Leon_Professional je napisao/la:Hladno suspendujes dva "najglasnija" . Ima mogucnosti da se ovo rijesi, samo treba Kostic i uprava da imaju muda. Kostat ce nas uprotivnom.
Neka to budu za primjer svima sto igraju ili ce igati u Želji, treniraj ti sa prvim timom ali utakmice gledaj sa tribina. Tako do kraja ugovora pa da vidimo gdje ce vise igati. Bez izuzetka pa to bi Jovan, Ivan, Kerim, Vedran, Uglješa .....
Ti si tu da radis kako ti se kaze a ne da ti odredujes da li ti se nesto svida ili ne.
Ovi sto bi odmah mijenjali trenera, ko nam garatuje da kod tog novog trenera nece poslije par kola biti isto, mozda im se nece svidjeti kako trenira, ko igra ... i onda opet.
Treba se znati red i ko sta radi i za sta je odgovran.
Kosticu treba dati podrsku ( uprava, navijaci ) ali i on ima gresaka, kojih je cini mi se svjestan i to treba sto prije popravljati. Nedostaje mu iskustva da drzi atmosferu u ekipi i motivisana 22 i vise igraca a igrati mogu "samo" 11.
Nije to lako, on je vjerovatno pokusavao to riješiti malo ovim rotacijama igraca ( sto mi je skroz ok ) ali ocigledno igaci nisu karakterni pa da se bore i svojim zalaganjem izbore mjesto u ekipi, lakse je mahalati.
Novonastalu situaciju treba vec danas rijesiti, sjesti strucni stab, igraci, uprava pa mozda i predstavnik navijaca i rascistiti sve i krenuti dalje, prvensto ide dalje, nema se vremena za gluposti. Klub i rezultati moraju svima biti na prvom mjestu a to mozemo samo ako smo jedinstveni.
Nije se spavalo sinoc, sin plakao na utakmici i jos kad vidim ovaj podatak "Grbavica najposjećenija u petom kolu BH Telecom Premijer lige BiH" pored derbija kola i sl., nije mi dobro, ljut sam pravo.
Nadam se da cemo iz ovog aBd izaci jaci.
Mi smo uz tebe i ti to dobro znaš ....