Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

struja
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 15, 2016 5:14 pm

pinki je napisao/la:Niko ne može Kostića kriviti za sinoćnji poraz. Možda za par pogrešno izabranih igrača u prvoj postavi ali i kao takvi smo morali pobijediti mrtvi Vitez koji sa Livajom, Kokotom i Hodžurdom odigra kao Barca kad je vidio da naši 'neće'. Ovo 'neće' ću potkrijepiti time da se vitez povukao prvih deset minuta svjesno jer su očekivali uraganske napade naših. Kada su vidjeli da im naši dodaju lopte, da čiste lopte puštaju u aut, da griješe u stvarima u kojima ne griješe juniori, onda su se otvorili i ostalo je istorija...

Ne može me niko ubjediti da jedan Husić ne zna uštopati loptu pet puta zaredom, da jedan Blagojević 10 puta doda njihovom igraču i stvara kontru 3 na 2 slučajno, da jedan Lendrić nema snage da ore teren, da jedan Memija koji je bio brz kao vjetar trči kao po jajima, da Acu prolazi kako ko hoće već desetu utakmicu zaredom, da Kjosevski nije odbranio šuta u dvije tekme jer je bio 'nemoćan' itd...

Ja ću dolaziti i dalje i dolaziće svi normalni i vjerni navijači Želje, ali ovi igrači što su igrali sinoć i u Tuzli, možda izuzimajući Miru su za mene položili za sva vremena... Vidjećemo šta će biti protiv Zrinjskog ali igraju se sa vatrom i varaju se ako misle idemo smijeniti i ovog ko će ba trčati pa nismo mi Barcelona... Trčaćete gospodo na ovaj ili onaj način to vam garantujem! Dobijate masne pare za nerad, a znamo da možete...

I još da dodam u onom jadu i čemeru sinoć, bacim oko na klupu i Bekrić se uhvatio za glavu kad je onaj debil blagojević dobio crveni, fakat mu je bilo teško, ne branim ga ali čini mi se fakat da bi frajer najradije propao u zemlju nakon onoga...

Bruka, sramite se, znam da čitate, a dobro skontajte kako ćete istrčati protiv Zrinjskog!
:palacgore:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon avg 15, 2016 5:14 pm

u ovom prelaznom roku smo imali najmanje fula u posljednjih par godina. Secer, Ugljesa, Boka pa i Husic uz otpisanog Hervasa su sasvim sigurno pojacanja u odnosu na onosto smo na istim pozicijama imali ranije.
takodjer jos je rano da kazemo da je Lazic promasaj kao i Bevab, Pozder i Toskas.
ako tome dodamo i igrace od ranije Lendric, Blagojevic, Stevanovic uz pristojnog Sinisu ne mozemo govoriti o nekom kriminalnoj transfer politici.

ovdje je problem u velikom broju igraca sa strane i nedostatku nasih domacih igraca. takodjer, usljed velikog broja otkaza narusena je atmosfera jer pojedini igraci i uposlenici zauzimaju strane sto kvari ukupu atmosferu. tu su jos i razlike u platama........
nismo izbalansirani i to je nas glavni problem.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Charlie Sheen
Kontakt:

pon avg 15, 2016 5:21 pm

veci je problem u glavama nego u nogama

Vrag

pon avg 15, 2016 5:26 pm

pinki je napisao/la:Niko ne može Kostića kriviti za sinoćnji poraz. Možda za par pogrešno izabranih igrača u prvoj postavi ali i kao takvi smo morali pobijediti mrtvi Vitez koji sa Livajom, Kokotom i Hodžurdom odigra kao Barca kad je vidio da naši 'neće'. Ovo 'neće' ću potkrijepiti time da se vitez povukao prvih deset minuta svjesno jer su očekivali uraganske napade naših. Kada su vidjeli da im naši dodaju lopte, da čiste lopte puštaju u aut, da griješe u stvarima u kojima ne griješe juniori, onda su se otvorili i ostalo je istorija...

Ne može me niko ubjediti da jedan Husić ne zna uštopati loptu pet puta zaredom, da jedan Blagojević 10 puta doda njihovom igraču i stvara kontru 3 na 2 slučajno, da jedan Lendrić nema snage da ore teren, da jedan Memija koji je bio brz kao vjetar trči kao po jajima, da Acu prolazi kako ko hoće već desetu utakmicu zaredom, da Kjosevski nije odbranio šuta u dvije tekme jer je bio 'nemoćan' itd...

Ja ću dolaziti i dalje i dolaziće svi normalni i vjerni navijači Želje, ali ovi igrači što su igrali sinoć i u Tuzli, možda izuzimajući Miru su za mene položili za sva vremena... Vidjećemo šta će biti protiv Zrinjskog ali igraju se sa vatrom i varaju se ako misle idemo smijeniti i ovog ko će ba trčati pa nismo mi Barcelona... Trčaćete gospodo na ovaj ili onaj način to vam garantujem! Dobijate masne pare za nerad, a znamo da možete...

I još da dodam u onom jadu i čemeru sinoć, bacim oko na klupu i Bekrić se uhvatio za glavu kad je onaj debil blagojević dobio crveni, fakat mu je bilo teško, ne branim ga ali čini mi se fakat da bi frajer najradije propao u zemlju nakon onoga...

Bruka, sramite se, znam da čitate, a dobro skontajte kako ćete istrčati protiv Zrinjskog!
Kada kap prelije casu zaredati ce oni opet 11 pobjeda.

neroazzuro
Kontakt:

pon avg 15, 2016 5:32 pm

Al svaki, bas svaki komentar su neke nejasne formulacije. Kriv je trener nakon dvije lose utakmice i treba ga smijenit...
Sta je tacno problem na relaciji trener-manekeni (ne odnosi se ne Miroslava)? Nema odgovora.
Na pitanje kime ga zamijenit, nema komentara!
Sta u slucaju novog Capljica? Opet nema komentara.
Ko je kriv za "krah transfer politike FK Zeljeznicar" (zvuci poznato, jelde ;) ) koliko god retardirano zvucalo pitanje, opet nema odgovora.
Koga postaviti umjesto tog nepoznatog krivca? Opet nema odgovora.
Samo uzivanje u citiranju i postavljanju besmislenih pitanja i kontrapitanja, nista vise.
I vi se opet zapalite pricom...
Sta mislite zasto pojedini odjednom imaju najvise komentara upravo sad, kao da su jedva docekali svoj trenutak?
Nego, da mi vratimo Dadu, ne mora igrat stopera :)

struja
Kontakt:

pon avg 15, 2016 5:37 pm

Samo se nadam da uprava neće podleći pritisku I smijeniti kostića.

Fatić Nermin
Kontakt:

pon avg 15, 2016 5:38 pm

Ja sam za osnivanje podgrupe pod nazivom "Interventna"... Ko razumije, shvatit će. :D
A sektor je pravi sektor.

ChWilla
Kontakt:

pon avg 15, 2016 5:43 pm

...se zenta da uđe jer sam naoružan k'o rambo :ganja:
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

pon avg 15, 2016 5:43 pm

Sinoc sjedim u mahali poslije tekme sa ekipicom, ja standardno u kopu bio, a njihova loga jugozapad kod WC-a.
Govore mi sinoc neki frajer poceo psovati Seferovicu,nasem kondicionom, kad se on okrene i govori njemu "hajde molim te sacekaj me poslije utakmice"..
I dalje imamo dobar dio seljackog mentaliteta, toga se izgleda rijesit necemo.
Fuj!

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Neandertalac

pon avg 15, 2016 5:52 pm

neroazzuro je napisao/la:Al svaki, bas svaki komentar su neke nejasne formulacije. Kriv je trener nakon dvije lose utakmice i treba ga smijenit...
Sta je tacno problem na relaciji trener-manekeni (ne odnosi se ne Miroslava)? Nema odgovora.
Na pitanje kime ga zamijenit, nema komentara!
Sta u slucaju novog Capljica? Opet nema komentara.
Ko je kriv za "krah transfer politike FK Zeljeznicar" (zvuci poznato, jelde ;) ) koliko god retardirano zvucalo pitanje, opet nema odgovora.
Koga postaviti umjesto tog nepoznatog krivca? Opet nema odgovora.
Samo uzivanje u citiranju i postavljanju besmislenih pitanja i kontrapitanja, nista vise.
I vi se opet zapalite pricom...
Sta mislite zasto pojedini odjednom imaju najvise komentara upravo sad, kao da su jedva docekali svoj trenutak?
Nego, da mi vratimo Dadu, ne mora igrat stopera :)
Mozda su tebi nejasne, mozda nisi kapacitet.
Za lose rezultate odgovara trener. Nije problem ni u porazima vec u sistemu i igri koja ne lici ni na sta.
Problem na relaciji manekeni/ trener, ne trebam ja dati odgovor, evidentno je da postoji.
Ko bi mogao biti novi trener zavisi od toga ko slobodan i dovoljno kvaltetan.
Ni na to pitanje ne bih ja trebao davati odgovor.
Sta Capljic? O cemu pricas?
Krivac za losu transfer politiku; upravni odbor po vec definisanoj proceduri ( zvuci poznato, jel da ) sa `strucnim vanjskim saradnicima `. Ti mi reci ko je to a ne ja tebi.
Koga postaviti? Opet, ko je voljan i dovoljno stručan.
`Pojedini su bili na hladjenju, malo svojom voljom malo tudjom, a jako su aktivni uvijek, bilo dobro ili lose.

I za kraj. Dado je svemirski brod za pojedine `boomove` koje u nebesa dizete.

Jasnije?
Željeznicar za život cijeli!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon avg 15, 2016 5:57 pm

od kojeg igraca sredine terena je bolji Dado?

Secerovic, Radinovic, Bekric, Blagojevic pa i Beganovic.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Vrag

pon avg 15, 2016 5:59 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:od kojeg igraca sredine terena je bolji Dado?

Secerovic, Radinovic, Bekric, Blagojevic pa i Beganovic.
Enisa

Leon_Professional
Kontakt:

pon avg 15, 2016 6:01 pm

"Niciji interesi ne smiju biti veci od samog Zelje" rece covjek koji trazi Dadine papire. :lol: :lol: :lol:

bianco blu
Kontakt:

pon avg 15, 2016 6:08 pm

Plava Porodica je napisao/la:Sinoc sjedim u mahali poslije tekme sa ekipicom, ja standardno u kopu bio, a njihova loga jugozapad kod WC-a.
Govore mi sinoc neki frajer poceo psovati Seferovicu,nasem kondicionom, kad se on okrene i govori njemu "hajde molim te sacekaj me poslije utakmice"..
I dalje imamo dobar dio seljackog mentaliteta, toga se izgleda rijesit necemo.
Fuj!

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
tvoji drugovi su tog što je psovao trebali naružiti malo, ko ga jebe, ne bi smio sljedeći put psovati

psihopata
Kontakt:

pon avg 15, 2016 6:14 pm

ima li kakva izjava nekog igrača vezana za sinošnju sramotu?baš me zanima šta oni misle i da li ih je sramota one blamaže....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

bablaz
Kontakt:

pon avg 15, 2016 6:16 pm

Veca
Sinisa Jaha Talijan Bevab
Bekric Ugljesa Secerovic Dzenis
Mico Lendric
Sastav za Zrinjski, kad Blagojevic odradi kaznu stavit ga umjesto Dzenisa

storm_raider
Kontakt:

pon avg 15, 2016 6:19 pm

Neandertalac je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Storm@ Nisam znao za Lendrica, ako je tako zasluzuje prolaznu iako su se ti transferi desili prije nego je postao uposlenik. Po kojoj liniji je tada uopste i dobio sansu da ucestvuje u tako vaznim stvarima za klub?
Shvatas sta zelim reci, neozbiljno totalno.
Meni je i vise nego prolazna, ali hajde. Shvatam naravno, pa recimo da je to bio "probni rad" i da se na osnovu toga dokazao. A to je najbitnije. O njemu cemo suditi nakon sezone. Tu je i doveden da nam se Hervas ne ponovi. Moramo biti objektivni koliko god mozemo, a i ti, kao i ja, veoma dobro znas da je istina uvijek negdje izmedju.
Istina je ono sto vidimo, meni je mlijeko vazda bijelo kao i tebi. Ono sto vidimo je kako smo od dovedenih dvadesetak pogodili sa tri igraca. Bas pojacanja.
Lendric, Stevanovic, Blagojevic.
Talijan u najavi, izgleda vrlo dobro.
Ostali ili prosjecni ili bas fula.
Taj ucinak bi sve i jedan forumas sa ovog foruma imao, mozda cak i bolji.

Znaci da istina nije izmedju vec se sa sigurnoscu moze reci da imamo jako losu transfer politiku.
Po meni glavni krivac za losije rezultate upravo ta cinjenica.
Fula je uvijek bilo, ne mozemo to svesti samo na jednu sezonu i to bas ovu. Svi su ih imali. I u svim klubovima. To je normalno valjda u fudbalu.
Pricali smo o Cenanu, dakle nije imao nekih fula. Hajde to smo zakljucili.

Ovo sto si napisao - posteno, ti sto si naveo su pojacanja. Ali, ko je od ovih sto su dovedeni i igraju - fula? Za Kostasa ne znamo, za Lazica isto ne znamo, sudeci po pripremnim pojacanje je, ali ne znamo. Bevab, ne znam, za sada stvarno lose, a ime je, svi su ga prizeljkivali. Bekric, davno ispricana prica. Nikolic ima gol i jednu ili dvije asistencije, nisam siguran, ali je promasio odlicnu situaciju u Tuzli i mozda ta utakmica ne bi zavrsila tako kako je zavrsila, ali to je sve mozda. Jucer su svi bili losi, on se uklopio. Husic, odlicno igrao u Madjarskoj, ali eto ispade da je budaletina. Ko je dakle fula, pa da mozemo reci da bi "sve i jedan forumas sa ovog foruma imao bolji prosjek"? Ovi sto su prosjecni, Sinisa Stevanovic i ko jos? Ne mozemo to reci za Secerovica i Radinovica nikako, jer je veoma mal uzorak. Prvi odigrao jednu utakmicu, drugi utakmicu i pol. Pozder? Ne znam, mal uzorak. Dakle, rano si se javio sa tom pricom, da je mozda 15to kolo, pa da je takva situacija onda bi bilo referentnije, a mozda nakon 15tog kola budemo i prvi. Boccaccini - ja ne znam je li i on pojacanje, ali eto odigrao je 5 utakmica pa je neki uzorak. U odnosu na Bogicevica jeste pojacanje, to znamo. Halvadzic, ne znam je li fula, mlad je, ali eto.

Po ovome sto vidimo nasa djeca ispadose najvece fule, Beganovic i Memija. A ne volim to reci, niti mislim to.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Dr. Adzem
Kontakt:

pon avg 15, 2016 6:20 pm

Kako sad dalje? Kako sad raju nafurat da dodji na grbavicu?
Cuva Bog Zelju svog!

mkulaglic
Kontakt:

pon avg 15, 2016 6:26 pm

Kad skontas ko sve dolazi da se izivi bolje i nefurati raju. Doći će ko osjeti da treba doći.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Hadzijalagic
Kontakt:

pon avg 15, 2016 6:27 pm

Dr. Kostic je napisao/la:Kako sad dalje? Kako sad raju nafurat da dodji na grbavicu?
Doci ce nas tri milje, jebajiga.. A sta znas mozda se sta zainatimo pa nas 10000 dodje..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.

Prijava