Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 15, 2016 1:36 pm

Jedino sto jeste dobro i jesu Stevanovic i Boccaccini. Ko je doveo za sobom Boccaccinija?
Željezničar ante portas !

crnamamba96
Kontakt:

pon avg 15, 2016 1:41 pm

Ne boli poraz, boli zalaganje, ne bole loši rezultati, bole obečanja, ne boli šetanje po terenu, bole šetanje Boccaccinija uzdignute glave s trebom nakon sat vremena poslije utakmice kao da se ništa nije desilo, boli što u timu nemamo igrača koji vole Želju, igrača koje ne zanima kako se jedan navijač osjeca nakon poraza, boli što oni znaju da su prolazna faza ovdje, boli što nemamo igrače koji će se oznojiti, poderati koljena, ne gledati kakva mu je frizura, poginuti .

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon avg 15, 2016 1:42 pm

Nemojte se libiti uslikati manekene!

Neandertalac

pon avg 15, 2016 1:51 pm

AsharaK je napisao/la:Nemojte se libiti uslikati manekene!
Gadjajte ih smajlijima gdje god ih vidite!
Željeznicar za život cijeli!

mkulaglic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 15, 2016 1:52 pm

LARS1921 je napisao/la:yebem ti zeno i majku i sve sto imas

slika
Sinoć sam se od muke smijao ovoj slici i komentaru. Da nas nema trebalo bi nas izmisliti

Sent from my C5303 using Tapatalk

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon avg 15, 2016 1:53 pm

Neandertalac je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Nemojte se libiti uslikati manekene!
Gadjajte ih smajlijima gdje god ih vidite!
Bolje nego flasama.

exbabilon
Kontakt:

pon avg 15, 2016 1:53 pm

crnamamba96 je napisao/la:Ne boli poraz, boli zalaganje, ne bole loši rezultati, bole obečanja, ne boli šetanje po terenu, bole šetanje Boccaccinija uzdignute glave s trebom nakon sat vremena poslije utakmice kao da se ništa nije desilo, boli što u timu nemamo igrača koji vole Želju, igrača koje ne zanima kako se jedan navijač osjeca nakon poraza, boli što oni znaju da su prolazna faza ovdje, boli što nemamo igrače koji će se oznojiti, poderati koljena, ne gledati kakva mu je frizura, poginuti .
Da imam trebu ko Boocaccini i ja bih vazda setao uzdignute glave, i jedne i druge... :rofl:

Salu na stranu, sve sisteme, formacije, kvalitet igraca na jednu stranu.. ali izvedbe protiv Olimpica i Sirokog, i izvedbe protiv Slobode i Viteza su bas bas razlicite sa aspekta motiva, zelje i borbe.. nesto se desava.

pintol_TM87
Kontakt:

pon avg 15, 2016 1:58 pm

Moraju i oni da zive zivot i hodaju zemaljskom kuglom..nece bit zatvoreni u stanu i tugovat..kakve vi rezime uvodite i sudite ljudima..od strucnjaka do sudaca i strucnih lica moj boze..cudo niko nije napisao da sam ja kriv sto sastav objavih dan prije haha..i da mislim da je jucer za poraz kriv bekric jer nije imao niti jedan tacan pas a i dzenis jer je isao glavom na kopacku i bacao se uz aut liniji i zatvarao husicevu stranu..zeljovci odose oni nadjite nove :)

delinjo
Kontakt:

pon avg 15, 2016 2:00 pm

pintol_TM87 je napisao/la:Moraju i oni da zive zivot i hodaju zemaljskom kuglom..nece bit zatvoreni u stanu i tugovat..kakve vi rezime uvodite i sudite ljudima..od strucnjaka do sudaca i strucnih lica moj boze..cudo niko nije napisao da sam ja kriv sto sastav objavih dan prije haha..i da mislim da je jucer za poraz kriv bekric jer nije imao niti jedan tacan pas a i dzenis jer je isao glavom na kopacku i bacao se uz aut liniji i zatvarao husicevu stranu..zeljovci odose oni nadjite nove :)
malo postajes naporan
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

fk1921

pon avg 15, 2016 2:01 pm

delinjo je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:Moraju i oni da zive zivot i hodaju zemaljskom kuglom..nece bit zatvoreni u stanu i tugovat..kakve vi rezime uvodite i sudite ljudima..od strucnjaka do sudaca i strucnih lica moj boze..cudo niko nije napisao da sam ja kriv sto sastav objavih dan prije haha..i da mislim da je jucer za poraz kriv bekric jer nije imao niti jedan tacan pas a i dzenis jer je isao glavom na kopacku i bacao se uz aut liniji i zatvarao husicevu stranu..zeljovci odose oni nadjite nove :)
malo postajes naporan
Malo je rec naporan.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

LARSSON
Kontakt:

pon avg 15, 2016 2:02 pm

Nekiduuuuuuuuuuuu

Neandertalac

pon avg 15, 2016 2:03 pm

delinjo je napisao/la:
malo postajes naporan
Isto kao i ti te jos vas desetak koji ne dopustate bilo kome da napise nesto sto vam se ne svidja.
U pravu je momak, samo se trazi krivac konstantno i zabija glava u pijesak na ocite stvari.
Željeznicar za život cijeli!

Jaozinho22

pon avg 15, 2016 2:04 pm

Husić je 19.04.2016. godine potpisao trogodišnji ugovor koji će ga sa našim Klubom vezati od 01.07.2016. do 01.07.2019. godine. Senad igra na poziciji lijevog beka i lijevog krila.
:lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon avg 15, 2016 2:05 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Husić je 19.04.2016. godine potpisao trogodišnji ugovor koji će ga sa našim Klubom vezati od 01.07.2016. do 01.07.2019. godine. Senad igra na poziciji lijevog beka i lijevog krila.
Grob te ****, zar nije dvije godine :cry: :cry: :rofl: :rofl: :rofl:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Jaozinho22

pon avg 15, 2016 2:07 pm

Omar500 je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Husić je 19.04.2016. godine potpisao trogodišnji ugovor koji će ga sa našim Klubom vezati od 01.07.2016. do 01.07.2019. godine. Senad igra na poziciji lijevog beka i lijevog krila.
Ni sličan onom igraču s videa,na videu dribla,prolazi,šprinta...kod nas samo šprinta ostavlja šupljinu i lomi :skoljka:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

teteac8684
Kontakt:

pon avg 15, 2016 2:08 pm

Nadam se da mu je ono sinoć bio loš dan... :lol: :lol: Iako, čisto sumnjam, neke se stvari savladaju još dok si pionir, ne može to sad...

mula
Kontakt:

pon avg 15, 2016 2:08 pm

Omar500 je napisao/la:
hahahahahah
Treba se nekad i nasmijat u ovim teškim danima
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

ChWilla
Kontakt:

pon avg 15, 2016 2:09 pm

mogli bi mi prizivati i lijevu stranu mailson - tiago kako je krenulo...
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

pon avg 15, 2016 2:09 pm

Uvijek ima gore od goreg, tri i po godine

Charlie Sheen
Kontakt:

pon avg 15, 2016 2:11 pm

meni husic u prvom poluvremenu odigrao dosta dobro ofanzivno,defanzivno i nije imao posla ali u drugom raspad,sa glavom nije nacisto.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava