Gadjajte ih smajlijima gdje god ih vidite!AsharaK je napisao/la:Nemojte se libiti uslikati manekene!
Sinoć sam se od muke smijao ovoj slici i komentaru. Da nas nema trebalo bi nas izmislitiLARS1921 je napisao/la:yebem ti zeno i majku i sve sto imas
Bolje nego flasama.Neandertalac je napisao/la:Gadjajte ih smajlijima gdje god ih vidite!AsharaK je napisao/la:Nemojte se libiti uslikati manekene!
Da imam trebu ko Boocaccini i ja bih vazda setao uzdignute glave, i jedne i druge...crnamamba96 je napisao/la:Ne boli poraz, boli zalaganje, ne bole loši rezultati, bole obečanja, ne boli šetanje po terenu, bole šetanje Boccaccinija uzdignute glave s trebom nakon sat vremena poslije utakmice kao da se ništa nije desilo, boli što u timu nemamo igrača koji vole Želju, igrača koje ne zanima kako se jedan navijač osjeca nakon poraza, boli što oni znaju da su prolazna faza ovdje, boli što nemamo igrače koji će se oznojiti, poderati koljena, ne gledati kakva mu je frizura, poginuti .
malo postajes naporanpintol_TM87 je napisao/la:Moraju i oni da zive zivot i hodaju zemaljskom kuglom..nece bit zatvoreni u stanu i tugovat..kakve vi rezime uvodite i sudite ljudima..od strucnjaka do sudaca i strucnih lica moj boze..cudo niko nije napisao da sam ja kriv sto sastav objavih dan prije haha..i da mislim da je jucer za poraz kriv bekric jer nije imao niti jedan tacan pas a i dzenis jer je isao glavom na kopacku i bacao se uz aut liniji i zatvarao husicevu stranu..zeljovci odose oni nadjite nove
Malo je rec naporan.delinjo je napisao/la:malo postajes naporanpintol_TM87 je napisao/la:Moraju i oni da zive zivot i hodaju zemaljskom kuglom..nece bit zatvoreni u stanu i tugovat..kakve vi rezime uvodite i sudite ljudima..od strucnjaka do sudaca i strucnih lica moj boze..cudo niko nije napisao da sam ja kriv sto sastav objavih dan prije haha..i da mislim da je jucer za poraz kriv bekric jer nije imao niti jedan tacan pas a i dzenis jer je isao glavom na kopacku i bacao se uz aut liniji i zatvarao husicevu stranu..zeljovci odose oni nadjite nove
Isto kao i ti te jos vas desetak koji ne dopustate bilo kome da napise nesto sto vam se ne svidja.delinjo je napisao/la:malo postajes naporanpintol_TM87 je napisao/la:Moraju i oni da zive zivot i hodaju zemaljskom kuglom..nece bit zatvoreni u stanu i tugovat..kakve vi rezime uvodite i sudite ljudima..od strucnjaka do sudaca i strucnih lica moj boze..cudo niko nije napisao da sam ja kriv sto sastav objavih dan prije haha..i da mislim da je jucer za poraz kriv bekric jer nije imao niti jedan tacan pas a i dzenis jer je isao glavom na kopacku i bacao se uz aut liniji i zatvarao husicevu stranu..zeljovci odose oni nadjite nove
Grob te ****, zar nije dvije godineJaozinho22 je napisao/la:Husić je 19.04.2016. godine potpisao trogodišnji ugovor koji će ga sa našim Klubom vezati od 01.07.2016. do 01.07.2019. godine. Senad igra na poziciji lijevog beka i lijevog krila.
Ni sličan onom igraču s videa,na videu dribla,prolazi,šprinta...kod nas samo šprinta ostavlja šupljinu i lomiOmar500 je napisao/la:Grob te ****, zar nije dvije godineJaozinho22 je napisao/la:Husić je 19.04.2016. godine potpisao trogodišnji ugovor koji će ga sa našim Klubom vezati od 01.07.2016. do 01.07.2019. godine. Senad igra na poziciji lijevog beka i lijevog krila.
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahahahOmar500 je napisao/la:Grob te ****, zar nije dvije godineJaozinho22 je napisao/la:Husić je 19.04.2016. godine potpisao trogodišnji ugovor koji će ga sa našim Klubom vezati od 01.07.2016. do 01.07.2019. godine. Senad igra na poziciji lijevog beka i lijevog krila.
![]()
![]()
![]()
![]()