nije sinoc zabusavao. On je novi, sigurno da nije u nekom klanu ako uopce ima klan. Ne znam za bojkot, po meni ga ima ali sigurno da ovaj nije umjesan jer novi je, grize, zeljan dokazivanja I napredka.
Takodjer, za plate da nisu primili to nije tacno. Sve je redovno.
Mirsoni brate, opusteno, Kosta ima nasu I od uprave podrsku, manekeni ce snositi posljedice.

Qwerty_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

uto avg 16, 2016 1:00 am

Samo zajedno, do cilja !!!

braco
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:00 am

delinjo je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Nazalost, ne shvataju oni za koga igraju fudbal, ne shvataju kome je najgore...
shvataju oni sve ali njih boli ***** za navijace...ovo je njima prolazna stanica i pokusavaju se ogrebati na sto bezbolniji nacin...tako da ces od svakog cuti onu otrcanu frazu Zeljo ima najbolej navijace,najbolju publiku,ja cu ginuti ...bla bla bla ....
Pa realno klubovi u BiH i jesu usputne stanice igračima da idu u inostranstvo, ali bit je u tome da se valjda moraš dokazat na toj usputnoj stanici kako bi se prodao što bolje, a s ovakvim igrama neće se usrećiti ni Željo ni oni sami ako žele da zarade dobru lovu u nekoj boljoj ligi.

Vrag

uto avg 16, 2016 1:01 am

Ma kakva ba ispisnica. Krvi im se napiti da im Hitler dodje ko Jose Mujica.

Whisperer

uto avg 16, 2016 1:07 am

Leon_Professional je napisao/la:
Neymar 11 je napisao/la:
Qwerty_1987 je napisao/la: To mi je drago cuti brate slika slika slika

ma brate to moze da potvrdi ti leon dobijo je por i larsonn modd tak da mahalskih prica i carsijanera ce uvjek biti kako sve ja znam ovo , znaju dva spomenuta momka sa foruma samo bruda opusteno, Musi je amar nudio kad je bio u konkurneciji sa adzemom al tad produzi on ugovor sa sirokim .. Treeba svi ko jedan podrzat Kostu ovu upravu kao tim da skupa izadjemo jaci da svi tako skupa dobijemo zrinju , neka formacija 4-3-2-1 nebi bila losa .. :)
Mogu potvrditi rijeci te, ali isto tako mogu reci Mirso da I taj igrac nije sinoc zabusavao. On je novi, sigurno da nije u nekom klanu ako uopce ima klan. Ne znam za bojkot, po meni ga ima ali sigurno da ovaj nije umjesan jer novi je, grize, zeljan dokazivanja I napredka.
Mirsoni brate, opusteno, Kosta ima nasu I od uprave podrsku, manekeni ce snositi posljedice.
sve ja ovo bruda znam, sem tog igraca koji mi je reko, sto sam napiso sve iza toga stojim , kakvi brate klanovi , kakve zavjere i kakvi bojkot, toga kolko ja znam nema, sto su mi rekli ne samo jedan igrac vecina recimo njih , brate moraju da se naviknu na ovaj radd koste, uveo je red autoritet, nece niko brate biti iznad zelje. Sjecas se izjave Fergusona kad je C. Ronaldo zahtjevo kapitensku vecu platu itd ? sta mu je ovaj odg na to, da niko nije iznad Utd i fergija samog pa nece ni Ronaldo, kasnije su ga prodali, ako brate kontas sta ocu reci na sta mislim dobro je ha ha :palacgore:
Zadnja izmjena: Whisperer, dana/u uto avg 16, 2016 1:17 am, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Format
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:09 am

Joj brate ja se slomi citajuci tvoje postove sko mi vjerujes,stavi zarez negdje haha

salle86
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:09 am

GoodisonPark je napisao/la:Evo prelistah ovih nekih stranica i dajte manite se prozivki bilo koga, ohladimo glave što je prije moguće.. zašto u svemu tražiti neki senzacionalizam? Hoće li nam to mnogo pomoći? Neće vjerujte..

Neka se sve na miru analizira i uprava i stručni štab, okrenuti list i tražiti najbolja rješenja za sledeći duel. igrači su svjesni da se još jedan ovakav meč u nizu ne smije ponoviti, sad su dobili podršku, mada po meni to i nije bila podrška već smo im mi sa tribina dali do znanja koliko mi volimo svog Želju u odnosu na njih sve - čast pojedincima. U lice smo im se nasmijali gromoglasnom pjesmom na njihovu blijedu igru i nezalaganje. Pametan igrač bi iz svega toga izvukao pouke za čitav život a oni sa malo plićim mozgom će nastaviti po starom, vrlo brzo će se sve vidjeti. Zato ne treba žuriti i donositi ishitrene odluke, polako sve na miru pretabiriti pa onda donijeti odluke..

Hladna glava i sabur nam je sad potrebniji nego ikad..
Nisu igrači dobili podršku već KLUB. Malo kad sam bio ponosan na kop i vođenje istog ko sinoć. Prvo uvodno "nema veze zbog Tuzle pokažimo im da smo uz njih" pa navijanje cijelu utakmicu i na kraju ono "nismo mi pitari da im prijetimo ali dajmo im do znanja da ovako ne može" i za kraj monolog A. Z. koji ovaj put je ubo što bi se reklo.
Jug je sinoć položio najvećom ocjenom :klanjase2: :pljesak: :zeljeznicar1:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

LARSSON
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:12 am

delinjo
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:13 am

sajo10 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Nazalost, ne shvataju oni za koga igraju fudbal, ne shvataju kome je najgore...
shvataju oni sve ali njih boli ***** za navijace...ovo je njima prolazna stanica i pokusavaju se ogrebati na sto bezbolniji nacin...tako da ces od svakog cuti onu otrcanu frazu Zeljo ima najbolej navijace,najbolju publiku,ja cu ginuti ...bla bla bla ....
Eto nisam mislio nista pisati na tu temu kad sam slusao Nikolica posle Sirokog ja mislim kada je rekao "Sloboda je dobra ovo ono, ali mi smo Zeljo..." nesto tako.. Medjutim kad si spomenuo te flaskole da se i nadovezem na tu pricu. Alergican sam na izjave tipa izginut cemo, Mi smo zeljo, mi samo idemo na pobjedu, dacemo zadnji atom snage. bla bla bla. Meni netreba Stevo tvoja izjava da smo Zeljo. Meni treba da na igralistu pokazete da ste ZELJO! Meni ne treba izjava 24h prije meca kako cete izginuti na terenu. Meni treba da na dan utakmice kada sudija svira da mec krene, da tada pokazete tu pozrtvenost. Ja nisam jedan od onih koje mozete kupiti s takvim floskulama i s takvim obecanjima. Ja zelim dijelo. Ne rijeci. To je isto kad kazes nekoj haverici da je volis, a samo zelis da joj zabijes. Znam ja da 90 % igraca boli qurac za Zeljom. Isto kao sto igrace Sarajeva boli qurac za Hordama, itd itd. Premijer Liga, a u ovom slucaju Zeljo, je samo prolazna stranica ovim igracima. Nekima ce biti daska za nesto vece, a nekima ce biti vrhunac karijere. Ali kako god, Zeljo ce im biti prolazna stranica. Dokle god mi shvatimo to bice nam lakse. Isto vaze za pricu "nasa djeca". Ma manitese toga bolan. Od 10 omladinaca mozda ce jedan osjecati tu ogromnu ljubav prema klubu i navijacima, dok ce ostala 9orica spominjati tu ljubav i sta ja znam. TO pije vode kod mnogih. I razumljivo je. Zato je facebook navijacima drag Mulalic. Jer je govorio ono sto raja zeli da cuje. Volio je da lozi. Zato bosancerosi vole Blazevica koji na preskonferenciji kaze ma yebat cemo im mater. Naravno u ovom kontekstu nemam nista protiv Edisa ali nisam volio njegove izjave. Ja bi zabranio svakom igracu da koristi te terme jer to ne pije vode. Barem bi volio da je tako.
bravo Sajo :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

MrRiccoli
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:14 am

Mislim da bi najpametniji potez trenutno bio da se ekipa posalje na bjelasnicu ili igman u kakav hotel u karantin do utakmice. Ima gore teren kakav takav, imaju gdje trenirati i mislim da bi to prilika bila da se sve izgladi, da se popravi atmosfera u ekipi, da se mozgovi prociste i da pojedemo zrinjski

Sent from my C5303 using Tapatalk

delinjo
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:16 am

Neymar 11 je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
Neymar 11 je napisao/la: ma brate to moze da potvrdi ti leon dobijo je por i larsonn modd tak da mahalskih prica i carsijanera ce uvjek biti kako sve ja znam ovo , znaju dva spomenuta momka sa foruma samo bruda opusteno, Musi je amar nudio kad je bio u konkurneciji sa adzemom al tad produzi on ugovor sa sirokim .. Treeba svi ko jedan podrzat Kostu ovu upravu kao tim da skupa izadjemo jaci da svi tako skupa dobijemo zrinju , neka formacija 4-3-2-1 nebi bila losa .. :)
sve ja ovo bruda znam sem tog igraca koji mi je reko, sto sam napiso sve iza toga stojim , kakvi brate klanovi , kakve zavjere i kakvi bojkot toga kolko ja znam nema sto su mi rekli ne samo jedan igrac vecina recimo njih , brate moraju da se naviknu na ovaj radd koste uveo je red autoritet nece niko brate biti iznad zelje. Sjecas se izjave Fergusona kad je C. Ronaldo zahtjevo kapitensku vecu platu itd ? sta mu je ovaj odg na to da niko nije iznad Utd i fergija samog pa nece ni Ronaldo, kasnije su ga prodali, ako brate kontas sta ocu reci na sta mislim dobro je ha ha :palacgore:
ne mozes kralju ocekivati da ti igrac napise jeste bojkotovali smo ....ne znam sto se javljas igracima i pitas te gluposti ...ti sutra ukradi nekome 100 KM...i kad te pitaju jesi li ukrao ...reci da jesti boli te :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

GoodisonPark
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:18 am

salle86 je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Evo prelistah ovih nekih stranica i dajte manite se prozivki bilo koga, ohladimo glave što je prije moguće.. zašto u svemu tražiti neki senzacionalizam? Hoće li nam to mnogo pomoći? Neće vjerujte..

Neka se sve na miru analizira i uprava i stručni štab, okrenuti list i tražiti najbolja rješenja za sledeći duel. igrači su svjesni da se još jedan ovakav meč u nizu ne smije ponoviti, sad su dobili podršku, mada po meni to i nije bila podrška već smo im mi sa tribina dali do znanja koliko mi volimo svog Želju u odnosu na njih sve - čast pojedincima. U lice smo im se nasmijali gromoglasnom pjesmom na njihovu blijedu igru i nezalaganje. Pametan igrač bi iz svega toga izvukao pouke za čitav život a oni sa malo plićim mozgom će nastaviti po starom, vrlo brzo će se sve vidjeti. Zato ne treba žuriti i donositi ishitrene odluke, polako sve na miru pretabiriti pa onda donijeti odluke..

Nisu igrači dobili podršku već KLUB. Malo kad sam bio ponosan na kop i vođenje istog ko sinoć. Prvo uvodno "nema veze zbog Tuzle pokažimo im da smo uz njih" pa navijanje cijelu utakmicu i na kraju ono "nismo mi pitari da im prijetimo ali dajmo im do znanja da ovako ne može" i za kraj monolog A. Z. koji ovaj put je ubo što bi se reklo.
To je veličina naših navijača. Jeste bilo fino navijanje, a ja bih pohvalio i sjever bilo je nekih galamdžija iza gola ali je dosta raje ostalo i otpjevalo zajedno sa Jugom pjesmice na kraju.

Edit:

Minjore, da su većina navijača ko mi sa foruma mi bi bili Real Madrid sa posjetom svako kolo. Mada ne možeš više ni navijače kriviti za bilo šta, i da dođu i da ne dođu imaju potpuno pravo na to.

Mene više brinu igrači, ja se trudim cijeli dan da odgonetnem o čemu oni misle dok igraju, zar ih nije sramota tolike raje, zar nemaju obraza ni sekunde, poslije toliko blamaža prošle sezone, oni se trude da nam prirede nove..

E moj Željo na šta si spao, da su pokojni Joško i Milan mogli da vide poluvrijeme naših pulena prevrnuli bi se u grobu svega mi.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

rodrigo87
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:31 am

salle86 je napisao/la:

Monolog je bio od A.O. :DD:

ANamelessGhoul
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:35 am

rodrigo87 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:

Monolog je bio od A.O. :DD:
Šta je tačno rekao na kraju ono, ja sa sjevera nisam najbolje čuo

Grbavica
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:36 am

Ma kakav Musa, neznalica obična...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Plava Porodica
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:37 am

Da smanje izlaske i da se vise posvete treningu.

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

salle86
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:39 am

E jbg znao sam da je isuviše dobro da bi bilo njegovo :)

Pa i ona baklja na sjeveru nije bila višak ovaj put...

@jbg ne sjećam se sad u detalje ali bilo je da ne umišljaju sebi previše, jedine zvijezde ovde smo mi (oni koji su stalno uz klub kad i koliko mogu bez ikakvog interesa) te da smanje sa izlascima i provodima i da se ufate treninga... U tom fazonu :)
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ANamelessGhoul
Kontakt:

uto avg 16, 2016 1:46 am

Nadam se da će im doć iz guzice u glavu

bablaz
Kontakt:

uto avg 16, 2016 6:29 am

Zrinjski dolazi u najgorem momentu. Ne znam ni sam sta je najpametnije: Podrzati Kostica ili ne. Krivicu za poraze protiv Slobode i Viteza snose svi i Kostic i igraci, ali komentari nasih igraca tipa: "eto im strucnjak, nek njega placaju" , "doso slovenac ovdje postavljati cunjeve" , "neznalica" i sl. govore ko igra za svetinju. Nema alibijske igre vise, trener je postavio formaciju u kojoj ne smije biti zabusavanja i to je to. Pojedini igraci ne mogu odgovoriti i traze izgovor. Zasto? Jer su limitirani i jer im je maximalan domet u karijeri PLBiH. S druge strane trener pokusava napraviti promjenu sa igracima koji nemaju ni znanjs, ni pameti, a Boga mi ni hrabrosti. Najveca greska Kosticeva je sto vjeruje da ovi igraci mogu, a realnost je drugacija. Jednostavno: nema kvaliteta!

SWRA_1921
Kontakt:

uto avg 16, 2016 7:53 am

Ne znam za vas, ali ja stvarno ne vidim izlaz iz ove situacije. Pobijedimo Zrinjskog, Celik, a sutra nam se opet mogu posrati u facu i izgubiti od Metalegea (Metalike) iz Jajca i sve vratiti na nulu. Ovo se sustinski mora rijesiti razgovorom svih "sukobljenih" strana, svih igraca, staba, uprave, napraviti kompromis da svi budu zadovoljni. Samo ako budu ginuli svaku utakmicu mi mozemo na zelenu granu.

Zna li neko, da li cemo prodati nekog igraca? Ja sam ranije rekao, ako nikoga ne prodamo sada a ni na polusezoni, u opasnoj smo situaciji.

"Insajderi" su najavili u drugoj sedmici pocetak gradnje istoka, a evo dolazi i 3 sedmica. Kazu da je pao nekakav kompromis izmedju SD i kluba? Da li je to istina?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Prijava