Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

godrina
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 15, 2016 8:44 am

Ako sam ja skontao stav vecine vas ovdje je poprilicno isti, podrska Kosticu. Po nekom mom misljenju imao je i on taktickih gresaka podosta do sada ali mnogo veci problem je to takozvano mahalanje i kurcobolja igraca. To ako sad ne rijesimo necemo nikada 100%. Milos je pametan, izvuci se pouke naucit ce. Mora ostati, mora natjerat igrace da rade ono za sta su placeni. Uprava i Manijaci mu moraju dati podrsku 100%. Moze ovo biti i pozitivan sok. Dobijemo Zrinjskog ( nekako) i eto nas opet u igri. Uvjeren sam da je sad jako bitan momenat podrska Kosticu, uprava bi trebala obavit neki zajebban razgovor za curicama kao i stav podrske Manijaka.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Crespo1921
Kontakt:

pon avg 15, 2016 8:48 am

Samo je jedna osoba znala sa manekenima, mahalcima i ostalima. 50% plate, mrs na zapad i to je to-A.O. Inace Kostic ima punu podrsku, nije levat to je sigurno ali kad ti imas debile u ekipi...

ChWilla
Kontakt:

pon avg 15, 2016 8:50 am

da danas smijeniš kostića i postaviš za trenera nekoga ko bi rekao: momci, hajmo poslije treninga na ćevape i pivu da vidimo šta to ne valja - razvalio bi sljedećih 5 utakmica.

naravno taj trening da bude što kaže, 10 minuta zagrijavanja, 10 istezanja i 40 lopte. to je najlakše uraditi. i kratkoročno bi upalilo sto posto.
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

pon avg 15, 2016 8:52 am

Dzenu Uscuplica za trenera i juris po titulu !

ChWilla
Kontakt:

pon avg 15, 2016 8:54 am

pa da, to je to.
gradi željo boli te *****

Velahalve
Kontakt:

pon avg 15, 2016 9:23 am

Jako loša sedmica iza nas, prvo poraz od Slobode, pa ovaj više bolan protiv Viteza, raja je nezadovoljna i to u potpunusti razumijem, jučer iako se radilo o Vitezu posjeta je bila sasvim ok, raja nešto očekuje, neku igru, bodove i na kraju ne dobije ništa, ode kući razočarana. Poraz nam nije trebao, pa ljudi moji Zrinjski kući ima 50 uzastopnih utakmica bez poraza i pod hitno moramo popraviti igru i agresivnost na svom stadionu.
Razočaran sam pristupom pojedinih igrača, i u ovom trenutku je najbitnije dati podršku Kostiću.
Zna li neko u koliko je trening?

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon avg 15, 2016 9:34 am

Zaključci s jučerašnje tekme:
- Nama nisu valjali Kokot, Hodžurda i Livaja...
- Nije bilo Bekrića, loše smo odigrali. Znači džaba se pljuvao Bekrija (pintol časti pivom)
- Kad ne igra Uglješa, mi ne dobivamo (Ajzea časti pivom)
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Ajzea
Kontakt:

pon avg 15, 2016 9:37 am

Da sam na mjestu Miloša a da su istinite priče o bojkotu koje kruze, protiv Zrinjskog bih po cijenu rezultata izbacio svih prvih jedanaest sem Bosketa, i nadopunio isti sa omladincima koji nedavno potpisaše ugovor.

Slijedi Zrinjski, a zatim i Čelik. Bog neka nam je na pomoći..

teteac8684
Kontakt:

pon avg 15, 2016 9:44 am

Ne igraju oni za Miloša, Edisa, Milomira, petog desetog...igraju za FK Željezničar, najveći, najtrofejniji klub u državi...Svojim odnosom to moraju pokazati na svakom treningu, utakmici...Sviđalo se to njima ili ne...

Alipasino
Kontakt:

pon avg 15, 2016 9:49 am

Samo da kazem da smo zijanili OD VITEZA kuci.Puno srece zdravlja i zivaca u buducnosti navijacima naseg kluba.

Elegant
Kontakt:

pon avg 15, 2016 9:58 am

Iskreno mislim da je prica o nekom bojkotu igraca prema Kosticu cista glupost !

Pet kola proslo i oni ga bojkotuju, zasto ? Pripreme bile vrhunske, zasto bojkot ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon avg 15, 2016 10:02 am

Zato sto im mozda ne odgovara evropski nacin zivota i rada na treninzima. Covjek ih lomi na treninzima crta im grafike i postavke igre ali pojedinci su panjevi koji su jedva zavrsili i osnovnu skolu pa ne kontaju takticke zamisli. Zbog toga raja sumnja na bojkot, jer lakse je otjerati trenera nego promijeniti neke zovtne navike i nacine treniranja. Sve dok je tako nasi ce igraci odlaziti u turske drugoligase i ekipe iz Kazahstana.
Alea iacta est!

godrina
Kontakt:

pon avg 15, 2016 10:03 am

Elegant je napisao/la:Iskreno mislim da je prica o nekom bojkotu igraca prema Kosticu cista glupost !

Pet kola proslo i oni ga bojkotuju, zasto ? Pripreme bile vrhunske, zasto bojkot ?
valjda jer im ne dozvoljava da piju kolu pred utakmicu, jer moraju trcat i vjezbat na treningu..tak sam ja skontao pricu ni meni nije bas jasno
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

mkulaglic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 15, 2016 10:07 am

godrina je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Iskreno mislim da je prica o nekom bojkotu igraca prema Kosticu cista glupost !

valjda jer im ne dozvoljava da piju kolu pred utakmicu, jer moraju trcat i vjezbat na treningu..tak sam ja skontao pricu ni meni nije bas jasno
I jer im radni dan traje 8 sati, a ne sat i 45 minuta koliko im je dosad trajao.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Mirek11
Kontakt:

pon avg 15, 2016 10:07 am

Leon_Professional je napisao/la:Hladno suspendujes dva "najglasnija" . Ima mogucnosti da se ovo rijesi, samo treba Kostic i uprava da imaju muda. Kostat ce nas uprotivnom.
:palacgore:
Neka to budu za primjer svima sto igraju ili ce igati u Želji, treniraj ti sa prvim timom ali utakmice gledaj sa tribina. Tako do kraja ugovora pa da vidimo gdje ce vise igati. Bez izuzetka pa to bi Jovan, Ivan, Kerim, Vedran, Uglješa .....
Ti si tu da radis kako ti se kaze a ne da ti odredujes da li ti se nesto svida ili ne.
Ovi sto bi odmah mijenjali trenera, ko nam garatuje da kod tog novog trenera nece poslije par kola biti isto, mozda im se nece svidjeti kako trenira, ko igra ... i onda opet.
Treba se znati red i ko sta radi i za sta je odgovran.

Kosticu treba dati podrsku ( uprava, navijaci ) ali i on ima gresaka, kojih je cini mi se svjestan i to treba sto prije popravljati. Nedostaje mu iskustva da drzi atmosferu u ekipi i motivisana 22 i vise igraca a igrati mogu "samo" 11.
Nije to lako, on je vjerovatno pokusavao to riješiti malo ovim rotacijama igraca ( sto mi je skroz ok ) ali ocigledno igaci nisu karakterni pa da se bore i svojim zalaganjem izbore mjesto u ekipi, lakse je mahalati.
Novonastalu situaciju treba vec danas rijesiti, sjesti strucni stab, igraci, uprava pa mozda i predstavnik navijaca i rascistiti sve i krenuti dalje, prvensto ide dalje, nema se vremena za gluposti. Klub i rezultati moraju svima biti na prvom mjestu a to mozemo samo ako smo jedinstveni.

Nije se spavalo sinoc, sin plakao na utakmici i jos kad vidim ovaj podatak "Grbavica najposjećenija u petom kolu BH Telecom Premijer lige BiH" pored derbija kola i sl., nije mi dobro, ljut sam pravo.

Nadam se da cemo iz ovog aBd izaci jaci.

Mi smo uz tebe i ti to dobro znaš ....
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Vidno Naelektrisani
Kontakt:

pon avg 15, 2016 10:09 am

Noc je prosla, nekako , glava se malo ohladila ali boli jos uvijek , boli jer zivis za to, nema goreg osjecaja nego gledati bezidejnu igru kluba kojem si posvetio zivot i taj osjecaj kao ovaj sinoc je kao najgora nocna mora, vristao bi jer ne moze pod kozu stati sve.. nije rezultat bas uvijek problem, ali boli kad vidis da nekog boli neka stvar za sveti grb, za hiljade ljudi koji ih prate po svim selima i koji su im uvijek podrsku davali.. Tesko je amatere nauciti nekom profesionalizmu kad su navikli da zive zivot van terena i da im je fudbal samo posao.. Ne zamijeram puno kosticu , ima i on greskica ali iskljucivi krivci za poraz su igraci od kojih su neki zalutali i nisu svjesni gdje igraju .. Pa ovcama da pricas i da im dajes podrsku nesto bi shvatile, skontale bi da igraju u najvecem klubu u drzavi i pred navijacima kojima je Zeljo mnogo vise od kluba , ono bez cega se ne moze. Mislim da se nesto mora poduzeti i stati u kraj ovom problemu , odbiti im platu jer je nisu ni zasluzili ovaj mjesec. Jos uvijek imaju podrsku ali ako nastave s ovakvim igrama mnogo ce se zajebati..
DOK DRUGI TRAZE MANE, I SERU SA DRUGE STRANE, S JUGA SE PJESMA ORI, BORI SE ZELJO , BORI !!
A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu..
1921
Ex nick: Lendric Ivan

Elegant
Kontakt:

pon avg 15, 2016 10:10 am

Ja bi svima za ovo sinoc skratio platu za ovaj mjesec, Blagojevicu dobru kaznu spucao.

A da se organizuje sastanak uprava, strucni stab, igraci, pa da se fino poprica sta ne valjda, da kapiten Kosoric kaze sta im ne odgovara ako je Kostic njihov problem.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Velahalve
Kontakt:

pon avg 15, 2016 10:13 am

Elegant je napisao/la:Ja bi svima za ovo sinoc skratio platu za ovaj mjesec, Blagojevicu dobru kaznu spucao.

A da se organizuje sastanak uprava, strucni stab, igraci, pa da se fino poprica sta ne valjda, da kapiten Kosoric kaze sta im ne odgovara ako je Kostic njihov problem.
Ovako nešto pod hitno napraviti...

rodrigo87
Kontakt:

pon avg 15, 2016 10:14 am

Velahalve je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ja bi svima za ovo sinoc skratio platu za ovaj mjesec, Blagojevicu dobru kaznu spucao.

Ovako nešto pod hitno napraviti...
kakve su pic.kice sve ce na sastanku reci sve je odlicno, a opet ce pricati iza ledja!!!!

Choks
Kontakt:

pon avg 15, 2016 10:16 am

Pa vjerovatno je i kod skautiranja igrača gledan i njegov sportski život , pa nisu dzaba dovedeni kao pojačanja a sada odjednom cugeri . Ja mislim da puno rotiramo igrače nema nekog jasnog plana u igri. Ako ne postignemo gol u prvih pola sata odma krece igra duge lopte . Imam osjećaj da se pod svaku cijenu želi prodati Memija i Dzenis pa se forsiraju na ne prirodnoj poziciji većinu tekmi .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava